As ir kai paziuriu tai tikrai man ir ji daug grazesne
Nors pati sake issirinko
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:42)
Reiskia gera skoni turi
O pagal ka jus mergaites pradejot rinkti savo apyrankes ar pagal spalvas ar reiksmes
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:49)
O pagal ka jus mergaites pradejot rinkti savo apyrankes ar pagal spalvas ar reiksmes
Pradžioj pagal spalvas ir reikšmes, vėliau pagal proto užtemimą Na, bent jau aš taip.
Beje, dukros apyrankė man labiau patiko. Nors ir pačios pradžia labai nebloga - ateičiai matau dvi apyrankes.
Labas,
Ir as ta pati pries pora dienu sumasciau Visai grazu man ir per puse suvertos apyrankes Nes gi pradejau noreti kitos spalvines gamos, o surinkti viena pilna, o paskui dar ir kita pilna, jauciu neuzteks finansu Tai vat nutariau, kad turesiu dvi puspilnes, bet visiskai skirtingas Jei aisku, po poros dienu vel ko nors naujo nesugavosiu
Labai gerai viska isdestei.
Mane apskritai jau ima erzinti va tokios akys , kai kam nors paaiskinu, kad ant mano rankos ne silversicio papuosalai Nes kazkodel visu pirma reakcija buna: aga, zinau, vienas karoliukas 20 lt O kai pasakau, kad ne, tai ziuri kaip i trenkta Na bet gi cia MANO REIKALAS, ar as perku dzinsus uz 60 lt turguje, ar uz 260 lt pardeje Gal daug turiu, o gal tiesiog atsisakau kitu pirkiniu, o gal man juos meiluzis dovanoja Zodziu, jei dar kas pasakys, kad neturiu kur pinigu deti, galiu netycia ir i aki duot
Zodis grazu yra per menkas tavo apyrankems apibudinti. Jos toooookios super, kad truksta zodziu
Ir vel violetines spalvos. Man grazu O toliau eik ta linkme, kuria lieps nuojauta Nes jei kieno ikalbeta nusipirksi vienoki karoliuka, paskui paskaiciusi kitu komentarus kitoki, galiausiai gali buti nepatenkinta rezultatu
QUOTE(simre @ 2010 04 27, 07:15)
O aš sugrįžau į pradinį tašką - pradėjau vertis apyrankes tik po keletą karoliukų. Etapas toks.
Ir as ta pati pries pora dienu sumasciau Visai grazu man ir per puse suvertos apyrankes Nes gi pradejau noreti kitos spalvines gamos, o surinkti viena pilna, o paskui dar ir kita pilna, jauciu neuzteks finansu Tai vat nutariau, kad turesiu dvi puspilnes, bet visiskai skirtingas Jei aisku, po poros dienu vel ko nors naujo nesugavosiu
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 08:53)
Zinai, nuskambejo, kaip pretenzija... Jei klystu , tai atsiprasau...
Bet kadangi nuskambejo, kai pretenzija, bent man, ...tai pakomentusiu, ko vertas "karoliukas"..
Bet kadangi nuskambejo, kai pretenzija, bent man, ...tai pakomentusiu, ko vertas "karoliukas"..
Labai gerai viska isdestei.
