Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Situacija, karolius gražus, ar gali žalias šarvuotis būt negražus? cool.gif Aš kol bestovėdama gavau galimybę paprašyt karoliukų... mat pardavėja su drauge plepėjo, apie trolius pasakojo. Žiūrėjau ilgiausiai, atsibodo man juos ridinėt, tai dar palaukt gavau, kol sumokėt leis. Ir buvau per tą Akropolio savaitę, niekas jokios nuolaidos nepasiūlė, o aš ir neprašiau tada, tegu apsivožia, niekad ten neisiu, tik tąkart Mega labai nepakeliui buvo, norėjau karolio čia ir dabar.

Mama laikosi, jai negražu pilnos apyrankės, nori keturių ir be jokių stoperių, kad ritinėtųsi biggrin.gif bet tie keturi norimi labai gražūs man.
Papildyta:
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 13:03)
Taigi jei ant tukstancio lt tai dezute gausit kelionine... bigsmile.gif

Tiesą sakant, nelabai mums ji reikalinga, neturim palaidų karolių. Aš tikrai žinau, kad antros apyrankės neversiu, mama vėl su savo norais biggrin.gif mums geriau šiaip karolius smile.gif
Atsakyti
Gardi, gerai sakai, žalias šarvuotis negali būt negražus. Nors turėjau netobulą, lėkiau keistis. O mama kokių nori?
Atsakyti
QUOTE(devde @ 2010 04 26, 11:13)
Aš irgi praktiškai susirinkau savo apyrankę, liko vienas apsilankymas Trolių pardavykloj  rolleyes.gif .

Fantastiška thumbup.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 11:57)
Atkeliavo mano bulbe su gaidziuku...

Kelinta čia pas tave bulvė? lotuliukas.gif
Gražūs abu thumbup.gif

QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 13:09)
Aš tikrai žinau, kad antros apyrankės neversiu, mama vėl su savo norais biggrin.gif

Neprivėrus pirmos, nesakyk, kad neversi antros biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 13:09)
Tiesą sakant, nelabai mums ji reikalinga, neturim palaidų karolių. Aš tikrai žinau, kad antros apyrankės neversiu, mama vėl su savo norais biggrin.gif mums geriau šiaip karolius smile.gif

O kodėl tu tokia tikra, kad antros apyrankės nerinksi? g.gif Persirgai ir pasveikai? Nebepatinka troliai?
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 26, 13:14)
Gardi, gerai sakai, žalias šarvuotis negali būt negražus. Nors turėjau netobulą, lėkiau keistis. O mama kokių nori?

Tai gal brokas, bet šiaip savo dizainu šarvuočiai wub.gif wub.gif
Mamos norai - žalia mozaika, avantiūrinas, kavos pupelės ir laimės mazgas.

Erszebeth, Enita, patinka ir tinka, bet negaliu taip, per daug skriaudžia studentės piniginę. Jei bus pagundų, tai kada nors, kai turėsiu stabilesnes ir geresnes pajamas, norėčiau susirinkti dar vasarišką apyrankę, tiksliau, man net apyrankės nereiktų, kartu nenešiočiau, tik karolių. Būtų viena šalto sezono, kai įlendu į rudus-juodus-pilkus rūbus, kita vasarinė, gaivi, skaidri ir šviesi. O dabar teks apriboti savo norus, nes stipendijos mokėjimas baigsis sulig vasara, o darbelis nesišviečia. (Jei per blatą padavėja net nepriima, tai ką čia...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardi: 26 balandžio 2010 - 12:26
Labas trolininkes 4u.gif
Reik patarimo su fantazija... Ar tas paprasciausias uzsegimas uz 70 Lt. tinka, jeigu noriu dviguba fantazija nesiot? Ar neatsisega? Kazkaip as jo is arti niekad nesu apziurejus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2010 04 26, 14:04)
Labas trolininkes 4u.gif
Reik patarimo su fantazija... Ar tas paprasciausias uzsegimas uz 70 Lt. tinka, jeigu noriu dviguba fantazija nesiot? Ar neatsisega? Kazkaip as jo is arti niekad nesu apziurejus...  g.gif

Jau kažkada sakiau, kad to paprasto užsegimo didysis galas ok, bet į mažajį įgrūst fantaziją ir dar užsegt - reikia labai pasistengt, man jis nepatogus ant fantazijos, nebent naudot du tokius susegus vieną su kitu mažaisiais galais, o didžiuosius galus segt prie fantazijos.
Atsakyti
Enita, jetau, kaip offtopinam. Skelbimus peržiūriu, bet kad menka jų. Man darbas būtų daug geriau Vilniuje, bet jei siūlytų Kaune - imčiau. Šiaip siuntinėjau pvz į batų parduotuves CV ir jau senokai, bet tylu ramu. Į kavines nepriima,nes be patirties, ne tas laikas... Na visiems tikrai nerūpi, kad tau reikia pradėt biggrin.gif Kaip nekenčiu virkavimų, tad baikim šitą temą, tebūnie tai tik mano trumpas paklydimas smile.gif

Tiesa, kai klausėt dėl swapo mūsų temoj, tai aš su drugeliuku jau susirokavus, laukiu žinių, taip kad viskas turbūt vyksta tyliai až pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 14:10)
Enita,[color=yellow] jetau, kaip offtopinam.

Kad nebūtų visiškas offtopikas, tai eik prašytis darbo pas trolius lotuliukas.gif Vasarą galėsi paeiliui išleist visus pvz. Megos troliečius atostogų - ir tau nauda, ir jiems gerai thumbup.gif Va kokį planą surezgiau doh.gif lotuliukas.gif

O beje, su drugeliuku ir mes mainus esam įvykdę, taip kad jie kartais vyksta, tik matyt ne taip jau dažnai.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 14:14)
Kad nebūtų visiškas offtopikas, tai eik prašytis darbo pas trolius lotuliukas.gif Vasarą galėsi paeiliui išleist visus pvz. Megos troliečius atostogų - ir tau nauda, ir jiems gerai thumbup.gif Va kokį planą surezgiau doh.gif  lotuliukas.gif

O beje, su drugeliuku ir mes mainus esam įvykdę, taip kad jie kartais vyksta, tik matyt ne taip jau dažnai.

Oi, kaip prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kur čia kreiptis reikėtų, pas Trolienę? Geriausia lojalumo programa čia būtų biggrin.gif

Gal ne taip dažnai atsitinka taip, kad kažkas nepatinka. Bet kiek temoj matyt, tai karoliukų perleidimas vyksta, nėra visiško pasyvo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 14:17)
Oi, kaip prajuokinai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Kur čia kreiptis reikėtų, pas Trolienę? Geriausia lojalumo programa čia būtų biggrin.gif

Aga, ir atlyginimą galėtų troliais mokėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 14:09)
Jau kažkada sakiau, kad to paprasto užsegimo didysis galas ok, bet į mažajį įgrūst fantaziją ir dar užsegt - reikia labai pasistengt, man jis nepatogus ant fantazijos, nebent naudot du tokius susegus vieną su kitu mažaisiais galais, o didžiuosius galus segt prie fantazijos.

Labai dekui 4u.gif Prisiminiau, kad kazkas kazkada rase, tik jau be sansu atkapstyt cia butu buve doh.gif
Nu ka, panasu reiks imti normalu uzsegima smile.gif
Atsakyti