Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man ir nepatiko Akropoli schmoll.gif
Nors kai nuejau pirkti apyrankes ir karoliuku bet paskui kazkodel apsigalvojau nes man buvo daug mielesnis Megoje esantis karoliuku kioskiukas tai prase kad neiciau niekur o pas juos pirkciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 10:59)
Manau, geriems darbams priminių nereikia, kas daro- nesiviešina ir nesiprašo pagyrimo, o kam tai nerūpi - niekaip nepriversi. Tai turi būt gera valia ir tyra širdim daromi dalykai.
Antra vertus, čia tik asmeninė nuomonė, bet Jūsų toks požiūris truputį prieštarauja tam, ką darote..

Labuka visom 4u.gif

drinks_cheers.gif su erilukaha drinks_cheers.gif .

Erszebeth tavo grozei ispudingi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 14:34)

TAai gal man bulba parduosi blush2.gif blush2.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 14:34)
"Virsmas - vyras" dar yra rolleyes.gif

Labai aciu uz patarimus 4u.gif beliko issirinkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kattia @ 2010 04 27, 16:47)
Labai aciu uz patarimus  4u.gif  beliko issirinkti  bigsmile.gif

Ei, o aš žinai dar ką pagalvojau? Tik čia paieškot reikia. Žvaigždutę horoskopinę pagal tai, koks to naujagimio horoskopas. Jei ką tik gimė, tai čia bus kas - Avins? Avino graži, ją sunku gaut. O jeigu jau Jautis (šūdą aš išmanau tuos horoskopus), tai tada yra jų, su šviesiai žaliu viduriuku rolleyes.gif Bent jau Megoj tikrai buvo, pati neseniai pirkau tėvo žmonai dovanų, mat jos gimtadienis tuoj bus rolleyes.gif

Arba aplamai spjaučiau į visus horoskopus ir nupirkčiau ką nors su gėlytėm. Sakyčiau, pagimdei, tau gėlių priklauso, te tau nevystančių bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 balandžio 2010 - 16:51
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 17:50)
Arba aplamai spjaučiau į visus horoskopus ir nupirkčiau ką nors su gėlytėm. Sakyčiau, pagimdei, tau gėlių priklauso, te tau nevystančių bigsmile.gif

Ocia tai geriausia drinks_cheers.gif Jau tikrai, kiek sykiu ateina vaikiuko lankyt, o kad mamai nors gelyte... schmoll.gif ..As irgi manau, kad berazumiai...Visu pirma mama turi pasveikinti, o paskui ir maziuka... 4u.gif
Atsakyti
Paziurekit koks sprendimas grazus ax.gif
user posted image
erilukaha cia tau dovanu uz bulbe mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 18:06)

tuoj savo foto parodysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 27 balandžio 2010 - 17:08
QUOTE(jova @ 2010 04 27, 14:57)
Gal kas uzmatet kur nors pili pirkti? ax.gif

Pili maciau kazkurioj internetinej pardej, tik nepamenu ar ievossodai.lt ar fashiongold.lt g.gif Patikrink abi wink.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 15:19)
Ne ten eini irnesakyk.gif pamiršk tą Akropolį, į Megą keliauk - ten ne tik kad karolius gausi kokius tik nori, bet ir aptarnavimas puikus wink.gif
Erilukaha, ne nu ot  doh.gif O mes čia spėliojam, matote..  lotuliukas.gif Aš vis dangau plauką nuimt nuo foto biggrin.gif

Siandien buvau akropolyje, tai man labai patiko, kad pardavejos ne nebuvo biggrin.gif As ten kokia 15 minuciu visus karoliukus nuodugniai apzejau, isciupinejau ir visaip kaip pasidziaugiau ramybes pertraukele rolleyes.gif Baveik kaip namuose lotuliukas.gif Sakiau papasakosiu jums daug ka maciau is retirintu, ale pamenu tik dvigubas geles doh.gif lotuliukas.gif Na tai kam ju reikia tai vienos dar yra mirksiukas.gif O ka as ten dar maciau... g.gif Nebepamenu doh.gif lotuliukas.gif

O ta plauka ir as bandziau nukrapstyt nuo ekrano lotuliukas.gif Labai faini karoliai, erilukaha 4u.gif
Atsakyti
user posted image
O cia mano tik mano augintyne labai jau susidomejo gal ir nori koki troli ant kaklo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 13:41)
Tvyne, gal jau gavai:

Kaip gražu wub.gif Net su dedikacija blush2.gif Negavau, grįždama namo ką tik pro paštą prasukau- dar nėra. Reiškia rytoj smile.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 15:19)
Joo, jos nera gal...bet jai turi i namus atnest, nes registruotas...einu paieskot kvituko, pasiokint galima internet.paste... mirksiukas.gif

Ar matei ką nors, kur mano našlaitės? Ne Rodūnios 9 tikiuosi unsure.gif biggrin.gif

Rasida, kaip sekėsi su Acotis?

O nuotraukų gražumas visų thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2010 04 27, 18:16)
Siandien buvau akropolyje, tai man labai patiko, kad pardavejos ne nebuvo biggrin.gif As ten kokia 15 minuciu visus karoliukus nuodugniai apzejau, isciupinejau ir visaip kaip pasidziaugiau ramybes pertraukele rolleyes.gif Baveik kaip namuose lotuliukas.gif Sakiau papasakosiu jums daug ka maciau is retirintu, ale pamenu tik dvigubas geles doh.gif  lotuliukas.gif Na tai kam ju reikia tai vienos dar yra mirksiukas.gif O ka as ten dar maciau... g.gif Nebepamenu doh.gif  lotuliukas.gif

Aš tai ten mačiau raganosį.
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 27, 18:18)
O cia mano tik mano augintyne labai jau susidomejo gal ir nori koki troli ant kaklo lotuliukas.gif

clap_1.gif
Labai gražu wub.gif

Čia jai uodegą šuo nukando? unsure.gif
Atsakyti
Ai prisiminiau, kad buvo tas dickis raganosis, kaip pas Dovis, dar baltoji meska irgi didele, ir 3 mazesni hipopotamai tie biggrin.gif Dar tas kvadratinis CHAT, zvirblis ar tai visciukas (toks apvalus), nemazai zvaigzduciu, tik nezinau kokiu zenklu, ir tas pakabukas su perlu "Drop".
Atsakyti