Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 24, 19:48)
Lenktyniausim bigsmile.gif  biggrin.gif
Beje, pirkai ką nors Megoj?  smile.gif
Papildyta:

tvyne viskas gerai thumbup.gif , vos susilaikiau nenupirkus ax.gif laukiu mamu dienos seima kruta tai ziuresiu bigsmile.gif
Bet tie padirtieji grazus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 24 balandžio 2010 - 19:01
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 19:53)
Argi nepanašu:

Nuotraukose labai panašu. Įdomu, kaip in real.
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 24, 18:32)
Sveikutes  4u.gif

Erszebeth aciu uz grazius troliskus namus  smile.gif siluma sirdy pajauciau.

Skaiciau diskutavot kuri uzbalsavo uz 4000 tai gal ten apyranke ant rankos ar kaklo ..

Aš manau, galėjo taip prabalsuot kas nors mimochodia - ant durniaus doh.gif Visai nenustebčiau...

O paklausei koks prizas Megoj bus? Ką pati pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 24, 20:14)
O paklausei koks prizas Megoj bus? Ką pati pirkai?

Taip klausiau mirksiukas.gif prizas angelas sargas , ir dar ne vienas karoliukas bus. g.gif ir kaip laimet ..
Jau dabar perkant kiekviena dalivauja loterijoje ir tapacia mamos diena ax.gif
Mano sarasas ilgas tai nz kaip iskentesiu iki mamos dienos blush2.gif

Bet va atradimas (mano) megstu pasidziaugt musu albumeliu ir ka pamaciau gera minty ko gero ryt uzsisakysiu ogi puodeli arbatai gert su savo apyranke kur su taupykle wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 19:56)
Labai panašu. Tik angelė turbūt skirsis, nes tipo ir Pandorai tinka. Aš tai į raudonąjį a'la šarvuotį žiūrėdama seilėjausi doh.gif

Angelė bus kaip Haičio smile.gif
Tas raudonas irgi labai gražus drinks_cheers.gif Mane dar sužavėjo sidabrinis pitonas, oiš šitų dviejų kairysis ar tik ne nuo Žemės bendraamžio meteoro kopijuotas smile.gif Gal ir nebūtų didelė nuodėmė įsigyt vieną kitą reto, nesurandamo, nežmoniškai kainuojančio trolio kopiją... Žiūriu, olandai pagaminę ir Senosios žemės "inspiruotą" karolį biggrin.gif Bet kažkokia ne tokia ta jų Žemė smile.gif

QUOTE(Laisvė @ 2010 04 24, 20:02)
Nuotraukose labai panašu. Įdomu, kaip in real.

Parašysiu, kai gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 20:28)

tavo atradimai tikrai nuostabus drinks_cheers.gif man pitonas prie Labradorito tiktu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 15:26)
Mergai, negalvojau, kad kada nors taip pasakysiu, bet kokių fainų trolių padielkų radau  wub.gif Tą šokoladinį šarvuotį kad griebčiau... ir raudoną... ir dar kelis  biggrin.gif Bet čia būtų baisi nuodėmė, ane?  biggrin.gif

Baisi biggrin.gif
Nors gražiai atrodo, ir kainuoja ne po eurą už tris...

Man asmeniškai netikrų stiklinukų nesinori, aš žmogus pastovus irnesakyk.gif Netrolinius toleruoju tik gintarus. Nes lietuviški gintarai, kokie bebūtų, trolio formos ar unitazo, yra patys originaliausi ant svieto, taip sako mano tautinė... a... savimonė rolleyes.gif O ant stikliukų tai jau danai pirmesni. Tiesa, šitie dar ir daniški, tai gal čia kaip su gintarais mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 24, 20:38)
tavo atradimai tikrai nuostabus drinks_cheers.gif  man pitonas prie Labradorito tiktu tongue.gif

Bet kad taip tikrą pitoną kada nors įsigijus wub.gif

O aš tuoj pradėsiu bijoti pirkti Ybėjuje iš Nyderlandų. Nes ten yra tokių gerų lampworkistų, jog kaip niekur nieko padirba kuo gražiausius šarvuočius. Ir niekad nežinai, ar tas, kuris parduodamas kaip retirintas, nėra olandų rankdarbis unsure.gif =tags&includes[1]=title]Koks gražuolis, ir šitas, =tags&includes[1]=title]dar vienas - visi čia skirtingų Nyderlandų lampworkistų lipdiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 24 balandžio 2010 - 20:02
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 19:53)
Ale nu gal  biggrin.gif Dar ir raidės LAA atsiras  bigsmile.gif

Argi nepanašu:

Erszebeth, o gal toj apyrankėj šarvuotis visai ne trolinis, o būtent šitas ir yra? Nes panašumas tai labai didelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 24 balandžio 2010 - 20:03
QUOTE(Noa @ 2010 04 24, 20:51)
Baisi biggrin.gif
Nors gražiai atrodo, ir kainuoja ne po eurą už tris...

Man asmeniškai netikrų stiklinukų nesinori, aš žmogus pastovus irnesakyk.gif  Netrolinius toleruoju tik gintarus. Nes lietuviški gintarai, kokie bebūtų, trolio formos ar unitazo, yra patys originaliausi ant svieto, taip sako mano tautinė... a... savimonė rolleyes.gif O ant stikliukų tai jau danai pirmesni. Tiesa, šitie dar ir daniški, tai gal čia kaip su gintarais mastau.gif

O ką daryt, kad šokoladinių šarvuočių niekur nėra, o man reikia, jau kelis vakarus prieš užmiegant akyse stovi? blush2.gif Jeigu pasipainios akiratyje ir tikras, greičiausiai nukepsiu ir jį, bet kol kas niema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 21:00)
O aš tuoj pradėsiu bijoti pirkti Ybėjuje...

Na, internetinės parduotuvės irgi nebežavi - dėžutes užsakiau prieš dvi savaites Acotis, UK. Iškart ir pinigus pervedžiau, o apie jas vis dar nieko negirdėti. Ir, kas pikčiausia, nesulaukiau atsakymo į paskutinių dienų mano užklausimus dėl išsiuntimo datos. Šiandien jau parašiau didesnėmis raidėmis, lauksiu pirmadienio. Bet jei ir tada neatsakys, teks skambinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 24 balandžio 2010 - 20:13
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 21:03)
Erszebeth, o gal toj apyrankėj šarvuotis visai ne trolinis, o būtent šitas ir yra? Nes panašumas tai labai didelis.

Na bet amerikonkos jį įvardija kaip Brown Armadillo, dar kitos rašo, kad irgi jį "medžioja" unsure.gif Čia pateikta, kaip tikras trollbeadas rolleyes.gif
Atsakyti