QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 21:59)
Koks skonis geras juoda balta jei Jorksira isigysi tai tikrai troliu ankakli tures
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 21:40)
Ant raudonos apyrankės Tiko gerai, tik va tikrai men nedaeitų tokį šūdeliuką už 100 Lt pirkt, be jokio grožio
Jei jie butu facetuoti tai tikrai noreciau , nes nz. kas pasidare noriu vyno spalvos apyrankes
QUOTE(Yell @ 2010 04 27, 21:49)
Ievos sodai skelbiasi, kad turi, bet ištikrųjų ne. Pas juos nemažai sudėta išimtų iš gamybos karolių, bet daugumos jų nėra. Užsisakai, sumoki, o paskui ateina laiškas - atsiprašom, neturim, rinkitės ką nors kitą...
Te tau, pffffff, o giriasi mat Ypač kur eina kalba apie retirintus - gi ir neturės, tai ko čia dėliot
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 22:05)
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 21:59)
Koks skonis geras juoda balta jei Jorksira isigysi tai tikrai troliu ankakli tures
Nesąmonė jorkšyrui Jis gi gauruotas, nieko nesimatys, mauk jam ar troll, ar nuo blusų... Reikia kokiam beplaukiui šuniui, kokiam dogui
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 22:10)
Nesąmonė jorkšyrui Jis gi gauruotas, nieko nesimatys, mauk jam ar troll, ar nuo blusų... Reikia kokiam beplaukiui šuniui, kokiam dogui
Kačiukui sfinksui
Sveikos, Troliukės
Na prisižiūrėjau aš čia visokių jūsų sukomponuotų grožių, klaviatūrą apseilėjau tik
Pasirodysiu ir aš su sava vis dar kuklia, bet man kasdien vis mieliasne apyranke
http://public.fotki.com/Raganiukas86/ kadangi sugebu įkelt tik arkliško dydžio foto, tai demonstruoju per čia
Labos nakties
Na prisižiūrėjau aš čia visokių jūsų sukomponuotų grožių, klaviatūrą apseilėjau tik
Pasirodysiu ir aš su sava vis dar kuklia, bet man kasdien vis mieliasne apyranke
http://public.fotki.com/Raganiukas86/ kadangi sugebu įkelt tik arkliško dydžio foto, tai demonstruoju per čia
Labos nakties
QUOTE(Raganiukas86 @ 2010 04 27, 22:20)
Nu labai graži, gražios unikos, ypač ta geltona Linksma tokia, vasarinė
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 18:18)
O cia mano tik mano augintyne labai jau susidomejo gal ir nori koki troli ant kaklo
Turiu pripažint, kad šįkart žvėrius už trolius gražesnis
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 21:31)
Spekit kieno rankytes?
Labai įdomu, koks karolis ant rankos antros iš dešinės mėlynas?
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 21:31)
Aš jį aplamai tai pritaikiau Tik pirkt tai niekaip būčiau nesugalvojus Ir gi ne iš kokio ybėjaus, o iš trollbeads.com, tai ką pagalvot - gal nuotrauka bloga tada
Šiandien žiūrėjau Fredį. Nu jei būčiau sakykim tokį parsisuntus, tikrai būčiau rėkus, kad netikras. Nuotraukoj visai ne toks. Ir spalviškai, ir raštas.
Nepamatysi kai bus pilna sarvuotis zalias grazus . Galiu pasakyti man grazu ir su vienu karoliuku ar is vis be nieko.
Geltona unika labai graži.
Ačiū, mergaitės, už komplimentus. Na taip palengva gausėja. O aš dabar susimąsčiau, ar būna negražių trolių, speju, kad ne, kiekvienas savaip unikalus
Labai tikiuosi, kad sekantis trolis bus tik birželio vidurį "Bakalaurams-magistrams" bet iki jo dar reikia nemažai nugyvent
Labai tikiuosi, kad sekantis trolis bus tik birželio vidurį "Bakalaurams-magistrams" bet iki jo dar reikia nemažai nugyvent
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 19:58)
ispirktos avytes juk balandzio menuo , turi gaut mega, nebent dar turi akre ar hyperi.
akropolyje nera, ziurejau
QUOTE(danske @ 2010 04 27, 19:59)
Siandien apie pietus megoje mazu avyciu buvo
nu mazur dar spesiu nusipirkti. Galvojau galvojau kuom cia tas balandis su avim risasi, nu ir sugalvojau ot protelis