Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 18:52)
aš telą palikau smile.gif nebent nudėjo mergytė kur nors smile.gif man sakė per savaitę pasiimti smile.gif aš norėjau šnd varyti, bet sakau, nepasivelku wacko.gif Kikirikei jau išsiprievartavau karolį išsiųsti doh.gif tai čia žygdarbis dėl nėštukės. Pasiimsiu voverę, pilką vilką ir rudus taškus wub.gif Sala jau šidris wub.gif

Vargšiukė, laikykis, gausi kankolus, širdis uždainuos wink.gif Be to, orus žada geresnius, žiūrėk ir nuotaika gal pasitaisys.. Kaunas Jazz artėja, lauke pabūt, su vaikais papeckiot kredelėm ant asfalto.. A?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 19:48)
Dzaska, fantazija fantastiška good.gif Vėžlius ten patupdei ant agato ar ką? Nedaciokinu jau  doh.gif

ten gervuoge mirksiukas.gif man patinka su ja pradzia daryti, dar sprendziau ka pirkt ar gervuoge ar lotoso zieda..tas ir tas grazu.
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 18:58)
ten gervuoge mirksiukas.gif man patinka su ja pradzia daryti, dar sprendziau ka pirkt ar gervuoge ar lotoso zieda..tas ir tas grazu.

Aaa gervuogė labai gražu. Aš galvoju ką man geriau dėt ar vynuoges ar plunksnas? O gal net stiklo nedėt? Tik tarkim vynuoges arba plunksnas, tada perliuka ir aukščiau rėmus? mastau.gif Bet perliukas mažas su sidabriuku..
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 19:43)
Noa, nea smile.gif iš trolės nori darbo paimti laikinai, taupumo sumetimais ir neteisėtai. O dar nori, kad tylėčiau.

ojetau,kaip taip... o kur dirbi jei nepaslaptis? blush2.gif

QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 19:56)
aš telą palikau smile.gif nebent nudėjo mergytė kur nors smile.gif man sakė per savaitę pasiimti smile.gif aš norėjau šnd varyti, bet sakau, nepasivelku wacko.gif Kikirikei jau išsiprievartavau karolį išsiųsti doh.gif tai čia žygdarbis dėl nėštukės. Pasiimsiu voverę, pilką vilką ir rudus taškus wub.gif Sala jau šidris wub.gif
Papildyta:

labai labai tau ačiū 4u.gif kitą kartą nesiplėšyk,juk viską suprantu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 20:02)
Aaa gervuogė labai gražu. Aš galvoju ką man geriau dėt ar vynuoges ar plunksnas?  O gal net stiklo nedėt? Tik tarkim vynuoges arba plunksnas, tada perliuka ir aukščiau rėmus? mastau.gif Bet perliukas mažas su sidabriuku..

vynuoges su stikliuku g.gif o plunksna su perliuku turi ziuretis remai ant fantazijos ir ziurisi gerai. Geriausiai taip ir taip paverk ir foto tada spresim mirksiukas.gif
Atsakyti
Kikirike, auogos tau labai tiks (čia vietoje profesijos parašiau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 27 balandžio 2010 - 19:52
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 17:08)
Paziurekit koks sprendimas grazus  ax.gif

nu grozis bigsmile.gif net seile varva blink.gif
gal kas matet megoje avyte? ziurejau akropolyje ir priesais sodra, tai neturi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 27 balandžio 2010 - 19:52
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 19:48)
Kikirike, aš  l...ogo..pedė

Gal netyčia centre kur dirbi? rolleyes.gif

Tik imu mintyse fantaziją dėliot ir prasideda- to reik, ano reiktų, tas nepamaišytų doh.gif

Dzaska, o kaip manai, jei avantiūrinas su vynuogėm? Ar jos tau iš vis ne-a?
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 04 27, 19:51)
nu grozis  bigsmile.gif net seile varva  blink.gif
gal kas matet megoje avyte? ziurejau akropolyje ir priesais sodra, tai neturi  schmoll.gif

Wizija, tu pasiskambink ir jei ką, atidės.. Šiaip tai buvo lyg, maža tai tikrai buvo... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 27, 20:51)
nu grozis  bigsmile.gif net seile varva  blink.gif
gal kas matet megoje avyte? ziurejau akropolyje ir priesais sodra, tai neturi  schmoll.gif

ispirktos avytes juk balandzio menuo mirksiukas.gif, turi gaut mega, nebent dar turi akre ar hyperi.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 20:48)
Kikirike, aš  l...ogo..pedė

Manau, mes gal but ir susipazinsim ax.gif

Siandien apie pietus megoje mazu avyciu buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 27 balandžio 2010 - 20:06
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 20:48)
Kikirike, auogos tau labai tiks (čia vietoje profesijos parašiau)

aš irgi taip manau ,ačiū dar karteli labai 4u.gif kai tik gausiu ir priderinsiu tada iškart pasirodysiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 20:55)
Dzaska, o kaip manai, jei avantiūrinas su vynuogėm? Ar jos tau iš vis ne-a?

turi graziai atrodyti, o koks tavo avantiūrinas tamsus ar sviesus? kai as pirkau tai dar nebuvo tamsiu, kai pamaciau tamsu tai neatsilaikiau ax.gif
as galvoju man sunku butu pirkti internetu as turiu visus pamatyti, tie karoliukai tokie nevienodi juk ne masine gamyba g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 27 balandžio 2010 - 20:06