Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 21:04)
turi graziai atrodyti, o koks tavo avantiūrinas tamsus ar sviesus? kai as pirkau tai dar nebuvo tamsiu, kai pamaciau tamsu tai neatsilaikiau  ax.gif
as galvoju man sunku butu pirkti internetu as turiu visus pamatyti, tie karoliukai tokie nevienodi juk ne masine gamyba g.gif

vat vat,ištikro,jei apie stiklinius karoliukus tai jie laaaabai visi skiriasi...aš vat kai žiūrėjau lilac edge rodos tai pardavėjai sakau,paimkit tuos visus keturis,aš pažiūrėsiu kuris labiau tinka,tai ji sako,tai ten du kiti,sakau jus pažiūrėkit kas parašyta,tai ji net pasimete,nes visi buvo ale vienodi,nors realiai visi žiauriai skirtingi buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 21:04)
as galvoju man sunku butu pirkti internetu as turiu visus pamatyti, tie karoliukai tokie nevienodi juk ne masine gamyba g.gif

Dar sidabrinius tai dar dar mastau.gif O akmenis ir stiklus tai jei bogu baisu unsure.gif
Atsakyti
DAsha, ne smile.gif
Danske, kodėl turime pažindintis? (aš nieko prieš) tongue.gif pagal profesinę liniją, ligos tipą ar kaip? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 20:04)
turi graziai atrodyti, o koks tavo avantiūrinas tamsus ar sviesus? kai as pirkau tai dar nebuvo tamsiu, kai pamaciau tamsu tai neatsilaikiau  ax.gif

Labai tamsus, foto dėjau neseniai, pakartoju. Realiai ne juodas kaip čia, ypač normalioj šviesoj matos kad tamsiai žalios spalvos akmuo.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 20:10)
Dar sidabrinius tai dar dar mastau.gif O akmenis ir stiklus tai jei bogu baisu unsure.gif

Nu jo, iš pradžių maniau jie visi vienas prie vieno kaip kataloge.. O dabar ten tik "Serving suggestion" lotuliukas.gif realiai pats pirkimas tuo yra nuostabus, kad renkiesi, čiupini, rutulioji tarp pirštų, pamatai visokiausių fyntų - jie tokie visi skirtingi.. Internetu pirkimas va to ir neturi. Sidabriniai ir tie biškį skirias, o stilkai ir akmenys... Akmens įtariu net nerizikuočiau iš vis internetu pirkt - nes noris jo tą savitumą pajust ir pamatyt - kaip lūžta spindulys, kur koks gilesnis sluoksnis.. rolleyes.gif
Atsakyti
o man su pirkimais...niekada nebuvo taip, kad su pardavėja stovėčiau ir dviese kalbėtumėm, ramiai rinkčiausi, belen kiek laiko. Visada pilna žmonių. Tada aš noriu greičiau rinktis ir minti.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 20:17)
o man su pirkimais...niekada nebuvo taip, kad su pardavėja stovėčiau ir dviese kalbėtumėm, ramiai rinkčiausi, belen kiek laiko. Visada pilna žmonių. Tada aš noriu greičiau rinktis ir minti.

Nes ne ten perki biggrin.gif Aš iš vis su pardavėja realiai nemėgstu tartis.. Man užtenka, kad ji parodytų ka turi ir basta. Aš jau pati noriu išsirinkti, tik tai užtrunka. O dažniausiai su viaku būnu, ta ratais aplinka salą malas.. tai nei ramiai pasirinksi, nei paskubėsi, bet ką dabar biggrin.gif Užtat mažė ten nuolat Milkos šokolado gauna biggrin.gif Ypač iš Giedrės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 21:14)
Labai tamsus, foto dėjau neseniai, pakartoju. Realiai ne juodas kaip čia, ypač normalioj šviesoj matos kad tamsiai žalios spalvos akmuo.

Kaip mano avantiūrinas mirksiukas.gif
turi grazei atrodyti gal pirma vynuoge dek tada avantiūrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 20:21)
Kaip mano avantiūrinas mirksiukas.gif
turi grazei atrodyti gal pirma vynuoge dek tada avantiūrina  g.gif

Neužgoš kaži? Na, ryt pabandysiu, nutrauksiu biggrin.gif Nuspręsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 21:17)

nekreipt demesio reik ar grazei pasakyti noriu pagalvoti ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 21:14)
Akmens įtariu net nerizikuočiau iš vis internetu pirkt - nes noris jo tą savitumą pajust ir pamatyt - kaip lūžta spindulys, kur koks gilesnis sluoksnis.. rolleyes.gif

Jau pasakojau, kaip pirkau gintarą kataloginį, tą patį tamsiausią - seniai tas buvo, Dar Megoj punkto nebuvo jokio... Nuotraukoj: tamsiai rudas. Gaunu: juodas blink.gif Be jokio skaidrumo, bet ir ne akmuo, nes gintaras - nu plastmasė juoda, ruberoidas koks tai biggrin.gif Akis išpūčiau, apžiūrėjau, ir nutariau daugiau nigdy schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 balandžio 2010 - 20:26
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 20:25)
Jau pasakojau, kaip pirkau gintarą kataloginį, tą patį tamsiausią - seniai tas buvo, Dar Megoj punkto nebuvo jokio... Nuotraukoj: tamsiai rudas. Gaunu: juodas blink.gif  Be jokio skaidrumo, bet ir ne akmuo, nes gintaras - nu plastmasė juoda, ruberoidas koks tai biggrin.gif Akis išpūčiau, apžiūrėjau, ir nutariau daugiau nigdy schmoll.gif  biggrin.gif

Uj, nu akibrokštas tiesiog..
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 21:25)
nekreipt demesio reik ar grazei pasakyti noriu pagalvoti ax.gif  bigsmile.gif

Mes tai be triju valandu, neiseinam rolleyes.gif ane schmoll.gif
Atsakyti