QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 22:10)
Nesąmonė jorkšyrui
Jis gi gauruotas, nieko nesimatys, mauk jam ar troll, ar nuo blusų... Reikia kokiam beplaukiui šuniui, kokiam dogui
O,o,o,...dogo sprundas didokas kiek...
dauk karoluku jam, neapsimoka
Dzaska, tu sakai,...nugi zinai ka kalbi...
Laba ryta
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 22:12)
Kačiukui sfinksui
Pas mama reksas, ar kaip ten,...ai pasiute...neleistu vyras uz jokius pinigus...turim sarpeju, tai sodyba saugo jau... o jorksyriukai ir i dezute daro, kaip grazu, vedziot nereik, tokiam ir karoliuko negaila...odinukiu turiu pridovanotu, pirkt nereiktu...
Bet va , vyras , niekaip nepasiraso...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 22:29)
Nu labai graži, gražios unikos, ypač ta geltona
Linksma tokia, vasarinė
Va, va..ir man geltona patiko, labai...pirmoji bus su sia spalvine gama...jei nepasikeis kryptis
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 04 27, 22:31)
Turiu pripažint, kad šįkart žvėrius už trolius gražesnis
Nujau,nujau...
Papildyta:
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 04 27, 22:55)
Ačiū, mergaitės, už komplimentus. Na taip palengva gausėja. O aš dabar susimąsčiau, ar būna negražių trolių, speju, kad ne, kiekvienas savaip unikalus
Labai tikiuosi, kad sekantis trolis bus tik birželio vidurį "Bakalaurams-magistrams" bet iki jo dar reikia nemažai nugyvent
As irgi planuoju toki isigyt, tik nz ar symiat pavyks, baisiai jau troliai domina ...labiau negu darbas... sedeciau rasyciau, bet gi ne , va sedziu forume, ir plepu... Juk atrodo tiek nedauk reik, egzai, seniai praeity, praktika baigias, liko tiek nedauk, o tuo paciu tiek dauk
...
Ai zinokit, man cia dauk geriau, nenoriu jokiu gynimu, kur isikalineja,, is taves...viskas nukrypau...
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 04 27, 23:03)
akropolyje nera, ziurejau
nu mazur dar spesiu nusipirkti. Galvojau galvojau kuom cia tas balandis su avim risasi, nu ir sugalvojau
ot protelis
Tu gal po avino zenklu... man ta avyte nereali, maziukui nupirkus, nu tokia faina... o tu zinai, kad tokia dar yra didele- retirine, brangi ziauriai, aisku, bet jei tai tavo zodiakas, tai siulau isigyt...
Viena sau, kita antrai pusei, o paskui baroniuku kruva....oi kaip grazu...
Pas man bus visciukai, pas tau baroniukai....
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 23:18)
Taip avino menuo
Gausi juk neretirinis.
Aviniukas neretirinis, o big avele -retirine, ir ziauriai brangi....Bes jos parduotuvei jau negausi...
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 04 28, 07:13)
O ar nebūna katalogo, kas planuojama pagaminti?
Aga, gerai butu...ir kaip next iseina katalogas, ir dar prekyboj ner, bet galima isigyt su nuolaida 20proc...berots...aisku palaukt reik, kol pasius siuvejos...o cia gol pagamins...
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 04 28, 07:13)
DZASKAI siūlomas šuo kartais ne papilonas?
Draugė žiauriai norėjo
Nu jo , cia jorksyru, nekvepia
, cia tik troliais...
Papildyta:
Nu ir prirasiau, visa puslapy
Visos dar knarkia, trolius sapnuoja...
Nu ir sapnuokit, o as kava geriu, ir einu savo zvaigzde paversiu, kur su naslaite....ba dezutese tupi varkses....
Gyvenimo grožis priklauso ne nuo to, koks laimingas esi, bet kokie laimingi yra kiti del to, kad tu esi.