Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 15:36)
Tai gal kuri nori pabūt aukle mano vaikui?  mirksiukas.gif

Tavo vaikui - tai jau zaprosto biggrin.gif Ramumo įsikūnijimas. Auklei irgi algą galėtum mokėt troliais lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus blush2.gif , bet nepatariat kokių spalvyčių dar įterpti?

(Nesupykit, dar kartelį įdedu nuotraukėlę)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 10:52)
Noa, tavo uosle nieko neuzuodzia biggrin.gif

Man anas įtartinas pagal asortimentą. Bet pagal nuotraukas nieko neįtariu. Vat teip natūroj pažiūrėjus...
Papildyta:
QUOTE(devde @ 2010 04 26, 18:36)
Ačiū už pagyrimus  blush2.gif , bet nepatariat kokių spalvyčių dar įterpti?

(Nesupykit, dar kartelį įdedu nuotraukėlę)

user posted image

Kam tos spalvytės, dėk juodą oniksą, ir, tarkim, dūminį kvarcą bigsmile.gif Arba rožinį rolleyes.gif Faktūra kita bus rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kokia uoga juodinta.. Čia taip yra ar tik atrodo?

Atsakyti
devde, įdėk didesnę nuotrauką, nes aš pusės karoliukų neįžiūriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 18:57)
devde, įdėk didesnę nuotrauką, nes aš pusės karoliukų neįžiūriu doh.gif

Tokiais atvejais labai padeda lupa biggrin.gif
Labas, jei nesisveikinau.
Atsakyti
user posted image

Bandau įdėti didesnę nuotraukėlę. O uoga tai tikrai juodais tarpeliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 26 balandžio 2010 - 18:10
Nepavyko, matom tokio pat didumo nuotrauką.
Bet nepatinka man, kad ji taip labai prijuodinta, norisi kažkiek, bet ne taip daug, atrodo purvinoka. Sureagavau, nes vienas iš mano norų sąrašo karolių.
Papildyta:
Jau matau biggrin.gif
Papildyta:
Ir man į šitą apyrankę labai bulvė tiktų biggrin.gif
Atsakyti
Balti manau nelabai tiktų? Pavyzdžiui plienas pieno batume, baltas su deimantais? Labiau norėtūsi kažko smėlio spalvos, tik ką? g.gif , juk pardavime dabar nėra? Pirkti moku tik Lietuvos pardavyklose, internete nemoku. O bulvės tai norėčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 26 balandžio 2010 - 18:16
Na o kodėl ne? Juk melsvos dėmės jau aliuzija į baltą, tai galima kokių baltų burbuliukų, perlą kokį... rolleyes.gif Arba jei nešviesint apyrankės, tai kaip Noa sakė, juodą oniksą, rausvą kvarcą ar kokį obsidianą...
Papildyta:
Dar akvarelinė pastelė man čia patiktų. O tokio smėlinio nelabai ką kataloginio žinau, nebent unikų ieškot, bet tiek bulvei, tiek unikom jau tik ebėjus...
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2010 04 26, 19:12)
Balti manau nelabai tiktų? Pavyzdžiui plienas pieno batume, baltas su deimantais? Labiau norėtūsi kažko smėlio spalvos, tik ką?  g.gif , juk pardavime dabar nėra? Pirkti moku tik Lietuvos pardavyklose, internete nemoku. O bulvės tai norėčiau.

Aš tai siūlau pilką vilką.
Atsakyti
Man tai čia dūminis kvarcas tiktų mastau.gif
Atsakyti