Man ir nepatiko Akropoli
Nors kai nuejau pirkti apyrankes ir karoliuku bet paskui kazkodel apsigalvojau nes man buvo daug mielesnis Megoje esantis karoliuku kioskiukas tai prase kad neiciau niekur o pas juos pirkciau
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 10:59)
Manau, geriems darbams priminių nereikia, kas daro- nesiviešina ir nesiprašo pagyrimo, o kam tai nerūpi - niekaip nepriversi. Tai turi būt gera valia ir tyra širdim daromi dalykai.
Antra vertus, čia tik asmeninė nuomonė, bet Jūsų toks požiūris truputį prieštarauja tam, ką darote..
Antra vertus, čia tik asmeninė nuomonė, bet Jūsų toks požiūris truputį prieštarauja tam, ką darote..
Labuka visom
su erilukaha .
Erszebeth tavo grozei ispudingi
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 14:34)
TAai gal man bulba parduosi
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 14:34)
"Virsmas - vyras" dar yra
Labai aciu uz patarimus beliko issirinkti
QUOTE(Kattia @ 2010 04 27, 16:47)
Labai aciu uz patarimus beliko issirinkti
Ei, o aš žinai dar ką pagalvojau? Tik čia paieškot reikia. Žvaigždutę horoskopinę pagal tai, koks to naujagimio horoskopas. Jei ką tik gimė, tai čia bus kas - Avins? Avino graži, ją sunku gaut. O jeigu jau Jautis (šūdą aš išmanau tuos horoskopus), tai tada yra jų, su šviesiai žaliu viduriuku Bent jau Megoj tikrai buvo, pati neseniai pirkau tėvo žmonai dovanų, mat jos gimtadienis tuoj bus
Arba aplamai spjaučiau į visus horoskopus ir nupirkčiau ką nors su gėlytėm. Sakyčiau, pagimdei, tau gėlių priklauso, te tau nevystančių
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 17:50)
Arba aplamai spjaučiau į visus horoskopus ir nupirkčiau ką nors su gėlytėm. Sakyčiau, pagimdei, tau gėlių priklauso, te tau nevystančių
Ocia tai geriausia Jau tikrai, kiek sykiu ateina vaikiuko lankyt, o kad mamai nors gelyte... ..As irgi manau, kad berazumiai...Visu pirma mama turi pasveikinti, o paskui ir maziuka...
QUOTE(jova @ 2010 04 27, 14:57)
Gal kas uzmatet kur nors pili pirkti?
Pili maciau kazkurioj internetinej pardej, tik nepamenu ar ievossodai.lt ar fashiongold.lt Patikrink abi
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 15:19)
Ne ten eini pamiršk tą Akropolį, į Megą keliauk - ten ne tik kad karolius gausi kokius tik nori, bet ir aptarnavimas puikus
Erilukaha, ne nu ot O mes čia spėliojam, matote.. Aš vis dangau plauką nuimt nuo foto
Erilukaha, ne nu ot O mes čia spėliojam, matote.. Aš vis dangau plauką nuimt nuo foto
Siandien buvau akropolyje, tai man labai patiko, kad pardavejos ne nebuvo As ten kokia 15 minuciu visus karoliukus nuodugniai apzejau, isciupinejau ir visaip kaip pasidziaugiau ramybes pertraukele Baveik kaip namuose Sakiau papasakosiu jums daug ka maciau is retirintu, ale pamenu tik dvigubas geles Na tai kam ju reikia tai vienos dar yra O ka as ten dar maciau... Nebepamenu
O ta plauka ir as bandziau nukrapstyt nuo ekrano Labai faini karoliai, erilukaha
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 13:41)
Tvyne, gal jau gavai:
Kaip gražu Net su dedikacija Negavau, grįždama namo ką tik pro paštą prasukau- dar nėra. Reiškia rytoj
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 15:19)
Joo, jos nera gal...bet jai turi i namus atnest, nes registruotas...einu paieskot kvituko, pasiokint galima internet.paste...
Ar matei ką nors, kur mano našlaitės? Ne Rodūnios 9 tikiuosi
Rasida, kaip sekėsi su Acotis?
O nuotraukų gražumas visų
QUOTE(Lorute @ 2010 04 27, 18:16)
Siandien buvau akropolyje, tai man labai patiko, kad pardavejos ne nebuvo As ten kokia 15 minuciu visus karoliukus nuodugniai apzejau, isciupinejau ir visaip kaip pasidziaugiau ramybes pertraukele Baveik kaip namuose Sakiau papasakosiu jums daug ka maciau is retirintu, ale pamenu tik dvigubas geles Na tai kam ju reikia tai vienos dar yra O ka as ten dar maciau... Nebepamenu
Aš tai ten mačiau raganosį.
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 18:18)
O cia mano tik mano augintyne labai jau susidomejo gal ir nori koki troli ant kaklo
Labai gražu
Čia jai uodegą šuo nukando?
Ai prisiminiau, kad buvo tas dickis raganosis, kaip pas Dovis, dar baltoji meska irgi didele, ir 3 mazesni hipopotamai tie Dar tas kvadratinis CHAT, zvirblis ar tai visciukas (toks apvalus), nemazai zvaigzduciu, tik nezinau kokiu zenklu, ir tas pakabukas su perlu "Drop".