Jau kaip pralinksmino troliukas uzdetas ant zaisliuko mano maziuke irgi toki turi
Bet jus tai nerealios atrodo su tokiais paprastais daikciukais bet tokiu grozybiu pridarot negaliu atsispirti neatejusi cia pasigrozeti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 09:53)
Zinai, nuskambejo, kaip pretenzija... Jei klystu , tai atsiprasau...
Bet kadangi nuskambejo, kai pretenzija, bent man, ...tai pakomentusiu, ko vertas "karoliukas"..
Mes cia susirinkom, pasidziaukt ir atitrukt nuo kasdieniu rupesciu... Jei isivaizduoji, kad cia susirinko bejausmes bobos, neturincios kur pinigu det,..tai tu klysti...
As ketvirtadieni palaidojau teva...mamai isaperavo guza pazasty, laukiam atsakymo...patevis serga veziu...vyro abu tevai, mire nuo vezio... Drauge (forumiete beja musu) pries du men. nepylnus palaidojo vienyntely broly 30metu..., pas teva jos du veziai tuno...mama ligone taip pat, nekalbant apie gedula...Vienos is musu forumietes serga motina, ta pacia liga beje... ir taip t.t....kiek dar nezinom...
Ar nemanai, kad tavo pretenzijos cia ne vietoj...
Be to , paziurejau, kur tu nardai...zaisluose....nemanai ko verti keli lego kilimeliai...
http://www.supermama...?...394923&st=0
Bet kadangi nuskambejo, kai pretenzija, bent man, ...tai pakomentusiu, ko vertas "karoliukas"..
Mes cia susirinkom, pasidziaukt ir atitrukt nuo kasdieniu rupesciu... Jei isivaizduoji, kad cia susirinko bejausmes bobos, neturincios kur pinigu det,..tai tu klysti...
As ketvirtadieni palaidojau teva...mamai isaperavo guza pazasty, laukiam atsakymo...patevis serga veziu...vyro abu tevai, mire nuo vezio... Drauge (forumiete beja musu) pries du men. nepylnus palaidojo vienyntely broly 30metu..., pas teva jos du veziai tuno...mama ligone taip pat, nekalbant apie gedula...Vienos is musu forumietes serga motina, ta pacia liga beje... ir taip t.t....kiek dar nezinom...
Ar nemanai, kad tavo pretenzijos cia ne vietoj...
Be to , paziurejau, kur tu nardai...zaisluose....nemanai ko verti keli lego kilimeliai...
http://www.supermama...?...394923&st=0
Tai tikrai nebuvo pretenzija... Tiesiog kvietimas padaryti gerą darbą, beje aš pati prie to prisidėsiu. O bėdų turi visi, vieni mažesnių, kiti didesnių.
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 27, 10:42)
Labas rytas
Nu kaip gražuuuuuuuuuuu
Man ta tavo turkio-violetinė nereali
Beje, jos abi suvertos visiškai pilnai, be jokių tarpų ir galimybių barškėti?
Nu kaip gražuuuuuuuuuuu
Man ta tavo turkio-violetinė nereali
Beje, jos abi suvertos visiškai pilnai, be jokių tarpų ir galimybių barškėti?
Barška kažkiek, man užtenka
QUOTE(ad libitum @ 2010 04 27, 09:55)
Tai tikrai nebuvo pretenzija... Tiesiog kvietimas padaryti gerą darbą, beje aš pati prie to prisidėsiu. O bėdų turi visi, vieni mažesnių, kiti didesnių.
Manau, geriems darbams priminių nereikia, kas daro- nesiviešina ir nesiprašo pagyrimo, o kam tai nerūpi - niekaip nepriversi. Tai turi būt gera valia ir tyra širdim daromi dalykai.
Antra vertus, čia tik asmeninė nuomonė, bet Jūsų toks požiūris truputį prieštarauja tam, ką darote..
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 10:59)
Manau, geriems darbams priminių nereikia, kas daro- nesiviešina ir nesiprašo pagyrimo, o kam tai nerūpi - niekaip nepriversi. Tai turi būt gera valia ir tyra širdim daromi dalykai.
