Sveikos,
Erilukaha šiandien pratikrino Vilnių Kokių lobių rado Kam reikia žvaigždutės su baltu perliuku, greitai greitai rašykit jai AŽ
Tiesą sakant, rado ji ir dar kai ką reto . Bet pažiūrėjus į Erszebeth pirmoj žinutėj įkeltą nuotrauką nebesakysiu garsiai
Tik tyliai tyliai sušnibždėsiu: rado senovines našlaites, kurios atiteko Tvynei Ačiū tau, Erilukaha
QUOTE(drugeliukaiten @ 2010 04 24, 19:14)
Is tikruju buvo kosmariska diena, mano vyrukas uzsirakino, o as likau laiptinej, zodziu pacios isivaizduokit, tai kai viskas gerai baigesi vaziavau divyriui pirkti dovanu, o mamai kompensacijos reikejo
Bandau įsivaizduoti, ką teko išgyventi... Kompensacija mamai tiesiog neišvengiama
Nusipirkau "ant durniaus" tą rudojo šarvuočio "padielką" Nu ką daryt, kad jis man iš galvos jau kelios dienos neišeina, o pirkti nėra ir nežinia, kur ieškoti Pagamintų Senosios Žemės "padielką" - nusipirkčiau ir ją. Aišku, tai nereiškia, kad nešiočiau. Bet dėžutėje toje pačioje laikyčiau
Papildyta:
Nagi rodyk, ir prie ko priderinai
Papildyta:
QUOTE(tvynė @ 2010 04 24, 19:26)
Sveikos,
Tik tyliai tyliai sušnibždėsiu: rado senovines našlaites, kurios atiteko Tvynei Ačiū tau, Erilukaha
Nagi rodyk, ir prie ko priderinai
Sveikutes
Erszebeth aciu uz grazius troliskus namus siluma sirdy pajauciau.
Skaiciau diskutavot kuri uzbalsavo uz 4000 tai gal ten apyranke ant rankos ar kaklo ..
Buvau megoj ir sake Panevezy atsidaro Geguzes 1 Babilone. Sveikinu Panevezietes
Ir dar sake kad gintaro gavo tik neaisku kada is zymejimo atsius..
Erszebeth aciu uz grazius troliskus namus siluma sirdy pajauciau.
Skaiciau diskutavot kuri uzbalsavo uz 4000 tai gal ten apyranke ant rankos ar kaklo ..
Buvau megoj ir sake Panevezy atsidaro Geguzes 1 Babilone. Sveikinu Panevezietes
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 19:31)
Aišku, tai nereiškia, kad nešiočiau. Bet dėžutėje toje pačioje laikyčiau
Žinok, jei ilgai ir nuoširdžiai laikysi, paddielka užsikrės ir taps troliu.
Aš savo mamytei už padovanotą savaitgalį Druskininkuose nupirkau apyrankę su užsegimu, nes sakė, kad nenori karolių. Šiandien pareiškė, kad jai reikia 4 arba 3 ant apyrankės (panašiai kaip mergytės kažkurios iš mūsų ta raudona apyrankė). Išsirinkom - žalia mozaika, avantiūrinas, kavos pupelės ir laimės mazgas. Sukaupiam pinigus visiem ir jamam urmu
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 19:31)
Neturiu dar saujoj Ir Erilukaha dar Vilniuj. O derinsiu prie ametisto, manau
Žodžiu, Erilukaha paskambinusi paprašė, kad jums parašyčiau kokius lobius aptiko. Bet Tvynė tik apie žvaigždutę paskelbė
QUOTE(tvynė @ 2010 04 24, 19:43)
tvyne ir vel vos nepaemiau tavo naslaites nes pirma su ja kalbejau..
Mano mamai gražios mūsų su sese apyrankės. Bet jai kaina nelabai suprantama. Sako, kad sekta
Bet vis tiek galvoju gal rudeniui su sese susimesim...
Jaučiu irgi bus taip Gardi mamai. Prireiks ir jai kokio karoliuko
Bet vis tiek galvoju gal rudeniui su sese susimesim...
Jaučiu irgi bus taip Gardi mamai. Prireiks ir jai kokio karoliuko
QUOTE(dzaska @ 2010 04 24, 19:32)
Lenktyniausim
Beje, pirkai ką nors Megoj?
Papildyta:
QUOTE(dzaska @ 2010 04 24, 19:45)
tvyne ir vel vos nepaemiau tavo naslaites nes pirma su ja kalbejau..
Žinok, aš jos atsiklausiau ar tu tikrai nenori
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 19:38)
Žinok, jei ilgai ir nuoširdžiai laikysi, paddielka užsikrės ir taps troliu.
Ale nu gal Dar ir raidės LAA atsiras
Argi nepanašu:
Ir
Žodžiu, Erilukaha paskambinusi paprašė, kad jums parašyčiau kokius lobius aptiko. Bet Tvynė tik apie žvaigždutę paskelbė
Labai panašu. Tik angelė turbūt skirsis, nes tipo ir Pandorai tinka. Aš tai į raudonąjį a'la šarvuotį žiūrėdama seilėjausi