Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Kattia @ 2010 04 27, 14:15)

Kattia, 27 Bal 2010 - 14:15, parašė:

Kattia, 27 Bal 2010 - 14:15, parašė:

4u.gif  norejau patarimo  ax.gif  vakar gime mano sunenas thumbup.gif  ir noriu kazka ypatingo padovanoti mamytei sia proga  smile.gif Kaip manot kas geriausiai tiktu sia proga?  blush2.gif

Labai laukiu Jusu pasiulymu  drinks_cheers.gif

4u.gif  norejau patarimo  ax.gif  vakar gime mano sunenas thumbup.gif  ir noriu kazka ypatingo padovanoti mamytei sia proga  smile.gif Kaip manot kas geriausiai tiktu sia proga?  blush2.gif

Labai laukiu Jusu pasiulymu  drinks_cheers.gif

"Virsmas - vyras" dar yra rolleyes.gif
Atsakyti

Nu ir as pasimaivysiu tada...parodysiu savo zvaigzdute, ba nerodziau dar... ax.gif aisku be briliko, kaip, kad pas dzaska, bet ai, svarovski priklijuosiu lotuliukas.gif

Ir plauka pridejau, kad zinotumet, kokia plauku spalva mano... wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 14:34)

erilukaha, 27 Bal 2010 - 14:34, parašė:

lotuliukas.gif
Ne blondinė lens.gif
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 14:34)

parodysiu savo zvaigzdute, ba nerodziau dar... ax.gif  aisku be briliko, kaip, kad pas dzaska, bet ai, svarovski priklijuosiu  lotuliukas.gif

parodysiu savo zvaigzdute, ba nerodziau dar... ax.gif  aisku be briliko, kaip, kad pas dzaska, bet ai, svarovski priklijuosiu  lotuliukas.gif

hihihi.gif Ir iškart į Ybėjų hihihi.gif
Atsakyti
sveikos ligones 4u.gif jauciu tuoj keleta is musu i reanimacijos skyriu teks perkelt doh.gif - mane tam tarpe rolleyes.gif

zodziu parasiau tam vakaryksciui karoliu pardavejui, kad aiskiai amtosi jog netikri tie jo karoliai ir tegu atsaukia mano pirkima jei nenori kad pasiskusciau ebay ir palikciau neigiama feedback'a g.gif matysim ka darys, nes taip ten primygtinai rpaso kad nepaliktu to neigiamo, kad pirma i ji kreiptusi g.gif

Gal kas uzmatet kur nors pili pirkti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 04 27, 14:57)

jova, 27 Bal 2010 - 14:57, parašė:

jova, 27 Bal 2010 - 14:57, parašė:

Maciau, bet kur g.gif ...aaa ebay, pas ta paty pardaveja, gal... lotuliukas.gif ( juodas jumoras blush2.gif )... reik pagalvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 14:41)

erilukaha, 27 Bal 2010 - 14:41, parašė:

erilukaha, 27 Bal 2010 - 14:41, parašė:

Visai ne snipstas,...labai grazu  thumbup.gif , o dukrytes, grazesne uz mamytes...  4u.gif
Papildyta:
Tvyne, gal jau gavai:

user posted image

Visai ne snipstas,...labai grazu  thumbup.gif , o dukrytes, grazesne uz mamytes...  4u.gif
Papildyta:
Tvyne, gal jau gavai:

user posted image

as sita irgi zadu griebti g.gif yrmusu kaimenet trys - bet visos labai skirtingos, net dydziai skiriasi g.gif is triju tik vienas grazus smile.gif

dar norejau paklaust galkas turi Dykumos gele arba naslaites ax.gif gal galetum parodyt kaip realybej atrodo apyrankej... dar norec juodosios geles g.gif nesuprantu ko cia mane ant tu kvietku patrauke daba cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 04 27, 15:00)

jova, 27 Bal 2010 - 15:00, parašė:

Tai ir Dasai papirk...ir tvyne dar nori daugiau... mirksiukas.gif
Tik ne ebay nono.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 27 balandžio 2010 - 14:02
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 14:02)

erilukaha, 27 Bal 2010 - 14:02, parašė:

erilukaha, 27 Bal 2010 - 14:02, parašė:

Tik ne ebay nono.gif

Tik ne ebay nono.gif

Aš viliuos, kad Tvynei atliks. Bet jau lyg turetų gaut, ar dar anksti? Šian jos lyg nebuvo dar, gal pašte?
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 12:49)

