Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Ir dar kokią dykumos gėlę - būtų ir baltas, ir kartu nevisai.
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2010 04 26, 19:05)
[Bandau įdėti didesnę nuotraukėlę. O uoga tai tikrai juodais tarpeliais.

Man čia visai smėlio spalvos burbuliukai tiktų. Ir dar dideli burbulai nemaišytų. Taip atrodo į nuotrauką žiūrint, kaip gyvai būtų, nežinau.
Atsakyti
Ačiū už patarimus. Man labai patinka šokoladinė papūga, bet nežinau ar tiktų? O dykumos gėlė, pilkas vilkas yra mano minty. Problema tame, kad tik 4 karoliukai tilps. Dideli burbukai irgi patinka, tik truputį žalsvo atspalvio jie turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 26 balandžio 2010 - 18:48
Gal kuri turi atliekamą žvaigždelę su perliuku? Gal žino, kur jų yra? Praneškit man į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 26, 18:47)
Man anas įtartinas pagal asortimentą. Bet pagal nuotraukas nieko neįtariu. Vat teip natūroj pažiūrėjus...

Tai jauciu reikia ragus jam statyt biggrin.gif Bijau niekalo prisisiusti. Nors viena koki pigu butu idomu isbandyti biggrin.gif
Ai gerai, duos bauda ebejus, tai menesiui bus ramu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 20:50)
Tai jauciu reikia ragus jam statyt biggrin.gif Bijau niekalo prisisiusti. Nors viena koki pigu butu idomu isbandyti biggrin.gif

O tai kokius ir už kiek nupirkai?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 20:50)

Rasida kažką pas jį gaudė. Parašyk jai AŽ, ar nusipirko, gal jau gavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

lendu ir as is apkasu biggrin.gif Netyciom uztikus jusu temele apie troliukus is smalsumo ilindau paskaitinet, apie ka tiek mergaites daug temu plepa ir... uzsikreciau biggrin.gif Jau geras menuo, kaip ramybes neturejau, apie trolius svajojau, naktimis sapnuodavau rolleyes.gif ir ateinancio gimtadienio dovana sau planavau. Bet si liga kaip jau spejau isitikinti laaabai greit progresuoja lotuliukas.gif nesulaukus gimtadienio doh.gif vakar lekiau i atrimiausia troliu pardavimo vieta ir isigijau apyranke su dviem karoliukais (akcijines cia tokios pas mus) ir tokia pat sesei priciupau (sese geguzes pab. isteka, tai nusprendziau per mergvakari padovanoti ir jai). Iskart prisipazystu, kad dar nesu didele troliu eksperte, bet kiek atpazinau troliu puslapyje, apyrankese tie du karoliukai tai vedrynai ir zalsvoji prizme. Nuo sesers apyrankes sau priglaudziau antraja zalsvaja prizme blush2.gif O kadangi zinojau rolleyes.gif , kad manoji apyranke prasides nuo svyturio, bet jo pardavomo vietoje nebuvo, tai uzsakiau dar parduotuveje svyturi, o sesei, kad nuo vestuvines temos nepabegti , uzsakiau isimylejusias sraiges wub.gif

blush2.gif kaip prisistatymui, tai nepasikuklinau prirasydama doh.gif Na, bet cia turbut del to, kad as vis dar euforijoj nuo manosios troliu istorijos pradzios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ @ 2010 04 26, 21:10)
blush2.gif kaip prisistatymui, tai nepasikuklinau prirasydama doh.gif  Na, bet cia turbut del to, kad as vis dar euforijoj nuo manosios troliu istorijos pradzios  wub.gif

Sveikinimai įsijungus į trolių mylėtojų gretas 4u.gif O šiaip tai, kadangi esi pas mus pirma ne iš Lietuvos, tai labai įdomu išgirst apie kitose šalyse organizuojamas trolių akcijas ax.gif
Atsakyti
blush2.gif kaip prisistatymui, tai nepasikuklinau prirasydama doh.gif  Na, bet cia turbut del to, kad as vis dar euforijoj nuo manosios troliu istorijos pradzios  wub.gif

Sveika atvykus į ligoninę, kurioj vaistų nėra tongue.gif ir gydymu taip pat nieks per daug nesirūpina.
Kiek pastebėjau, per daug istorijų nebūna, jos visos skirtingos, kaip ir patys trolių karoliukai. Bent jau man labai smagu skaityt. o kaip ten tauta sako? gera pradžia?...
Atsakyti
Sveikos mergaites,

lendu ir as is apkasu  biggrin.gif 

labukas labukas,
nu va daugėja čia ligonių lotuliukas.gif 4u.gif Prašom ir vaizdinės medžiagos blush2.gif
Atsakyti
isigijau apyranke su dviem karoliukais (akcijines cia tokios pas mus)

Ale kaip įdomiai, gi pas mus irgi tokia akcija: perki apyrankę, gauni du pigiausius karoliukus. O pas jumi ten kas? bigsmile.gif
Atsakyti