Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos,

Erilukaha šiandien pratikrino Vilnių smile.gif Kokių lobių rado bigsmile.gif Kam reikia žvaigždutės su baltu perliuku, greitai greitai rašykit jai AŽ 4u.gif

Tiesą sakant, rado ji ir dar kai ką reto ax.gif . Bet pažiūrėjus į Erszebeth pirmoj žinutėj įkeltą nuotrauką nebesakysiu garsiai blush2.gif
Tik tyliai tyliai sušnibždėsiu: rado senovines našlaites, kurios atiteko Tvynei smile.gif Ačiū tau, Erilukaha wub.gif
Atsakyti
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 24, 19:14)
Is tikruju buvo kosmariska diena, mano vyrukas uzsirakino, o as likau laiptinej, zodziu pacios isivaizduokit, tai kai viskas gerai baigesi vaziavau divyriui pirkti dovanu, o mamai kompensacijos reikejo biggrin.gif  biggrin.gif

Bandau įsivaizduoti, ką teko išgyventi... Kompensacija mamai tiesiog neišvengiama mirksiukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau "ant durniaus" tą rudojo šarvuočio "padielką" blush2.gif Nu ką daryt, kad jis man iš galvos jau kelios dienos neišeina, o pirkti nėra ir nežinia, kur ieškoti rolleyes.gif Pagamintų Senosios Žemės "padielką" - nusipirkčiau ir ją. Aišku, tai nereiškia, kad nešiočiau. Bet dėžutėje toje pačioje laikyčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tvynė @ 2010 04 24, 19:26)
Sveikos,

Tik tyliai tyliai sušnibždėsiu: rado senovines našlaites, kurios atiteko Tvynei smile.gif Ačiū tau, Erilukaha wub.gif

Nagi rodyk, ir prie ko priderinai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Erszebeth aciu uz grazius troliskus namus smile.gif siluma sirdy pajauciau.

Skaiciau diskutavot kuri uzbalsavo uz 4000 tai gal ten apyranke ant rankos ar kaklo ..
Buvau megoj ir sake Panevezy atsidaro Geguzes 1 Babilone. 4u.gif Sveikinu Panevezietes 4u.gif
Ir dar sake kad gintaro gavo tik neaisku kada is zymejimo atsius.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 19:31)
Aišku, tai nereiškia, kad nešiočiau. Bet dėžutėje toje pačioje laikyčiau  biggrin.gif

Žinok, jei ilgai ir nuoširdžiai laikysi, paddielka užsikrės ir taps troliu.
Atsakyti
Aš savo mamytei už padovanotą savaitgalį Druskininkuose nupirkau apyrankę su užsegimu, nes sakė, kad nenori karolių. Šiandien pareiškė, kad jai reikia 4 arba 3 ant apyrankės (panašiai kaip mergytės kažkurios iš mūsų ta raudona apyrankė). Išsirinkom - žalia mozaika, avantiūrinas, kavos pupelės ir laimės mazgas. Sukaupiam pinigus visiem ir jamam urmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 19:31)
Papildyta:
Nagi rodyk, ir prie ko priderinai  bigsmile.gif

Neturiu dar saujoj biggrin.gif Ir Erilukaha dar Vilniuj. O derinsiu prie ametisto, manau ax.gif
Žodžiu, Erilukaha paskambinusi paprašė, kad jums parašyčiau kokius lobius aptiko. Bet Tvynė tik apie žvaigždutę paskelbė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 24 balandžio 2010 - 18:43
QUOTE(tvynė @ 2010 04 24, 19:43)

tvyne ir vel vos nepaemiau tavo naslaites nes pirma su ja kalbejau.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mamai gražios mūsų su sese apyrankės. Bet jai kaina nelabai suprantama. Sako, kad sekta ax.gif
Bet vis tiek galvoju gal rudeniui su sese susimesim... ax.gif

Jaučiu irgi bus taip Gardi mamai. Prireiks ir jai kokio karoliuko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 24, 19:32)
Ir dar sake kad gintaro gavo tik neaisku kada is zymejimo atsius.. lotuliukas.gif

Lenktyniausim bigsmile.gif biggrin.gif

Beje, pirkai ką nors Megoj? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 04 24, 19:45)

tvyne ir vel vos nepaemiau tavo naslaites nes pirma su ja kalbejau.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

doh.gif
Žinok, aš jos atsiklausiau ar tu tikrai nenori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 19:38)
Žinok, jei ilgai ir nuoširdžiai laikysi, paddielka užsikrės ir taps troliu.

Ale nu gal biggrin.gif Dar ir raidės LAA atsiras bigsmile.gif

Argi nepanašu:

user posted image

Ir

user posted image

Žodžiu, Erilukaha paskambinusi paprašė, kad jums parašyčiau kokius lobius aptiko. Bet Tvynė tik apie žvaigždutę paskelbė  rolleyes.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai panašu. Tik angelė turbūt skirsis, nes tipo ir Pandorai tinka. Aš tai į raudonąjį a'la šarvuotį žiūrėdama seilėjausi doh.gif
Atsakyti