Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
user posted image

Paaiskinsiu, kodel dzaskai... ax.gif nes dzaskos katino vardas - dzaska... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 27 balandžio 2010 - 21:05
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 21:59)

Koks skonis geras juoda balta tongue.gif g.gif jei Jorksira isigysi tai tikrai troliu ankakli tures lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 21:40)
Ant raudonos apyrankės biggrin.gif Tiko gerai, tik va tikrai men nedaeitų tokį šūdeliuką už 100 Lt pirkt, be jokio grožio biggrin.gif

Jei jie butu facetuoti tai tikrai noreciau , nes nz. kas pasidare noriu vyno spalvos apyrankes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2010 04 27, 21:49)
Ievos sodai skelbiasi, kad turi, bet ištikrųjų ne. Pas juos nemažai sudėta išimtų iš gamybos karolių, bet daugumos jų nėra. Užsisakai, sumoki, o paskui ateina laiškas - atsiprašom, neturim, rinkitės ką nors kitą...  doh.gif

Te tau, pffffff, o giriasi mat unsure.gif Ypač kur eina kalba apie retirintus - gi ir neturės, tai ko čia dėliot dry.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 22:05)
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 21:59)

Koks skonis geras juoda balta tongue.gif g.gif jei Jorksira isigysi tai tikrai troliu ankakli tures lotuliukas.gif biggrin.gif

Nesąmonė jorkšyrui blink.gif Jis gi gauruotas, nieko nesimatys, mauk jam ar troll, ar nuo blusų... Reikia kokiam beplaukiui šuniui, kokiam dogui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 22:10)
Nesąmonė jorkšyrui blink.gif  Jis gi gauruotas, nieko nesimatys, mauk jam ar troll, ar nuo blusų... Reikia kokiam beplaukiui šuniui, kokiam dogui bigsmile.gif

Kačiukui sfinksui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 22:12)
Kačiukui sfinksui bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, Troliukės 4u.gif

Na prisižiūrėjau aš čia visokių jūsų sukomponuotų grožių, klaviatūrą apseilėjau tik ax.gif
Pasirodysiu ir aš su sava vis dar kuklia, bet man kasdien vis mieliasne apyranke wub.gif
http://public.fotki.com/Raganiukas86/ kadangi sugebu įkelt tik arkliško dydžio foto, tai demonstruoju per čia blush2.gif

Labos nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 04 27, 22:20)

Pasirodysiu ir aš su sava vis dar kuklia, bet man kasdien vis mieliasne apyranke  wub.gif

Nu labai graži, gražios unikos, ypač ta geltona rolleyes.gif Linksma tokia, vasarinė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 18:18)
O cia mano tik mano augintyne labai jau susidomejo gal ir nori koki troli ant kaklo lotuliukas.gif

Turiu pripažint, kad šįkart žvėrius už trolius gražesnis blush2.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 21:31)
Spekit kieno rankytes?

Labai įdomu, koks karolis ant rankos antros iš dešinės mėlynas?

QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 21:31)
Aš jį aplamai tai pritaikiau biggrin.gif Tik pirkt tai niekaip būčiau nesugalvojus biggrin.gif Ir gi ne iš kokio ybėjaus, o iš trollbeads.com, tai ką pagalvot - gal nuotrauka bloga tada biggrin.gif

Šiandien žiūrėjau Fredį. Nu jei būčiau sakykim tokį parsisuntus, tikrai būčiau rėkus, kad netikras. Nuotraukoj visai ne toks. Ir spalviškai, ir raštas.
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš su sava vis dar kuklia, bet man kasdien vis mieliasne apyranke  wub.gif

Nepamatysi kai bus pilna mirksiukas.gif sarvuotis zalias grazus . Galiu pasakyti man grazu ir su vienu karoliuku ar is vis be nieko. ax.gif
Atsakyti

Geltona unika labai graži.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už komplimentus. Na taip palengva gausėja. O aš dabar susimąsčiau, ar būna negražių trolių, speju, kad ne, kiekvienas savaip unikalus bigsmile.gif
Labai tikiuosi, kad sekantis trolis bus tik birželio vidurį "Bakalaurams-magistrams" bet iki jo dar reikia nemažai nugyvent doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 19:58)
ispirktos avytes juk balandzio menuo mirksiukas.gif, turi gaut mega, nebent dar turi akre ar hyperi.

akropolyje nera, ziurejau unsure.gif

QUOTE(danske @ 2010 04 27, 19:59)
Siandien apie pietus megoje  mazu avyciu buvo

nu mazur dar spesiu nusipirkti. Galvojau galvojau kuom cia tas balandis su avim risasi, nu ir sugalvojau doh.gif ot protelis lotuliukas.gif

Atsakyti