Erilukaha, čia ta ilgai lauktoji ar kita? Labai daili, ir gaidys superinis
Mergytės, apyrankės labai gražios Beje, man ir smagiau kai yra tarpelis barškėjimui, bet turbūt dėl to, kad man pilna naktį ima spausti, tai arba reik du užsegimus segti, arba tarpelį palikti
QUOTE(Kikirike @ 2010 04 26, 11:56)
man kaip tik gražu tie balti burbulai
Kaip karolis tai balti burbulai žiauriai gražūs. Tik tuo savo baltumu jie labai išsiskiria iš mano kitų karoliukų. Nors gal kaip tik apyrankę paryškina.
QUOTE(Dasha @ 2010 04 26, 12:00)
Mergytės, apyrankės labai gražios Beje, man ir smagiau kai yra tarpelis barškėjimui, bet turbūt dėl to, kad man pilna naktį ima spausti, tai arba reik du užsegimus segti, arba tarpelį palikti
Mano apyrankė 20 cm, nors galėčiau nešioti ir 19-os. Tai galėčiau susiverti ir visai pilna, bet man patinka tas barškėjimas
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 26, 11:03)
Kaip karolis tai balti burbulai žiauriai gražūs. Tik tuo savo baltumu jie labai išsiskiria iš mano kitų karoliukų. Nors gal kaip tik apyrankę paryškina.
Mano apyrankė 20 cm, nors galėčiau nešioti ir 19-os. Tai galėčiau susiverti ir visai pilna, bet man patinka tas barškėjimas
Na taip, pilnai suvėrus barškėjimo nelieka. Nepamenu kuriuo metu buvo, bet rodos kai vėrimas į patį galą - bet intensyviai ji skambėjo, jau net erzino dabar dvylika knakolų, tai pats tas - skimbteli kai reik, susiveria į kurią nori pusę ir ramu A dėl bubulų, man patys gražiausi smėliniai ir raudoni
)
QUOTE(Dasha @ 2010 04 26, 12:00)
Erilukaha, čia ta ilgai lauktoji ar kita? Labai daili, ir gaidys superinis
Beje, man ir smagiau kai yra tarpelis barškėjimui, bet turbūt dėl to, kad man pilna naktį ima spausti,
Beje, man ir smagiau kai yra tarpelis barškėjimui, bet turbūt dėl to, kad man pilna naktį ima spausti,
Nu jo...
Matot, kaip nevienodai, o mane nervino barskejimas, tai pakeiciau ant trumprsnes... ir pilna priveriau, net zvaigzdes galuose, tai uzeina ant uzsegimo...jokio garselio, ne cypt... Bet gi ji pas mane , savo spalvine gama, rekia nepadabnai...
Papildyta:
Nu va, dabar visteles ieskosiu, pigiau... o paskui visciukus pirksiu... Su tuo kur is kiausinio issirita, jau susitaikiau, kad nepirksiu, tiks ir parduotuviniai...vis tiek jau paauginti...
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 11:12)
Nu jo...
Matot, kaip nevienodai, o mane nervino barskejimas, tai pakeiciau ant trumprsnes... ir pilna priveriau, net zvaigzdes galuose, tai uzeina ant uzsegimo...jokio garselio, ne cypt... Bet gi ji pas mane , savo spalvine gama, rekia nepadabnai...
Papildyta:
Nu va, dabar visteles ieskosiu, pigiau... o paskui visciukus pirksiu... Su tuo kur is kiausinio issirita, jau susitaikiau, kad nepirksiu, tiks ir parduotuviniai...vis tiek jau paauginti...
Papildyta:
Nu va priminei ką pamiršau partduotuvėj nupirkt gi kiaušinių.. Oj tie iš kiaušo belendantys toookie mielii Aš šian į hyperį užbėgau iš gydytojo eidama, bet nieko labai nepamačiau ir nereik. Aišku vyras išleisdamas pas gydytojąč paklausė ar nesisuks mano kelelis per Mega netyčia
QUOTE(Dasha @ 2010 04 26, 12:17)
Nu va priminei ką pamiršau partduotuvėj nupirkt gi kiaušinių.. Oj tie iš kiaušo belendantys toookie mielii Aš šian į hyperį užbėgau iš gydytojo eidama, bet nieko labai nepamačiau ir nereik. Aišku vyras išleisdamas pas gydytojąč paklausė ar nesisuks mano kelelis per Mega netyčia
Man kazkodel vilniui panorama, o kaune mega...ir sie du taskai be konkurensijos...kitur net nenoriu pirkt...net neziuriu, kodel
Aš kaip Pilypas iš kanapių, bet būkit geros, priminkit lipdukų išdavimo tvarką vcup ir panoramoj
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 11:41)
Man kazkodel vilniui panorama, o kaune mega...ir sie du taskai be konkurensijos...kitur net nenoriu pirkt...net neziuriu, kodel
Vėl prirašiau ir dingo Aš apart Kauno niekur nebuvus, o ir Kaune ne visoe vietose: tik Megoj, Akre ir Hypery. Mega - nėr ką ir šnekėt, Hyperis- kartais turi įdomių staigmenų, vat kaip man su karaliais kad nuskilo, še ir yra. Arba žvaigždutėm, ir dar keliais. Aišku, aptarnavimas neprilygsta Megai, pagyvenę moteriškės dirba, bet bent kažkiek domisi. Be to patogi vieta- miesto vidury. O Akre... Ar jom neįdomu.. ar neapsimoka.. ar kas dar ž nežinau, bet absoliučiai jokio intereso neturi Po to kai pirmą syk ten pasipirkau, daugiau nieko ir nepirkau. Iš principo. Kažkada neseniai nuėjau, manau sau, paimsiu ką- pripuolė tuoj su sapaliojimais nei šiokiais nei tokiais, ai , sakau ,ačiū. Ir į Megą.
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 11:46)
Aš kaip Pilypas iš kanapių, bet būkit geros, priminkit lipdukų išdavimo tvarką vcup ir panoramoj
Į Vilnių bazuojies?
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 12:46)
Nugis...
vcup: 5 lipdukai- dovana;( ir dar jei perki uz 79-vienas lipdukas, jei uz 158- du...it t.t)- 10proc . nuolaida turint toki lapa....
panoramoj 4lipdukai- dovana. uz karoliukus nesvarbu sidabr..ar stikl.. 10 proc. turint kortele...
Mama... o ir jei ji ketina pirkti tuos savo keturis norimus karolius, tai tegu dar gauna ką nors. Gal ir aš sugalvosiu prie jos prisijungt
Šiaip tai ačiū ne, Mega man geriausi, paskutinį karolį pirkau Akre, tai nepatiko niekaip.
Šiaip tai ačiū ne, Mega man geriausi, paskutinį karolį pirkau Akre, tai nepatiko niekaip.
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 11:55)
Karolius nepatiko ar iš vis? Situacija? Tai begėde, visai mamą įsukai
QUOTE(Gardi @ 2010 04 26, 12:55)
Mama... o ir jei ji ketina pirkti tuos savo keturis norimus karolius, tai tegu dar gauna ką nors. Gal ir aš sugalvosiu prie jos prisijungt
Taigi jei ant tukstancio lt tai dezute gausit kelionine...