Laivite, 27 Bal 2010 - 12:49, parašė:

Laivite, 27 Bal 2010 - 12:49, parašė:

O pagal ka jus mergaites pradejot rinkti savo apyrankes ar pagal spalvas ar reiksmes  g.gif

O pagal ka jus mergaites pradejot rinkti savo apyrankes ar pagal spalvas ar reiksmes  g.gif

As tai pagal spalva rinkausi. Apsiziurejau kuria linkme noriu sukti savo apyranke, susiveriau virtualiai kad paziuret kaip atrodo, nu ir nusipirkau pirmus du karolius, va vakar buciau nusipirkus ir trecia (nors buvau prizadejus be geguzes nepirkti, bet cia jau rimtai progresuojanti liga) bet kauno akropolyje kaip jau rasiau palikau apakus, nes is 4 norimu karoliu nebuvo nei vieno blink.gif tai supratau kad cia likimo pirstas ir grizau be karoliaus, o sekanti ruosiuosi pirkti juoda su bubuliukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 15:10)

Dasha, 27 Bal 2010 - 15:10, parašė:

Dasha, 27 Bal 2010 - 15:10, parašė:

Aš viliuos, kad Tvynei atliks. Bet jau lyg turetų gaut, ar dar anksti? Šian jos lyg nebuvo dar, gal pašte?

Joo, jos nera gal...bet jai turi i namus atnest, nes registruotas...einu paieskot kvituko, pasiokint galima internet.paste... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 27, 14:17)

wizija, 27 Bal 2010 - 14:17, parašė:

wizija, 27 Bal 2010 - 14:17, parašė:

As tai pagal spalva rinkausi. Apsiziurejau kuria linkme noriu sukti savo apyranke, susiveriau virtualiai kad paziuret kaip atrodo, nu ir nusipirkau pirmus du karolius, va vakar buciau nusipirkus ir trecia (nors buvau prizadejus be geguzes nepirkti, bet cia jau rimtai progresuojanti liga) bet kauno akropolyje kaip jau rasiau palikau apakus, nes is  4 norimu karoliu nebuvo nei vieno  blink.gif  tai supratau kad cia likimo pirstas ir grizau be karoliaus, o sekanti ruosiuosi pirkti juoda su bubuliukais  rolleyes.gif

As tai pagal spalva rinkausi. Apsiziurejau kuria linkme noriu sukti savo apyranke, susiveriau virtualiai kad paziuret kaip atrodo, nu ir nusipirkau pirmus du karolius, va vakar buciau nusipirkus ir trecia (nors buvau prizadejus be geguzes nepirkti, bet cia jau rimtai progresuojanti liga) bet kauno akropolyje kaip jau rasiau palikau apakus, nes is  4 norimu karoliu nebuvo nei vieno  blink.gif  tai supratau kad cia likimo pirstas ir grizau be karoliaus, o sekanti ruosiuosi pirkti juoda su bubuliukais  rolleyes.gif

Ne ten eini irnesakyk.gif pamiršk tą Akropolį, į Megą keliauk - ten ne tik kad karolius gausi kokius tik nori, bet ir aptarnavimas puikus wink.gif

Erilukaha, ne nu ot doh.gif O mes čia spėliojam, matote.. lotuliukas.gif Aš vis dangau plauką nuimt nuo foto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 27 balandžio 2010 - 14:21
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 14:19)

Dasha, 27 Bal 2010 - 14:19, parašė:

Dasha, 27 Bal 2010 - 14:19, parašė:

Ne ten eini irnesakyk.gif pamiršk tą Akropolį, į Megą keliauk - ten ne tik kad karolius gausi kokius tik nori, bet ir aptarnavimas puikus wink.gif

tai va taip jau ir supratau, kad reiks ten keliaut, nors ir labai man nepakeliui

O akropolyje kol 10 min apziurinejau karoliukus (nu negalejau is kart patiketi, kad tik tiek karoliuku turi lotuliukas.gif ) tai pardaveja pliotkino nuejus pas kaimyninio skyriaus pardaveja ir net nepriejo doh.gif matyt pagal apranga ivertino, kad sita tai ryskiai be bapkiu stovi, seile varvina ir nieko nepirks lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 27 balandžio 2010 - 14:27