QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 06:53)
Kiek buvau Panoramoj, ne vieno blogo zodzio apie Mega ar apie kitus konkurentus negirdejau ... Kas cia su kuo kariauja, suprasi
Na as gi pasakojau, kad Fashion Gold'e isikure trolistai pikti ant Megos, nes cia pas mus temoje kazkas parase, neva megistai juos pavadino perpardavinetojais Bet ar tas pyktis jau virto karu, tai nzn
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 26, 09:36)
Laba diena
Įmetu savo apyrankę su visais papildymais. Iki pilnos laimės (ir apyrankės ) trūksta 3 sidabriukų, planuoju kiekviena sidabriuką skirti vienu stikliuku.
Įmetu savo apyrankę su visais papildymais. Iki pilnos laimės (ir apyrankės ) trūksta 3 sidabriukų, planuoju kiekviena sidabriuką skirti vienu stikliuku.
labai grazus ir spalvine gama man labai prie sirdies
QUOTE(devde @ 2010 04 26, 10:13)
Aš irgi praktiškai susirinkau savo apyrankę, liko vienas apsilankymas Trolių pardavykloj .
Grazu As kazka tokio neutralesnio, panasiu atspalviu ir toliau ziureciau
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 10:57)
Atkeliavo mano bulbe su gaidziuku...
bulve nuostabi ir gaidys
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 11:41)
Man kazkodel vilniui panorama, o kaune mega...ir sie du taskai be konkurensijos...kitur net nenoriu pirkt...net neziuriu, kodel
Kaune nebuvau, bet Panorama is visu vilnietisku tasku man irgi mieliausia Gal kad ten ne taip atvira viskas, niekas ant galvos nelipa, kai karolius matuojiesi VCUP buvau apskritai tik viena karta, kai savo retirintus dvigubus ziedus pirkau