Dovis, gal tiesiog Tau pasisekė, aš nerizikavau. Tik... Atkreipk dėmesį, tarkim, į žuvies užsegimą, ir atrask skirtumą. Tebūnie tai Tau mano atsakymas, kodėl nepirkau.
Šiandien su savo jebejskais grožiais nuvažiavau pas juvelyrę, kad patikrintų. Laimei, viskas tvarkoje. Bet ji man papasakojo, kad paskutiniu metu užplūdo žmonės, tikrinantys internetu pirktus papuošalus ir gan dažnai paaiškėja, kad tai tėra metalo šmotas...
Oi, jus cia isanalizavot ta pardaveja. Tiesiog pamaciau kainas ir nepaskaicau toliau. Soriukas
Pas zuvi pelekas virsutinis skiriasi
QUOTE(wizija @ 2010 04 26, 22:28)
Nulekiau siandien i akropoli kaune nesulaukus naujo menesio, sakau velniop reikia man karoliuko, nebeiskentesiu...ir ka, nesupratau ar kas nusiaube skyriu pries mane ar cia tipo vadinasi toks asortimentas Nu sidabriniu karoliuku tai turi pakankama pasirinkima, bet stikliniu, tai is mano triju noretu karoliuku neturejo nei vieno kazkoks kosmaras, nieko nesupratau tai kaip ir gavosi kad laikausi savo pazado si menesi daugiau nebepirkti
pas mus irgi nieko gero is stikliniu, o sidabriniu gana nemazai...
papirkau kaktusa siandien - bet nesijauciu laiminga jauciu bus kaip su dryzium
tas pardavejasman irgi atrodo kad per gerai kad butu tiesa
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 26, 22:00)
=p4340]http://shop.ebay.com/princecharms/m.html?_...p;_trksid=p4340[/url]
Kas cia per kainos??? Dovis, gal tu pasitikrinai pardavejo reitingus? Man labai panasus i tikrus
Kas cia per kainos??? Dovis, gal tu pasitikrinai pardavejo reitingus? Man labai panasus i tikrus
Nu va, kainos juokingos. Ir jei buciau stacius dar uz 5, i kuriuos ziurejau ir tuos buciau nukovus. kazkoks anekdotinis pardavejas O atsiliepimai geri. Kazkaip raso, nerasykit blogu atsiliepimu, nepasikalbeja su juo. Bet pagal taisykles, tai jis atgal nepriima ir kas is to,kad su juo pasikalbesi? Del vieno nesukciau galvos. O tiek ismesti pinigu gaila.
Susimetam visos ir isbandom pigiausia koki varianta
QUOTE(danske @ 2010 04 26, 22:01)
Dovis, o gal pabandykit parasyti pardavejui, paklausti ar jis garantuoja tikruma, nes foto pastebejai neatitikimu. Uz pabandyma per galva negausi.
Reiks Jovos prasyt, jei dar neatsauke tu pirkimu.
Papildyta:
Jova, pati cia sedi, tai sakyk kas ir kaip ten su tom taisyklem. Nerizikuojam gal ka
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 23:19)
Nu va, kainos juokingos. Ir jei buciau stacius dar uz 5, i kuriuos ziurejau ir tuos buciau nukovus. kazkoks anekdotinis pardavejas O atsiliepimai geri. Kazkaip raso, nerasykit blogu atsiliepimu, nepasikalbeja su juo. Bet pagal taisykles, tai jis atgal nepriima ir kas is to,kad su juo pasikalbesi? Del vieno nesukciau galvos. O tiek ismesti pinigu gaila.
Papildyta:
Jova, pati cia sedi, tai sakyk kas ir kaip ten su tom taisyklem. Nerizikuojam gal ka
Papildyta:
sakyciau neiimam... nu jei neleis prekinti skoki laika tai dzin - iseis tik i nauda mum:) nes tuoj abi benames liksim teks ta vagoneli susigrazint kur turejom jis raso kad 100 proc tikri, bet ir tas su cakrom taip pat rase patvirtins kad tikri i visks kai parasysim. nu zodziu - neimam sedim ir laukiam kol anie is jav atkeliaus
QUOTE(rasida @ 2010 04 26, 22:05)
Dovis, gal tiesiog Tau pasisekė, aš nerizikavau. Tik... Atkreipk dėmesį, tarkim, į žuvies užsegimą, ir atrask skirtumą. Tebūnie tai Tau mano atsakymas, kodėl nepirkau.
Šiandien su savo jebejskais grožiais nuvažiavau pas juvelyrę, kad patikrintų. Laimei, viskas tvarkoje. Bet ji man papasakojo, kad paskutiniu metu užplūdo žmonės, tikrinantys internetu pirktus papuošalus ir gan dažnai paaiškėja, kad tai tėra metalo šmotas...
Ane, kurioj vietoj man pasiseke Galvos skausma,kad siandien apturejau
Greit rodyk, naujus jebeiskus, tikrus karolius
O kur tie skirtumai zuvies? To veikejo, man labiau i piranija nesa, nei i miela troliska zuvi
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 22:24)
O kur tie skirtumai zuvies? To veikejo, man labiau i piranija nesa, nei i miela troliska zuvi
Pelekai skiriasi
QUOTE(jova @ 2010 04 26, 22:23)
sakyciau neiimam... nu jei neleis prekinti skoki laika tai dzin - iseis tik i nauda mum:) nes tuoj abi benames liksim teks ta vagoneli susigrazint kur turejom jis raso kad 100 proc tikri, bet ir tas su cakrom taip pat rase patvirtins kad tikri i visks kai parasysim. nu zodziu - neimam sedim ir laukiam kol anie is jav atkeliaus
Ai, bus ramia man be tu karoliu. Nes jei pasirodys,kad netikri, tai kur juos kisti. I stalciuka Ant apyrankes, tai tikrai ne.
Geras vagonelis Zinau kur stovi dabar. Apsizvygsiu, nes norejau tau papasakot, kur jis.
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 22:24)
Ane, kurioj vietoj man pasiseke Galvos skausma,kad siandien apturejau
Na, man į žuvį panašu, bet Lorutė jau atsakė, kurioj vietoj skirtumas.
Kita vertus... Tai gana naujas pardavėjas, jam reikia išsikovoti savo vietą po saule. Tad gal ten tikrai geri daiktai. Pabandykit užsisakyti - netiks, grąžinsit.
QUOTE(rasida @ 2010 04 26, 23:32)
Na, man į žuvį panašu, bet Lorutė jau atsakė, kurioj vietoj skirtumas.
Kita vertus... Tai gana naujas pardavėjas, jam reikia išsikovoti savo vietą po saule. Tad gal ten tikrai geri daiktai. Pabandykit užsisakyti - netiks, grąžinsit.
parasyta: no refunds accepted todel negalim rizikuoti
QUOTE(jova @ 2010 04 26, 22:35)
parasyta: no refunds accepted todel negalim rizikuoti
Keista, aš dabar išdėliotose prekėse matau: 7 day money back, buyer pays return shipping