Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
As ir kai paziuriu tai tikrai man ir ji daug grazesne wub.gif
Nors pati sake issirinko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:42)
As ir kai paziuriu tai tikrai man ir ji daug grazesne  wub.gif
Nors pati sake issirinko  ax.gif

Reiskia gera skoni turi drinks_cheers.gif
Atsakyti
O pagal ka jus mergaites pradejot rinkti savo apyrankes ar pagal spalvas ar reiksmes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:49)
O pagal ka jus mergaites pradejot rinkti savo apyrankes ar pagal spalvas ar reiksmes  g.gif

Pradžioj pagal spalvas ir reikšmes, vėliau pagal proto užtemimą cool.gif Na, bent jau aš taip.

Beje, dukros apyrankė man labiau patiko. Nors ir pačios pradžia labai nebloga - ateičiai matau dvi apyrankes.
Atsakyti
Labas,

QUOTE(simre @ 2010 04 27, 07:15)
O aš sugrįžau į pradinį tašką - pradėjau vertis apyrankes tik po keletą karoliukų. Etapas toks.

Ir as ta pati pries pora dienu sumasciau blush2.gif Visai grazu man ir per puse suvertos apyrankes ax.gif Nes gi pradejau noreti kitos spalvines gamos, o surinkti viena pilna, o paskui dar ir kita pilna, jauciu neuzteks finansu verysad.gif Tai vat nutariau, kad turesiu dvi puspilnes, bet visiskai skirtingas cool.gif Jei aisku, po poros dienu vel ko nors naujo nesugavosiu blush2.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 08:53)
Zinai, nuskambejo, kaip pretenzija... Jei klystu , tai atsiprasau...
Bet kadangi nuskambejo, kai pretenzija, bent man, ...tai pakomentusiu, ko vertas "karoliukas"..

drinks_cheers.gif Labai gerai viska isdestei.
Mane apskritai jau ima erzinti va tokios akys blink.gif , kai kam nors paaiskinu, kad ant mano rankos ne silversicio papuosalai rolleyes.gif Nes kazkodel visu pirma reakcija buna: aga, zinau, vienas karoliukas 20 lt blink.gif O kai pasakau, kad ne, tai ziuri kaip i trenkta doh.gif Na bet gi cia MANO REIKALAS, ar as perku dzinsus uz 60 lt turguje, ar uz 260 lt pardeje tongue.gif Gal daug turiu, o gal tiesiog atsisakau kitu pirkiniu, o gal man juos meiluzis dovanoja bigsmile.gif lotuliukas.gif Zodziu, jei dar kas pasakys, kad neturiu kur pinigu deti, galiu netycia ir i aki duot box.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 27, 09:33)
Aš vakar pafotkinau savo apyrankes, tai dabar pasimaivysiu 

Zodis grazu yra per menkas tavo apyrankems apibudinti. Jos toooookios super, kad truksta zodziu wub.gif

QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 12:28)
Sveikutes,
idesiu savo apyranke ir dukrytes 

Ir vel violetines spalvos. Man grazu thumbup.gif O toliau eik ta linkme, kuria lieps nuojauta mirksiukas.gif Nes jei kieno ikalbeta nusipirksi vienoki karoliuka, paskui paskaiciusi kitu komentarus kitoki, galiausiai gali buti nepatenkinta rezultatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:28)
Sveikutes,
idesiu savo apyranke ir dukrytes  blush2.gif

Gražios abi thumbup.gif Čia dvi grandinėlės prisegtos prie vieno užsegimo? Įdomiai atrodo bigsmile.gif

QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:49)
O pagal ka jus mergaites pradejot rinkti savo apyrankes ar pagal spalvas ar reiksmes  g.gif

Pirmasis karoliukas, kurį išdrįsau nusipirkti, buvo, žinoma, su reikšme (kitaip nebūčiau galėjusi sau to pateisinti) biggrin.gif Besiridenantis trolis, dukrytės pirmiesiems žingsniams pažymėti. O vėliau jau buvo visaip. Kas gražu, kieno prasmė patinka, kas pigiau pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 27, 13:57)
Mane apskritai jau ima erzinti va tokios akys  blink.gif , kai kam nors paaiskinu, kad ant mano rankos ne silversicio papuosalai  rolleyes.gif

Ašen nebeaiškinu. Nes jei vaikščiočiau su kiaušinio dydžio bryliku ant kaklo ar piršto, visi sakytų "wow, koks dosnus diedas" ir kažką šita tema biggrin.gif Ir niekas nesakytų, kad tai yra nežmoniškai brangu, nes brylikai yra tauru, gražu ir siektina. O čia kai paaiškini, ką turi ant rankos ir jei dar netyčia išspaudžia kainą, žiūri kaip į idiotę doh.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz ivertinima thumbup.gif
Jo apyrankes dvi nes man labai patiko pas viena is Megos trolisciu yra dvi tai taip graziai man atrode tai del sio pasirinkimo esu patenkinta bet va del karoliuku tai nelabai g.gif
Na bet gal tegu bus ant sios apyrankes tokie kaip jau yra o va ant kitos rinksiu savo norimas spalvas ax.gif
Atsakyti
4u.gif norejau patarimo ax.gif vakar gime mano sunenas thumbup.gif ir noriu kazka ypatingo padovanoti mamytei sia proga smile.gif Kaip manot kas geriausiai tiktu sia proga? blush2.gif

Labai laukiu Jusu pasiulymu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 14:07)
Ašen nebeaiškinu. Nes jei vaikščiočiau su kiaušinio dydžio bryliku ant kaklo ar piršto, visi sakytų "wow, koks dosnus diedas" ir kažką šita tema biggrin.gif

drinks_cheers.gif Mane dar mama išmokė, kad papuošalai turi būti gražūs, unikalūs, o tokie paprastai būna brangūs. Jei negalėčiau sau leisti šių karoliukų, nepirkčiau jokių.

QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 14:12)
Aciu mergaites uz ivertinima  thumbup.gif

sveika prisijungus. 4u.gif Nežinau, kaip kitos mergaitės, bet , nepyk, nesugebėjau įžiūrėti. O idėja su dviem apyrankėms tikrai įdomi thumbup.gif Reiks išbandyti namie ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 27 balandžio 2010 - 13:21
QUOTE(Kattia @ 2010 04 27, 14:15)
4u.gif  norejau patarimo  ax.gif  vakar gime mano sunenas thumbup.gif  ir noriu kazka ypatingo padovanoti mamytei sia proga  smile.gif Kaip manot kas geriausiai tiktu sia proga?  blush2.gif

Labai laukiu Jusu pasiulymu  drinks_cheers.gif

Nu, kas,kas... ax.gif aisku karoliukas kudikis berniukas...ai dar zinai, kas butu labai grazu, as labai to noriu, bet, jau vaikai isauks, kol prisiruosiu... lotuliukas.gif verkiantis kudikis...
Atsakyti
Na parašiau dar vieną žinutę tai pardavėjai. Lauksim, kas bus toliau. Bet man taij ua nebepatinka. verysad.gif Tik dabar pradėjau galvoti, kad mokėjimo būdas "kitas" reiškia, kokį konkretų būdą, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 27 balandžio 2010 - 14:05