Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(wizija @ 2010 04 27, 23:03)
akropolyje nera, ziurejau  unsure.gif
nu mazur dar spesiu nusipirkti. Galvojau galvojau kuom cia tas balandis su avim risasi, nu ir sugalvojau  doh.gif  ot protelis  lotuliukas.gif

Taip avino menuo mirksiukas.gif Gausi juk neretirinis. 4u.gif
Atsakyti
Einu troliu sapnuot.. bigsmile.gif
Tikiuosi ryt apsispresiu link kokios spalvos apsistot kiek grozybiu priziurejau kad doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 27 balandžio 2010 - 23:00
Labu rytu, kol namie ir su kava, tai lendu čia smile.gif

DANSKE, tai tu į až parašyk wink.gif Nes labai jau liūdnai parašei apie propiesiją biggrin.gif

DZASKAI siūlomas šuo kartais ne papilonas? g.gif Draugė žiauriai norėjo doh.gif
Papildyta:
O ar nebūna katalogo, kas planuojama pagaminti?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 22:10)
Nesąmonė jorkšyrui blink.gif  Jis gi gauruotas, nieko nesimatys, mauk jam ar troll, ar nuo blusų... Reikia kokiam beplaukiui šuniui, kokiam dogui bigsmile.gif

O,o,o,...dogo sprundas didokas kiek... g.gif dauk karoluku jam, neapsimoka schmoll.gif

Dzaska, tu sakai,...nugi zinai ka kalbi... lotuliukas.gif

Laba ryta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 22:12)
Kačiukui sfinksui bigsmile.gif

Pas mama reksas, ar kaip ten,...ai pasiute...neleistu vyras uz jokius pinigus...turim sarpeju, tai sodyba saugo jau... o jorksyriukai ir i dezute daro, kaip grazu, vedziot nereik, tokiam ir karoliuko negaila...odinukiu turiu pridovanotu, pirkt nereiktu... blush2.gif Bet va , vyras , niekaip nepasiraso... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 22:29)
Nu labai graži, gražios unikos, ypač ta geltona rolleyes.gif  Linksma tokia, vasarinė rolleyes.gif

Va, va..ir man geltona patiko, labai...pirmoji bus su sia spalvine gama...jei nepasikeis kryptis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 04 27, 22:31)
Turiu pripažint, kad šįkart žvėrius už trolius gražesnis  blush2.gif

Nujau,nujau... schmoll.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 04 27, 22:55)
Ačiū, mergaitės, už komplimentus. Na taip palengva gausėja. O aš dabar susimąsčiau, ar būna negražių trolių, speju, kad ne, kiekvienas savaip unikalus  bigsmile.gif
Labai tikiuosi, kad sekantis trolis bus tik birželio vidurį "Bakalaurams-magistrams" bet iki jo dar reikia nemažai nugyvent  doh.gif

As irgi planuoju toki isigyt, tik nz ar symiat pavyks, baisiai jau troliai domina ...labiau negu darbas... sedeciau rasyciau, bet gi ne , va sedziu forume, ir plepu... Juk atrodo tiek nedauk reik, egzai, seniai praeity, praktika baigias, liko tiek nedauk, o tuo paciu tiek dauk doh.gif ...
Ai zinokit, man cia dauk geriau, nenoriu jokiu gynimu, kur isikalineja,, is taves...viskas nukrypau... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 04 27, 23:03)
akropolyje nera, ziurejau  unsure.gif
nu mazur dar spesiu nusipirkti. Galvojau galvojau kuom cia tas balandis su avim risasi, nu ir sugalvojau  doh.gif  ot protelis  lotuliukas.gif

Tu gal po avino zenklu... man ta avyte nereali, maziukui nupirkus, nu tokia faina... o tu zinai, kad tokia dar yra didele- retirine, brangi ziauriai, aisku, bet jei tai tavo zodiakas, tai siulau isigyt... drinks_cheers.gif Viena sau, kita antrai pusei, o paskui baroniuku kruva....oi kaip grazu... lotuliukas.gif
Pas man bus visciukai, pas tau baroniukai.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 23:18)
Taip avino menuo  mirksiukas.gif Gausi juk neretirinis.  4u.gif

Aviniukas neretirinis, o big avele -retirine, ir ziauriai brangi....Bes jos parduotuvei jau negausi... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 04 28, 07:13)
O ar nebūna katalogo, kas planuojama pagaminti?

