Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 27, 18:22)
Čia jai uodegą šuo nukando? unsure.gif

nea schmoll.gif ten kaime gyvena rolleyes.gif
o mano kate mano fantazijos verini pasiciupo gerai kad pamaciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 15:19)
Erilukaha, ne nu ot  doh.gif O mes čia spėliojam, matote..  lotuliukas.gif Aš vis dangau plauką nuimt nuo foto biggrin.gif

Ir niekaip neatspejot... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2010 04 27, 18:16)
O ta plauka ir as bandziau nukrapstyt nuo ekrano lotuliukas.gif Labai faini karoliai, erilukaha 4u.gif

Oi negaliu, as pati ji bandziau nuimti, ir bijau monitoriun bakstelt pirstu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi negaliu....
Papildyta:
QUOTE(tvynė @ 2010 04 27, 18:20)
Ar matei ką nors, kur mano našlaitės? Ne Rodūnios 9 tikiuosi unsure.gif  biggrin.gif

Nerandu, kur kvita nukisau, ar vaikai nutempe... doh.gif Mama issiunte, specialiai atveze, kad nr nurasyt... unsure.gif Einu vaiku ant ausu statyt... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 27 balandžio 2010 - 17:56
Labas visoms smile.gif
ENITA, aš nedingau, tikiuosi rytoj dašliašiu iki tavęs. Bet šliaužiu jau tikrąja ta žodžio prsame, dar taip sunku darbe nebuvo.

Užsisakiau megoj tris stikliukus. Voverytę ir co. Bet voverytė tokia neišraiškinga g.gif Tai manau,. kad lauksiu papildymo, gal dailesnių bus g.gif Penktadienį sakė prekių bus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 27 balandžio 2010 - 18:07
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 19:06)
Labas visoms smile.gif
ENITA, aš nedingau, tikiuosi rytoj dašliašiu iki tavęs. Bet šliaužiu jau tikrąja ta žodžio prsame, dar taip sunku darbe nebuvo.

Užsisakiau megoj tris stikliukus. Voverytę ir co. Bet voverytė tokia neišraiškinga g.gif Tai manau,. kad lauksiu papildymo, gal dailesnių bus g.gif Penktadienį sakė prekių bus.

Svarbiausia, kad nedingai lotuliukas.gif , tai paieškos neskelbsim dar mirksiukas.gif , o šiaip tai nesiplėšyk, galiu gi ir palaukt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 18:06)
Labas visoms smile.gif

Tai turbūt tu ir būsi ta Megoj atsidėjusi karoliukus paslaptingoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 18:18)
O cia mano tik mano augintyne labai jau susidomejo gal ir nori koki troli ant kaklo lotuliukas.gif

Kokia gurmano išraiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 27, 19:16)
Svarbiausia, kad nedingai lotuliukas.gif , tai paieškos neskelbsim dar mirksiukas.gif , o šiaip tai nesiplėšyk, galiu gi ir palaukt 4u.gif

pasistengsiu ryt pasirodyti. darbe taip blogai, kad nors bliauk, o dar su vaikais susijusi įstaiga doh.gif
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 19:18)
Tai turbūt tu ir būsi ta Megoj atsidėjusi karoliukus paslaptingoji biggrin.gif

o apie ką paslaptigumas g.gif kur rašė, kad tai aš lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 19:38)
pasistengsiu ryt pasirodyti. darbe taip blogai, kad nors bliauk, o dar su vaikais susijusi įstaiga doh.gif

Vaikų teisių apsaugos tarnyba iš užkietėjusios trolininkės atima vaikus, nes ana nebeturi už ką juos šerti? bigsmile.gif Tai tu nepergyvenk, čia tu tik pirma biggrin.gif
Atsakyti
Noa, nea smile.gif iš trolės nori darbo paimti laikinai, taupumo sumetimais ir neteisėtai. O dar nori, kad tylėčiau.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 18:38)
o apie ką paslaptigumas g.gif kur rašė, kad tai aš  lotuliukas.gif

Šiaip speliojom kas iš mūs ta paslaptinga ledė gali būti Megoj atsidėjusi tris kankolus wink.gif Tu jiems telefono nepalikai. Arba dar kažkas atsidėjo karoliukus ir telefono nepaliko. Nieko tokio. Šiaip nuo sėdėjimo namie jau stogas važiuoja.
O beje, kiek laiko atsidedat karoliukus? mastau.gif
Papildyta:
Dzaska, fantazija fantastiška good.gif Vėžlius ten patupdei ant agato ar ką? Nedaciokinu jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 27 balandžio 2010 - 18:49
QUOTE(light blue @ 2010 04 27, 19:43)
Noa, nea smile.gif iš trolės nori darbo paimti laikinai, taupumo sumetimais ir neteisėtai. O dar nori, kad tylėčiau.

Tai ar tau gaila? Lai ima tą darbą, tik algą tau palieka mastau.gif
Atsakyti
aš telą palikau smile.gif nebent nudėjo mergytė kur nors smile.gif man sakė per savaitę pasiimti smile.gif aš norėjau šnd varyti, bet sakau, nepasivelku wacko.gif Kikirikei jau išsiprievartavau karolį išsiųsti doh.gif tai čia žygdarbis dėl nėštukės. Pasiimsiu voverę, pilką vilką ir rudus taškus wub.gif Sala jau šidris wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 19:49)
Tai ar tau gaila? Lai ima tą darbą, tik algą tau palieka mastau.gif

nu joooo, algos labiausiai ir nori, gi lemoną gaunu, troliai matyt suskaičiuoti smile.gif šiaip labai pikta, morališkai nudusinta jaučiuosi, užtat ir noriu trolių užkuopti, relaksui. Bet voverės dailios nemačiau,keteros nėra pašiauštos, o man reikia voverės su pasiutlige biggrin.gif
Atsakyti