Nemanau, kad turiu kam nors apie savo gerus darbus atsiskaityti, o juo labiau jais girtis , ar teisintis, kodėl perku šiuos karolius
Beje, su ta Enitos minėta vieta, kur dar buvo/yra karalius ar karalienė tai tikras detektyvas. Vakar iš pačio ryto jo jau ten nebebuvo, bet liepė skambinti šiandien. O šiandien liepia - rytoj Tai ir nesuprantu, ar jį kas rezeravo, ar kaip Tai prisipažinkite, kuri perskaitėte Enitos mintis ir aplenkėte mane
Erszebeth, bijau pasirodyti banali, bet labai labai gražu. Tuo pačiu pasigirsiu, kad gausiu dovanų pilkąjį šarvuotį ir dar glasstouną . Tik va kada jų sulauksiu, tai nežinau. Keistoka pardavėja pasitaikė. Sakė į Lietuvą siųs, bet jau trečia diena nesugeba parašyti, kokia to siuntimo kaina. Tai ir pinigų sumokėti negaliu. Gal man jai dar vieną žinutę parašyti . Bet nesinori įkyrėti. Tik bijau, kad manęs nepriskirtų prie nepatikimų pirkėjų, kurie neatskaito už prekes
rasida, karolis pagaliau mūsų "kaimo" pašte. Ga spėsiu šiandien jį pasiimti.
QUOTE(Dasha @ 2010 04 27, 10:46)
O nesakė kokie karoliai?
Jei geri, tai mes ten buvom, mes, mes
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 27, 11:12)
Nemanau, kad turiu kam nors apie savo gerus darbus atsiskaityti, o juo labiau jais girtis , ar teisintis, kodėl perku šiuos karolius
Būtent, man irgi taip atrodo - norėsiu, pirksiu, norėsiu - nepirksiu, norėsiu, remsiu, norėsiu - neremsiu. O jei paremsiu, tai nei aš bėgsiu, nei rėksiu, mol, fotografuokit mane, aš parėmiau. Juo labiau - nežiūrėsiu į kitus, kad va, su auksiniais dantim vaikšto, o kažko neremia - ne mano tatai reikalas, nepažįstu aš to žmogaus, nežinau aš, iš kur jis dantis gavo anei ką remia.
Niekieno ne reikalas, kas man brangiau - ar parama, ar labdara, ar stiklinis karolis, ar auksinis. Nes aplamai jei taip žiūrėt, tai Lietuvoj net biedniausiai gyvenantys yra milijonieriai kokių ten badaujančių Afrikos negrų akimis žiūrint - tai ką daryt?
Paramai yra atskiri skyreliai, o aiškint, kad mol jūs milijonierės, todėl privalot kažką remt - žema. Tai tai koksai tai šantažas, nes realiai niekas nieko neprivalo, parama yra žmogaus geros valios išraiška. Netgi, pasakyčiau, tokie reklamuotojai atbaido nuo rėmimo... Nes Lietuvos Rytą ir taip jau daugelis skaito, ir ką čia žinosi, kas ką rėmė ar nerėmė
Nenoriu sakyt, kad nereikia nieko remt, bet jau būtų labai gražu, kad leistumėt pačioms nuspręst. Ir mažiau gilintis į kitų reikalus
Beje, pasakojimas paie keistoką ebay pardavėją buvo pagalbos šauksmas Merginos, kurios turite daugiau patirties, pasakykite, kaip elgtis. Nes ji ne tik siuntimo išlaidų nenurodo, bet dar ir atsiskaitymo būdo nepatikslino, nes prekės aprašyme buvo parašyta "kita" (kiti, gal toks tikslensnis būtų vertimas) Tai dabar pagalvojau, gal neužsinorės, kad pavedimu mokėčiau, gal ir PayPal tiks...
QUOTE(ad libitum @ 2010 04 27, 10:55)
Jeigu tai bvūtų kvietimas, jį būtumėte prispaminusi į visas įmanomas temas. Bet pasirinkote tik šią vieną. Todėl nesiginkite, kad tai ne pretenzija.