Aga, gerai butu...ir kaip next iseina katalogas, ir dar prekyboj ner, bet galima isigyt su nuolaida 20proc...berots...aisku palaukt reik, kol pasius siuvejos...o cia gol pagamins... drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(light blue @ 2010 04 28, 07:13)

DZASKAI siūlomas šuo kartais ne papilonas? g.gif Draugė žiauriai norėjo doh.gif

Nu jo , cia jorksyru, nekvepia schmoll.gif , cia tik troliais... lotuliukas.gif
Papildyta:

Nu ir prirasiau, visa puslapy karsta.gif
Visos dar knarkia, trolius sapnuoja... rolleyes.gif
Nu ir sapnuokit, o as kava geriu, ir einu savo zvaigzde paversiu, kur su naslaite....ba dezutese tupi varkses....
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

erilukaha neblogi pasamprotavimai.. mirksiukas.gif

Jorksirui grazu butu odinuke ir troliu keli karoliukai bigsmile.gif

Dasha galvojau apie tavo verini vynuoge per didele butu geriau avantiurina su remeliais nebent dar is dykumu maciau turi pabandik ax.gif
visom geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 28, 07:45)
Laba ryta 4u.gif

Pirk greiciau, kol Noa nenupirko... cool.gif

http://cgi.ebay.com/...=item19bbc66bee
Papildyta:

Cia prie uogu, greiciau stverk kikirike...

http://cgi.ebay.com/...=item19bbc673d0

http://cgi.ebay.com/...=item3cac78abcf

O cia danskei:

http://cgi.ebay.com/...=item19bbc67ac6

Cia tai drugeliukui:

http://cgi.ebay.com/...=item1e5ba3b4e7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 28 balandžio 2010 - 07:21
Labas rytas 4u.gif Tik pagerk koki vakara vyno su draugais, o jus jau kad priplepejusios, vykis nepasiveji. Giriu visu grozius thumbup.gif Dzaska - ta auksine fantazija kaip graziai atrodo... idomu turi kas nors auksine Lietuvoje mastau.gif Apie fantazija... Buvau vakar Megoj su drauge. Kol ji pirko kelnes, as fantazijas ciupinau. Priejo mergina tokia, troliuka rinkosi. Ir parode savo fantazija. Nusipirkus pati ilga grandinele fantazijos storio, o gale uztupdzius elfa ta kur ant akmens rutulio mozaikinio sedi. Nu zinokit grazu thumbup.gif Visoms geros dienos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas

Uz ka trolius pirksi, kad iki pietu miegosi doh.gif doh.gif

Erilukaha, aciu. Vakar jau pasikalbejau.

Tiesa, man patiko toks karamelinis gintariukas Megoj.Paprastos formos, bet grazus.
Atsakyti
Erilukaha biggrin.gif Stveriamu siek tiek reik tureti tokiems pirkiniams lotuliukas.gif Raudonasis sarvuotis man labai grazus...
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 08:12)

Auksine fantazija, turi 69 nare, maciau, per telika rode... ax.gif

Danske, ner uz ka... mirksiukas.gif

Nu va rytini patikrinima padariau ebay... karsta.gif Galima bus eit darbuotis... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 28, 08:14)
Erilukaha  biggrin.gif Stveriamu siek tiek reik tureti tokiems pirkiniams  lotuliukas.gif Raudonasis sarvuotis man labai grazus...

Jooo..., o tai piest nemoki hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Grazus karoliai visu, nes jau seniai turiu laiko tik perskaityti 4u.gif Erzebeth, labai grazu 4u.gif
O aciu Erilukaha aciu, jau skyrybos butu garantuotos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakytu, beprote altorius radejai darytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Noa svarste, pirkt apyranke dar viena, ar ne...va sprendimas... mirksiukas.gif

http://cgi.ebay.com/...230963685466030
Atsakyti