Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Taip, taip. Man kaip tik tokio ir uz tokia kaina reikia lotuliukas.gif

http://global.ebay.c...0464166029/item
Man ir sito uztektu, nebent pirkejai svestu mamu diena ir nesedetu ebay , neuzkeltu kainos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 08:20)
Auksine fantazija, turi 69 nare, maciau, per telika rode... ax.gif

Danske, ner uz ka... mirksiukas.gif

Nu va rytini patikrinima padariau ebay... karsta.gif Galima bus eit darbuotis... ax.gif
Papildyta:
Jooo..., o tai piest nemoki hihihi.gif

Moku... Bet tik metalinius lotuliukas.gif
Papildyta:
Merginos, pirkau skuduriuka sidabrui blizginti. Tikrai labai atsivaliau troliuku juoduma thumbup.gif Galvojau, nu ka tas skuduras, bet valo nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 08:37)
Moku... Bet tik metalinius  lotuliukas.gif
Papildyta:
Merginos, pirkau skuduriuka sidabrui blizginti. Tikrai labai atsivaliau troliuku juoduma  thumbup.gif Galvojau, nu ka tas skuduras, bet valo nerealiai.

Dar ir tirpala spec. yra, pirkau...Bet ne troliukams, as naudoju...
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 06:37)
Tu gal po avino zenklu... man ta avyte nereali, maziukui nupirkus, nu tokia faina... o tu zinai, kad tokia dar yra didele- retirine, brangi ziauriai, aisku, bet jei tai tavo zodiakas, tai siulau isigyt... :

Ne as ne avinas pagal horoskopa, bet siaip avytes yra grozis thumbup.gif bent jau kataloge graziai atrodo tas karoliukas, gyvai dar nemaciau.
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 06:37)
Aviniukas neretirinis, o big avele -retirine, ir ziauriai brangi....Bes jos parduotuvei jau negausi... tongue.gif

user posted image
va apie toki as kalbu, tai cia avinukas man atrodo g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

o mano gražuolių pardavėja pradingo. doh.gif Jau parašiau tris žinutes, o visiška tyla. Tai kaip čia man elgtis, dar laukti, ar jau kur nors kreiptis į patį ebay g.gif Patarkite, nes nelabai įsivaizuoju kaip elgtis: teko kelsi kartus prikti, bet tais kartais pardavėjai kaip pardavėjai pasitaikė - norėjo gauti pinigusuž parduotas prekes. O gal nebesukti galvos ir juos pamiršti, nes kaip Erzsebeth ir sakė, tai kiek laiko užtruks tuos karoliukus išsiųsti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 28 balandžio 2010 - 08:51
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 28, 10:50)
Labas rytas,

o mano gražuolių pardavėja pradingo. doh.gif  Jau parašiau tris žinutes, o visiška tyla. Tai kaip čia man elgtis, dar laukti, ar jau kur nors kreiptis į patį ebay g.gif Patarkite, nes nelabai įsivaizuoju kaip elgtis: teko kelsi kartus prikti, bet tais kartais pardavėjai kaip pardavėjai pasitaikė - norėjo gauti pinigusuž parduotas prekes. O gal nebesukti galvos ir juos pamiršti, nes kaip Erzsebeth ir sakė, tai kiek laiko užtruks tuos karoliukus išsiųsti verysad.gif

tai jei esi sumokejus pinginus. eik i resolution centre ir rasyk skunda,kad atgautum pinginus mirksiukas.gif

mano karoliai jau atkeliavo siandien pas uosviene,tai penktad jinai jau issius man i lt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 07:37)
Moku... Bet tik metalinius  lotuliukas.gif
Papildyta:
Merginos, pirkau skuduriuka sidabrui blizginti. Tikrai labai atsivaliau troliuku juoduma  thumbup.gif Galvojau, nu ka tas skuduras, bet valo nerealiai.

Labas rytas, kur pirkai?
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 04 27, 22:20)

kadangi sugebu įkelt tik arkliško dydžio foto, tai demonstruoju per čia blush2.gif

Labos nakties  4u.gif

labai gražu 4u.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 08:08)

aš jau į tą šarvuotį seniai seilę varvinu doh.gif ale kaina... unsure.gif
o kitas karoliukas irgi super thumbup.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

paštininkė našlaičių dar neatnešė. Išvažiuoju visai dienai į Vln., grįžusi vakare tikiuosi rasti, tada jau pasigirsiu smile.gif
Gražios troliškos dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 08:08)

Jo, kaip pulsiuosi biggrin.gif Plem, bankrotas nerealus jau ir taip laugh.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 28, 08:23)
Noa svarste, pirkt apyranke dar viena, ar ne...va sprendimas... mirksiukas.gif

http://cgi.ebay.com/...230963685466030

O čia rimc sprendimas, visai neblogas, labai patogu - tik va minusiukas, labai jau altorių primena, kaip ir Drugeliukinis biggrin.gif Tik gėlių aplink prisimerkalioji biggrin.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 28, 09:30)
Ne as ne avinas pagal horoskopa, bet siaip avytes yra grozis  thumbup.gif  bent jau kataloge graziai atrodo tas karoliukas, gyvai dar nemaciau.

Ir natūroj gražus. Nu ir kas, kad pagal horoskopą netinka, gal tinka ženklinti ką nors iš artimųjų. Kaip tam anekdote, geriau skamba rusiškai:
- Aš mergelė.
- Ką, iš tikro?
- Ne, pagal horoskopą. O mano vyras - ožys.
_ ką, pagal horoskopą?
- Ne, iš tikro.

Nu ir čia panašiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 28, 11:03)
Nu ir čia panašiai biggrin.gif

Noa, vel ant eiliu, patrauke... lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirkau skuduriuka Ciklantoj tam skyriuj kur prie stoties. Bet liko tik viena servetele. Tai gal geriau pasiskambint ir paklaust kada atves, kad veltui nevazinet.
Atsakyti