Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas dienas 4u.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 06:53)
Kiek buvau Panoramoj, ne vieno blogo zodzio apie Mega ar apie kitus konkurentus negirdejau schmoll.gif ... Kas cia su kuo kariauja, suprasi g.gif

Na as gi pasakojau, kad Fashion Gold'e isikure trolistai pikti ant Megos, nes cia pas mus temoje kazkas parase, neva megistai juos pavadino perpardavinetojais unsure.gif Bet ar tas pyktis jau virto karu, tai nzn unsure.gif

QUOTE(Rimaz @ 2010 04 26, 09:36)
Laba diena smile.gif
Įmetu savo apyrankę su visais papildymais. Iki pilnos laimės (ir apyrankės biggrin.gif) trūksta 3 sidabriukų, planuoju kiekviena sidabriuką skirti vienu stikliuku.

labai grazus wub.gif ir spalvine gama man labai prie sirdies thumbup.gif

QUOTE(devde @ 2010 04 26, 10:13)
Aš irgi praktiškai susirinkau savo apyrankę, liko vienas apsilankymas Trolių pardavykloj  rolleyes.gif .

Grazu thumbup.gif As kazka tokio neutralesnio, panasiu atspalviu ir toliau ziureciau ax.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 10:57)
Atkeliavo mano bulbe su gaidziuku...

bulve nuostabi wub.gif ir gaidys thumbup.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 11:41)
Man kazkodel vilniui panorama, o kaune mega...ir sie du taskai be konkurensijos...kitur net nenoriu pirkt...net neziuriu, kodel g.gif

Kaune nebuvau, bet Panorama is visu vilnietisku tasku man irgi mieliausia thumbup.gif Gal kad ten ne taip atvira viskas, niekas ant galvos nelipa, kai karolius matuojiesi rolleyes.gif VCUP buvau apskritai tik viena karta, kai savo retirintus dvigubus ziedus pirkau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 26 balandžio 2010 - 13:45
QUOTE(Ruti @ 2010 04 26, 14:43)
Labas dienas  4u.gif
Na as gi pasakojau, kad Fashion Gold'e isikure trolistai pikti ant Megos, nes cia pas mus temoje kazkas parase, neva megistai juos pavadino perpardavinetojais  unsure.gif Bet ar tas pyktis jau virto karu, tai nzn  unsure.gif

Bet siaubas kiek mes slaptų skaitytojų turim doh.gif Visi mus skaito, net papletkint neįmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 13:52)
Bet siaubas kiek mes slaptų skaitytojų turim doh.gif Visi mus skaito, net papletkint neįmanoma lotuliukas.gif

as galvoju, gal ir gerai ax.gif va pasakem, kad be nuolaidu nepirksim, o geriau siusimes is uzsienio, tai kazkaip visos nuolaidos vel galioja hihihi.gif va mastau dabar, kaip cia prasukus ta minti, kad surinkus cekiu uz pvz 1000 lt dezute dovanu duotu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruti @ 2010 04 26, 14:55)
as galvoju, gal ir gerai  ax.gif va pasakem, kad be nuolaidu nepirksim, o geriau siusimes is uzsienio, tai kazkaip visos nuolaidos vel galioja  hihihi.gif va mastau dabar, kaip cia prasukus ta minti, kad surinkus cekiu uz pvz 1000 lt dezute dovanu duotu  g.gif  biggrin.gif

Svajuko dramblionės lotuliukas.gif Jau kokias tris dėžutes turėčiau doh.gif , ale kas gi po tiek duos - manau nerealu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, visos mielos, tikiuosi netrukdau, nemaišau ir nesikišu 4u.gif

QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 14:17)
Oi, kaip prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kur čia kreiptis reikėtų, pas Trolienę? Geriausia lojalumo programa čia būtų biggrin.gif

Prieš mėnesį gerą kaip tik ieškojo Kaunui Megoj pardavėjų, bet čia nuolatiniam, ne sezoniniam darbui. Dabar Panevėžiui dairosi skubiai, nes kaip jau kažkas minėjo - ten, jeigu viskas gerai, jau Mamos dienai bus sala.
jeigu kada nors kam nors bus idomu - troliai deda skelbimus i cvmarket.lt imone "Trade House" 4u.gif

QUOTE(Ruti @ 2010 04 26, 14:43)
Na as gi pasakojau, kad Fashion Gold'e isikure trolistai pikti ant Megos, nes cia pas mus temoje kazkas parase, neva megistai juos pavadino perpardavinetojais  unsure.gif Bet ar tas pyktis jau virto karu, tai nzn  unsure.gif

QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 14:52)

Juokas tik iš tokių karų doh.gif O dėl skaitančių ir žinias pernešančių... tai ir kai kurios pačios forumietes viską pardavėjams persako, paskui tie aukščiau, tie dar toliau ir taip gimsta gandai iš sugedusio telefono principu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Troliene @ 2010 04 26, 15:02)
Sveikos gyvos, visos mielos, tikiuosi netrukdau, nemaišau ir nesikišu  4u.gif
Prieš mėnesį gerą kaip tik ieškojo Kaunui Megoj pardavėjų, bet čia nuolatiniam, ne sezoniniam darbui. Dabar Panevėžiui dairosi skubiai, nes kaip jau kažkas minėjo - ten, jeigu viskas gerai, jau Mamos dienai bus sala.
jeigu kada nors kam nors bus idomu - troliai deda skelbimus i cvmarket.lt imone "Trade House"  4u.gif

Tai ką Panevėžy niekas nenori trolių pardavinėt? Gal man eit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 15:08)

Eik, ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 15:08)

Eik eik drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 26, 15:14)
Eik, ką  mirksiukas.gif

QUOTE(Lorute @ 2010 04 26, 15:23)
Eik eik drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Tai gal kuri nori pabūt aukle mano vaikui? mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, kaip viskas pasisuko biggrin.gif Aš irgi tvirtai įsitikinus, kad geriausia pardavėja troliams - tokia pati didelė entuziastė, o jei dar ir bendraujanti čia - tai puikiai žinanti klienčių poreikius bigsmile.gif

Bet gal jau grįžkim prie trolių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 26 balandžio 2010 - 15:08
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 16:08)

Aš galiu eiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 04 26, 15:53)
Aš galiu eiti     blush2.gif

Skelbimas vis dar galioja, personalo atrankos gal cia nepradesim, bet norincioms parasiau kur skelbimas, o ten parasyta kur kreiptis 4u.gif Manau entuziazte pardaveja butu kažkas nepakartojamo thumbup.gif iš vilniaus plauktu merginos pas tokia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Troliene: 26 balandžio 2010 - 17:08