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 27, 11:12)
Erszebeth, bijau pasirodyti banali, bet labai labai gražu. Tuo pačiu pasigirsiu, kad gausiu dovanų pilkąjį šarvuotį ir dar glasstouną . Tik va kada jų sulauksiu, tai nežinau. Keistoka pardavėja pasitaikė. Sakė į Lietuvą siųs, bet jau trečia diena nesugeba parašyti, kokia to siuntimo kaina. Tai ir pinigų sumokėti negaliu. Gal man jai dar vieną žinutę parašyti . Bet nesinori įkyrėti. Tik bijau, kad manęs nepriskirtų prie nepatikimų pirkėjų, kurie neatskaito už prekes
Glass Stouno pavyydžiu Ir man jo reikėtų, gal ką nors pergrupuočiau, sidabro nuimčiau, bet įtalpinčiau.
Gal visgi parašyk - galbūt daug parduoda, užmiršo Koks čia dar įkyrumas, taigi bapkes atiduot nori
Papildyta:
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 27, 11:42)
Beje, pasakojimas paie keistoką ebay pardavėją buvo pagalbos šauksmas Merginos, kurios turite daugiau patirties, pasakykite, kaip elgtis. Nes ji ne tik siuntimo išlaidų nenurodo, bet dar ir atsiskaitymo būdo nepatikslino, nes prekės aprašyme buvo parašyta "kita" (kiti, gal toks tikslensnis būtų vertimas) Tai dabar pagalvojau, gal neužsinorės, kad pavedimu mokėčiau, gal ir PayPal tiks...
O kaip feedbackai? Man pradeda atrodyti keistai. Jeigu šitiek laiko užima "tikslinti", tai kiek užims laiko išsiųsti? Gal žmogus užsiėmęs, gal problemos kokios, nu bet čia ne tavo reikalas juk
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 27, 11:47)
O kaip feedbackai? Man pradeda atrodyti keistai. Jeigu šitiek laiko užima "tikslinti", tai kiek užims laiko išsiųsti?
Geri. Nė vieno blogo, ar neutralaus. Matai jie buvo nurodžiusi, kad siunčia į Vokietiją. Parašiau, tada greitai atsakė, kad siųstų ir Lietuvon, tik ji įsitikinus, kad reikia siųsti apdraustą siuntinį, tai nežinojo kiek tai gali kainuoti. Tada sutarėme, kad parašys man, kiek kainuotų toks siuntimas, jei bus per bragu, išsiųs kaip registruotą laišką. Tada laimėjau, tiksliau MB, laimėjo. (sakė daugiau nepirks, nes labai jau azartas pagauna. Vieno karoliuko net mano nurodytą maksimalią sumą viršijo: nedaug, bet viršijo. Sakė: "Juk Tu jo taip norėjai). Tą patį vakarą užklausiau dėl siuntimo kainos ir atsiskaitymo būdo. Iienį vėl parašiau. Bet tyla...Na kol pinigų nesumokėjau, tai ramu Taip, kad dar nepavydėki, gal dar nieko negausiu, arba, kai gausiu, taigal teks nešti juvelyrui tikrinti, ar jie tikri. Oi, nepatinka man virtualiai pirkti, bet kad tų gražuolių kitaip nerasi.
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 27, 10:33)
Aš vakar pafotkinau savo apyrankes, tai dabar pasimaivysiu
Jejum kokie groziai Man ta turkio tai kazkas nuostabaus
QUOTE(Bitelė @ 2010 04 27, 11:55)
arba, kai gausiu, taigal teks nešti juvelyrui tikrinti, ar jie tikri.
Taigi jie gali ir iš sidabro būt, bet vis tiek netikri
Va, bent jau tiek pasakiau, iš pavydo, kad tavo vyras toks fainas
QUOTE(Lorute @ 2010 04 27, 11:57)
Jejum kokie groziai Man ta turkio tai kazkas nuostabaus
Aha.
Ir dar tas akmuo, ant kurio fotografuota, koks fainas - ten labradoritas? Niekad tokio kukulio labradorito nemačiau, kaip iš jūros išmestas