QUOTE(wizija @ 2010 04 27, 14:17)
wizija, 27 Bal 2010 - 14:17, parašė:
wizija, 27 Bal 2010 - 14:17, parašė:
As tai pagal spalva rinkausi. Apsiziurejau kuria linkme noriu sukti savo apyranke, susiveriau virtualiai kad paziuret kaip atrodo, nu ir nusipirkau pirmus du karolius, va vakar buciau nusipirkus ir trecia (nors buvau prizadejus be geguzes nepirkti, bet cia jau rimtai progresuojanti liga) bet kauno akropolyje kaip jau rasiau palikau apakus, nes is 4 norimu karoliu nebuvo nei vieno tai supratau kad cia likimo pirstas ir grizau be karoliaus, o sekanti ruosiuosi pirkti juoda su bubuliukais
As tai pagal spalva rinkausi. Apsiziurejau kuria linkme noriu sukti savo apyranke, susiveriau virtualiai kad paziuret kaip atrodo, nu ir nusipirkau pirmus du karolius, va vakar buciau nusipirkus ir trecia (nors buvau prizadejus be geguzes nepirkti, bet cia jau rimtai progresuojanti liga) bet kauno akropolyje kaip jau rasiau palikau apakus, nes is 4 norimu karoliu nebuvo nei vieno
tai supratau kad cia likimo pirstas ir grizau be karoliaus, o sekanti ruosiuosi pirkti juoda su bubuliukais
Ne ten eini
pamiršk tą Akropolį, į Megą keliauk - ten ne tik kad karolius gausi kokius tik nori, bet ir aptarnavimas puikus
Erilukaha, ne nu ot
O mes čia spėliojam, matote..
Aš vis dangau plauką nuimt nuo foto