Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 24, 14:26)
Mergai, negalvojau, kad kada nors taip pasakysiu, bet kokių fainų trolių padielkų radau  wub.gif Tą šokoladinį šarvuotį kad griebčiau... ir raudoną... ir dar kelis  biggrin.gif Bet čia būtų baisi nuodėmė, ane?  biggrin.gif

Baisi nuodėmė, bet tu teisi - labai gražūs bigsmile.gif
Atsakyti
O man atrodo grazus jie tik kompuke, o realiai jei paciupintum, pritruktu meiles juose smile.gif
Atsakyti
Erszebeth, ačiū už namučius 4u.gif Song, džiaugiuos, kad tiko smile.gif

Ieškau dabar žalsvoje apyrankėje žalsvai bulbai tinkamos vietos.

Kokios riebios paddelkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nidalaura @ 2010 04 24, 15:46)
O man atrodo grazus jie tik kompuke, o realiai jei paciupintum, pritruktu meiles juose  smile.gif

Būtų įdomu pačiupint... Meilės gal ir užtektų, nes juos juk ne kinietis štampuoja, o olandė pamišėlė lipdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 04 24, 15:22)
Gal kas suskaičiavo visų savo karoliukų kainą. Arba kažkas pro šalį einantis pabalsavo "ant durniaus" biggrin.gif

as nusprendziau jokiu budu neskaiciuot bendroskaroliu vertes schmoll.gif - kad paciai paskui amoniako nereiktu blush2.gif

atveze i musu kaima troliu siandien, tai nulekus papirkau uzgavenes ir stoperi... svarstau dar del keliu galimu, bet neskubesiu... dar gal kas uzsinores dryzuotaji pamainyti g.gif
Atsakyti
Erszebeth- ačiū už namučius 4u.gif

simre, Ruti - labai gražios apyrankės 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Visą dieną mąstau, kad labai noriu gintarinės apyrankės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 24, 19:31)
Visą dieną mąstau, kad labai noriu gintarinės apyrankės  biggrin.gif

grazu butu... as norejau faceted gintaro bet nebuvo pas mus...
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2010 04 24, 18:36)
grazu butu... as norejau faceted gintaro bet nebuvo pas mus...

Mažu Panevėžy atsidariusioj naujojoj bus ax.gif
Atsakyti
Man čia turbūt vienai gintarai susižavėjimo nekelia ir nė vieno jų nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 24, 19:51)
Man čia turbūt vienai gintarai susižavėjimo nekelia ir nė vieno jų nenoriu g.gif

mane ko gero gintaras vilioja labiau kitu pavidalu nei trolia g.gif
Atsakyti
Sveikos ir aciu uz naujus namus 4u.gif As zinokit irgi neplanavau niekada ir labai skeptiskai ziurejau ir pirkau neplanuotai visiskai 4u.gif Buvau atsidejusi ruda unika, kuria ir vaziavau pirkti, bet va kaip gavosi biggrin.gif Is tikruju buvo kosmariska diena, mano vyrukas uzsirakino, o as likau laiptinej, zodziu pacios isivaizduokit, tai kai viskas gerai baigesi vaziavau divyriui pirkti dovanu, o mamai kompensacijos reikejo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti