Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 12:09)
Taigi jie gali ir iš sidabro būt, bet vis tiek netikri hah.gif
Va, bent jau tiek pasakiau, iš pavydo, kad tavo vyras toks fainas blush2.gif

Tikiuosi Tavo žodžiai neišsipildys...
Na leido dovaną rinktis, tai išsirinkau. O kai aukcionių laikas ėjo į pabaigą, buvo vaikų migdymo metas. Tai didžioji užsispyrė, kad būtinai turi ją migdyti mama, tai teko duoti išsamias instrukcijas, o dar jis su vokiečių kalba nelabai draugauja biggrin.gif Turėjo dar trečias karolis būti, bet jis kažkam kitam atiteko, nes vokiškai nesuprato, kad atsirado geresnis pasiūlymas nei mūsų lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitelė: 27 balandžio 2010 - 11:23
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 12:09)
Ir dar tas akmuo, ant kurio fotografuota, koks fainas - ten labradoritas? Niekad tokio kukulio labradorito nemačiau, kaip iš jūros išmestas rolleyes.gif

Deja, ten agatas. Gerai pavirtas mėlynuose dažuose (tikriausiai) biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 27, 12:29)
Deja, ten agatas. Gerai pavirtas mėlynuose dažuose (tikriausiai)  biggrin.gif

Nu bet tavo foto, nerealios doh.gif Gana cia maivytis karsta.gif hihihi.gif
Ne,ne,...juokauju irnesakyk.gif prasom daugiau thumbup.gif clap.gif
Papildyta:

Noriu dviracio, ba mano dukra nusisavino...Tai galvoju, maciau visa svarovskiais nuklijuota, o jei troliu karoliuku nuotraukom, nudekupazint, visu forumieciu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 27 balandžio 2010 - 11:32
Kaip jums taip gražiai pavyksta nufotkint doh.gif Man plaukia apytankė ir taškas lotuliukas.gif Su macro fotkinat? Ar su auto? Greit pasakokit.
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 12:35)
Nu bet tavo foto, nerealios doh.gif  Gana cia maivytis karsta.gif  hihihi.gif

Gerai gerai, nebesimaivysiu biggrin.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 12:35)
Kaip jums taip gražiai pavyksta nufotkint  doh.gif Man plaukia apytankė ir taškas  lotuliukas.gif Su macro fotkinat? Ar su auto? Greit pasakokit.

Aš visaip, bet padarau LABAI daug nuotraukų, iš tos masės vis vien kas nors gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 27, 10:33)
Labas rytas  4u.gif
Na ir išanalizavai  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Aš vakar pafotkinau savo apyrankes, tai dabar pasimaivysiu  biggrin.gif  blush2.gif

nu ir grožiai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 12:35)
Noriu dviracio, ba mano dukra nusisavino...Tai galvoju, maciau visa svarovskiais nuklijuota, o jei troliu karoliuku nuotraukom, nudekupazint, visu forumieciu hihihi.gif

O čia tai būtų stailas bigsmile.gif biggrin.gif Su visais sendinimais biggrin.gif Mano tėvo žmona veda dekupažo kursus - viską duoda vietoj, tik reikia atsinešt daiktą, ant kurio dekupažinsi. Visos atsineša: kas pakabas, kas dėžutę, kas padėklą, o tu ateini su krūva trolių nuotraukų ir su dviračiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jau, merginos, nesibarkim del tos nuorodos. As pavyzdziui Lietrycio neskaiciau, ir tikrai buciau nezinojus apie sia nelaime. O kodel musu temoj? Domisi galbut zmogus troliais ir mano, kad turim pinigu. Bet juk ir teisingai mano, visos suprantam, kad troliai gyvybes palaikymui neskirti. Bendrai skirti gal g.gif Reiskia tai yra nebutinas dalykas zmogaus gyvenimui. Ir jei perkame nebutinus dalykus, reiskia turime is ko. Zodziu paremkime sau tyliai, arba ne, bet nesipykime, gerai friends.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 27, 13:06)
O čia tai būtų stailas bigsmile.gif  biggrin.gif  Su visais sendinimais biggrin.gif Mano tėvo žmona veda dekupažo kursus - viską duoda vietoj, tik reikia atsinešt daiktą, ant kurio dekupažinsi. Visos atsineša: kas pakabas, kas dėžutę, kas padėklą, o tu ateini su krūva trolių nuotraukų ir su dviračiu lotuliukas.gif

Planuoju vasara, dukra vezt i dec -kursus...kur sakai tie kursai vyksta g.gif lotuliukas.gif Kaune ar Vilniui... atsivesim... idomu foto ant ryziu popieriaus ar kaip... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 27, 10:33)

QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 27, 12:29)
Deja, ten agatas. Gerai pavirtas mėlynuose dažuose (tikriausiai)  biggrin.gif

Labai gražu wub.gif Ir nuotraukoje, ir apyrankėje thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
idesiu savo apyranke ir dukrytes blush2.gif
O fotografuoti tai nemoku taip graziai kaip jus doh.gif
Siaip buvau nusistacius kad pirksiu tik neutraliu spalvu bet kad kai nuejau tai kaip pradejo siulyti va sitas grazus anas dar grazesnis dar vyras isikiso ir gavosi snipstas kurio as nesu patenkinta doh.gif
Net nezinau kuria linkme reiks toliau judeti g.gif

user posted image

user posted image
4u.gif
Bet jau mazumas nuotraukyciu na nemoku as dirbt su sia paveiksliuku talpykla doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 27 balandžio 2010 - 12:31
QUOTE(Laivite @ 2010 04 27, 13:28)
Sveikutes,
idesiu savo apyranke ir dukrytes  blush2.gif
O fotografuoti tai nemoku taip graziai kaip jus  doh.gif
vyras isikiso ir gavosi snipstas kurio as nesu patenkinta  doh.gif
Net nezinau kuria linkme reiks toliau judeti  g.gif

Visai ne snipstas,...labai grazu thumbup.gif , o dukrytes, grazesne uz mamytes... 4u.gif
Papildyta:
Tvyne, gal jau gavai:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 27 balandžio 2010 - 12:41