Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(danske @ 2010 04 26, 23:42)
dzaska, o kuris cia gintaras? Ar siaip idejai, kad labai skaidri?

As galvoju kad gintaras facetuotas manes drauge prase jei butu megoj sviesaus nori facetuoto.
Ir apyranke man labai grazi noriu jos.. ax.gif
Papildyta:
Na jau eisiu troliu sapnuot , ryt padarysiu foto savo fantazijos bigsmile.gif gera sprendima padariau ax.gif
Ir dar mano viena svajoniu apyranke panasaus tikiuosi turet ax.gif
user posted image
Atsakyti
Oi mergaites, sukasi galva nuo groziu kuriuos sudejot wub.gif

Gal galit kuri paaiskinti, ka reiskia "facetuotas" blush2.gif

Ir sakykit, ar turit kuti pauksciu taka? labai noreciau ji realiai pamatyti, nes nuotraukose jis man uzburiantis wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Danske einu kraustyt piniginiu, ieskot... mirksiukas.gif

Dzaska, man gintaro noretusi dramblio kaulo, persikinio...bet priglausciau bele koki... lotuliukas.gif cia godumas kalba. doh.gif Kas idejo gintaro apyranke, proto neturi fool.gif fool.gif mega_shok.gif aggressive.gif ... cia gi ligoniu palata doh.gif
As norejau senai, bet nera pas mus vilniui, ir ka...ir nereikia...ne reikejo parodyt... blink.gif dabar vel galvos skausmas unsure.gif Turekit toi savo megoi... ir gintaru, ir visokiu retiriniu...as negaliu, "abra kadabra", ir megoj atsidurt... doh.gif Taip ir infarkta galima ivaryt... verysad.gif
Papildyta:

Nervina is pacio ryto cool.gif ..I AZ visokios dzaskos prirasiusios, nori bulviu..., matot toks ispudis kaune bulviu nera....Vaziuok i turgeli ir prisipirk, zinai kiek iseina maisu, ir bulviu ir morku... wink.gif
As sedziu varguole, uzkampy kokiam...kur jokiais troliais neprekiauja...Va panevezy ,kaime kokiam ir tai skyriu zada atidaryt, o pas man, dutky... unsure.gif Krome ebaysku nieko ner... Tai va klencina, is varkses, paskutines bulves nori atimt doh.gif
Papildyta:

Va tau dzaska...seimos geroves saugotojos mirksiukas.gif Prie tavo jau papirktos antytes...

http://cgi.ebay.com/...490689211172192
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 27 balandžio 2010 - 07:05
Labas rytas smile.gif
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 08:05)
Kas idejo gintaro apyranke, proto neturi  fool.gif  fool.gif  mega_shok.gif  aggressive.gif ... cia gi ligoniu palata  doh.gif

Ale tu ir nežinai prie ko kabinėtis lotuliukas.gif Nu parodyk man bent vieną čia proto turinčią g.gif

O aš sugrįžau į pradinį tašką - pradėjau vertis apyrankes tik po keletą karoliukų. Etapas toks.
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(rasida @ 2010 04 26, 22:54)
Tvyne, gal jau gavai ką nors iš Acotis? Negavau atsakymo, telefonu neprisiskambinau šiandien. Jau esu pikta.

Nieko schmoll.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 04 26, 23:37)
Kam zalumos  mirksiukas.gif

Man dabar visko, kas žalia, reikia biggrin.gif

Bet tavo foto avantiūrinai kokie skirtingi- ir labai tamsus, ir šviesus, panašus į tavąjį smile.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 08:05)
Dzaska, man gintaro noretusi dramblio kaulo, persikinio...bet priglausciau bele koki... lotuliukas.gif  cia godumas kalba.  doh.gif  Kas idejo gintaro apyranke, proto neturi  fool.gif  fool.gif  mega_shok.gif  aggressive.gif ... cia gi ligoniu palata  doh.gif
As norejau senai, bet nera pas mus vilniui, ir ka...ir nereikia...ne reikejo parodyt... blink.gif  dabar vel galvos skausmas unsure.gif  Turekit toi savo megoi... ir gintaru, ir visokiu retiriniu...as negaliu, "abra kadabra", ir megoj atsidurt... doh.gif

Šviesių kataloginių alebastro spalvos gintarų Megoj dar berods yra. Gal tau juos nufotografuot?
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 27, 08:32)
Šviesių kataloginių alebastro spalvos gintarų Megoj dar berods yra. Gal tau juos nufotografuot?

Ai ne as facetuotu noriu... ax.gif Aciu 4u.gif
Vakar isiunciau skubiu, registruotu... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 04 27, 08:15)
Ale tu ir nežinai prie ko kabinėtis  lotuliukas.gif  Nu parodyk man bent vieną čia proto turinčią  g.gif

O aš sugrįžau į pradinį tašką - pradėjau vertis apyrankes tik po keletą karoliukų. Etapas toks.

Nieko sau... cia kaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 27 balandžio 2010 - 07:47
labukas,

o iš čia siunčia į LT?
http://trollbeadsshop.com/shop/

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 26, 23:36)
Čia Jūsų vaikiukas?

Ne, ne mano, tiesiog pagalvojau, kad stiklinis karoliukas turbūt mažiau vertas negu parama tokiam vaikui. Čia tiesiog tylus pasiūlymas prisidėti.
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 08:49)
Ai ne as facetuotu noriu... ax.gif Aciu 4u.gif
Vakar isiunciau skubiu, registruotu... mirksiukas.gif

Supratau mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif wub.gif

Žiūrėkit, kokį atradimą padariau biggrin.gif

Pamenat, vakar rodžiau, kad didelio žiedo užsegimo liežuvėlis orginalus turi būti lygus:
user posted image
O pas "Princecharms" jis su brūkšneliais:
user posted image

Šiandien segdamasi savo apyrankes atkreipiau dėmesį, kad toks liežuvėlis turi būti Žuvies užsegime:
user posted image

Pas "Princecharms" jis lygus bigsmile.gif

user posted image

Žodžiu, žmogelis gamino, stengėsi, tik va, liežuvėlius supainiojo lotuliukas.gif

Kaip norėčiau natūroj jo gaminį pamatyt rolleyes.gif Su visom prabom cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 27 balandžio 2010 - 08:38
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 27, 08:49)
Nieko sau... cia kaip g.gif

Kas kaip? Nesupratai juoko, ar dėl grįžimo atgal klausi?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 27, 09:37)
Kas kaip? Nesupratai juoko, ar dėl grįžimo atgal klausi?

Del gryzimo atgal...

Tvyne, nu tu ir seklys morka... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 27 balandžio 2010 - 08:41
QUOTE(danske @ 2010 04 26, 23:42)
dzaska, o kuris cia gintaras? Ar siaip idejai, kad labai skaidri?

Nugis tas šalia turkiškai tarškuoto burbulo, šešiakampis toks smile.gif

QUOTE(Ragana_ @ 2010 04 27, 00:08)
Gal galit kuri paaiskinti, ka reiskia "facetuotas"  blush2.gif

Nu kampuotai apdirbtas, ne apvaliai. Veidrodžiai, stiklai būna facetuoti, kai kraštai va taip padaryti, ne į rėmą, bet į patį stiklą žiūrėk:
user posted image
O bydsai facetuoti kataloginiai tie po 169, jei kainos nepainioju. Kaip rubinas, labradoritas. facetavimas - dideliai prabangus apdirbimas, prabangesnis gerokai už paprastą smile.gif

QUOTE(simre @ 2010 04 27, 08:15)

Ir man taip buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 27 balandžio 2010 - 08:54