Mane apskritai jau ima erzinti va tokios akys , kai kam nors paaiskinu, kad ant mano rankos ne silversicio papuosalai Nes kazkodel visu pirma reakcija buna: aga, zinau, vienas karoliukas 20 lt O kai pasakau, kad ne, tai ziuri kaip i trenkta Na bet gi cia MANO REIKALAS, ar as perku dzinsus uz 60 lt turguje, ar uz 260 lt pardeje Gal daug turiu, o gal tiesiog atsisakau kitu pirkiniu, o gal man juos meiluzis dovanoja Zodziu, jei dar kas pasakys, kad neturiu kur pinigu deti, galiu netycia ir i aki duot
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 27, 09:33)
Aš vakar pafotkinau savo apyrankes, tai dabar pasimaivysiu
Zodis grazu yra per menkas tavo apyrankems apibudinti. Jos toooookios super, kad truksta zodziu
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 12:28)
Ir vel violetines spalvos. Man grazu O toliau eik ta linkme, kuria lieps nuojauta Nes jei kieno ikalbeta nusipirksi vienoki karoliuka, paskui paskaiciusi kitu komentarus kitoki, galiausiai gali buti nepatenkinta rezultatu
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:28)
Gražios abi Čia dvi grandinėlės prisegtos prie vieno užsegimo? Įdomiai atrodo
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:49)
Pirmasis karoliukas, kurį išdrįsau nusipirkti, buvo, žinoma, su reikšme (kitaip nebūčiau galėjusi sau to pateisinti) Besiridenantis trolis, dukrytės pirmiesiems žingsniams pažymėti. O vėliau jau buvo visaip. Kas gražu, kieno prasmė patinka, kas pigiau pasitaikė
QUOTE(Ruti @ 2010 04 27, 13:57)
Mane apskritai jau ima erzinti va tokios akys , kai kam nors paaiskinu, kad ant mano rankos ne silversicio papuosalai
Ašen nebeaiškinu. Nes jei vaikščiočiau su kiaušinio dydžio bryliku ant kaklo ar piršto, visi sakytų "wow, koks dosnus diedas" ir kažką šita tema Ir niekas nesakytų, kad tai yra nežmoniškai brangu, nes brylikai yra tauru, gražu ir siektina. O čia kai paaiškini, ką turi ant rankos ir jei dar netyčia išspaudžia kainą, žiūri kaip į idiotę
Aciu mergaites uz ivertinima
Jo apyrankes dvi nes man labai patiko pas viena is Megos trolisciu yra dvi tai taip graziai man atrode tai del sio pasirinkimo esu patenkinta bet va del karoliuku tai nelabai
Na bet gal tegu bus ant sios apyrankes tokie kaip jau yra o va ant kitos rinksiu savo norimas spalvas
Jo apyrankes dvi nes man labai patiko pas viena is Megos trolisciu yra dvi tai taip graziai man atrode tai del sio pasirinkimo esu patenkinta bet va del karoliuku tai nelabai
Na bet gal tegu bus ant sios apyrankes tokie kaip jau yra o va ant kitos rinksiu savo norimas spalvas
QUOTE(Song @ 2010 04 27, 14:07)
Ašen nebeaiškinu. Nes jei vaikščiočiau su kiaušinio dydžio bryliku ant kaklo ar piršto, visi sakytų "wow, koks dosnus diedas" ir kažką šita tema
Mane dar mama išmokė, kad papuošalai turi būti gražūs, unikalūs, o tokie paprastai būna brangūs. Jei negalėčiau sau leisti šių karoliukų, nepirkčiau jokių.
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 14:12)
Aciu mergaites uz ivertinima
sveika prisijungus. Nežinau, kaip kitos mergaitės, bet , nepyk, nesugebėjau įžiūrėti. O idėja su dviem apyrankėms tikrai įdomi Reiks išbandyti namie
QUOTE(Kattia @ 2010 04 27, 14:15)
norejau patarimo vakar gime mano sunenas ir noriu kazka ypatingo padovanoti mamytei sia proga Kaip manot kas geriausiai tiktu sia proga?
Labai laukiu Jusu pasiulymu
Labai laukiu Jusu pasiulymu
Nu, kas,kas... aisku karoliukas kudikis berniukas...ai dar zinai, kas butu labai grazu, as labai to noriu, bet, jau vaikai isauks, kol prisiruosiu... verkiantis kudikis...
Na parašiau dar vieną žinutę tai pardavėjai. Lauksim, kas bus toliau. Bet man taij ua nebepatinka. Tik dabar pradėjau galvoti, kad mokėjimo būdas "kitas" reiškia, kokį konkretų būdą, ar ne?