Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(light blue @ 2010 04 26, 11:18)
Laimės mazgą reiškia atmetu smile.gif Jamsiu tada matuotis trys viename ir kitką biggrin.gif Man dar labai imponuoja mažas drambliukas g.gif

Trys viename wub.gif , o mazas drambliukas, cia kuris blink.gif
Atsakyti
Na ant kai kurių to princecharming'o daiktų matosi LAA raidelės, nors nuotrauka gali būt ir nebūtinai gi to konkretaus parduodamo daikto g.gif
Atsakyti
Labas.
Tikrai labai grazios apyrankes.
O tas uzsegimas, tai turi skirtumu su manuoju, ne ebay -iniu. Tik gal foto kazkurias detales iskraipo. Kaip pasuksi ji.
Ziedo viduriukas turi toki x ibrezta, Viena linija yra ir pas mane.Ant desiniojo ziedlapio yra toks spurgelis, perpus mazesnis negu viduriukas. Bet tai negali jie buti visi tiksliai vienodi. O jei fotografas toks kaip as doh.gif doh.gif

Tvyne, toj antroj foto irgi nera to x ant gelytes viduriuko. Maniskis turi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 26 balandžio 2010 - 10:36
QUOTE(Enita @ 2010 04 26, 11:28)
Na ant kai kurių to princecharming'o daiktų matosi LAA raidelės, nors nuotrauka gali būt ir nebūtinai gi to konkretaus parduodamo daikto g.gif

Matosi. Bet kodėl jis turi užsegimą žiedą su perlo akimi, o dvispalvio žiedo ne? Turi su perliukais, su stikliukais, bet nei vieno su dichroidiniu stiklu... Gal klystu, bet ar tik nebus čia tas variantas, įrodantis kaip paprasta įspaust tuos LAA..? cool.gif
Atsakyti
Nors kai kurie jo karoliukai tikrai gana keistai atrodo, aišku aš jų neturiu, tai negaliu palyginti ir paanalizuot, bet pvz. angelo plunksnos, jūra (tiksliau pas jį vadinasi vandenynas), planeta ir rožė man kažkokie lyg ne tokie unsure.gif g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enita: 26 balandžio 2010 - 10:45
QUOTE(danske @ 2010 04 26, 11:31)
Ziedo viduriukas turi toki x ibrezta,  Viena linija yra ir pas mane.Ant desiniojo ziedlapio yra toks spurgelis, perpus mazesnis negu viduriukas. Bet tai negali jie buti visi tiksliai vienodi. O jei fotografas toks kaip as doh.gif  doh.gif

Nenufotografuota pas jį blogai, o pagaminta, manau, nelabai tiksliai g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 26 balandžio 2010 - 10:51
QUOTE(devde @ 2010 04 26, 11:13)
Labai graži. O tu ją pilną rinksi, ar paliksi tarpelį, kad karoliukai slankiotu?

Žadu palikti tarpelį, kad barškėtų biggrin.gif cool.gif
O smėlinių burbulų neturi? Man rodos, visai gražiai žiūrėtųsi g.gif
Spalviškai gražu pas tave, tokios ramios spalvos smile.gif

QUOTE(light blue @ 2010 04 26, 11:18)
Laimės mazgą reiškia atmetu smile.gif Jamsiu tada matuotis trys viename ir kitką biggrin.gif Man dar labai imponuoja mažas drambliukas g.gif

O tu nenori gyvai pažiūrėt? Nereik jo visai atmesti. Nu nebent pas tave visi sidabriukai yra dideli (vynuogės, plunksno etc), tada gal ir per didelis kontrastas bus. Bet jei kiti mažesni, tai visai gerai ir laimės mazgas atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, va pasirodo ne as viena juo suabejojau. Bet tk tada,kai viskas laimeta doh.gif Kam dar kokiu minciu kyla?
Atsakyti
[quote=Rimaz,2010 04 26, 11:39]
Žadu palikti tarpelį, kad barškėtų biggrin.gif cool.gif
O smėlinių burbulų neturi? Man rodos, visai gražiai žiūrėtųsi g.gif
Spalviškai gražu pas tave, tokios ramios spalvos smile.gif

Kad smėlinių spalvų nelabai kas yra, tik šviesiai gelsvi. Gražių smelinių yra retrivintų, bet jų jau neįpirksiu. g.gif
Atsakyti
Na bet atsiliepimai pas jį geri, gal jei būtų klastotojas, tokie nebūtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 26, 11:11)
[size=1]
Ačiū ax.gif
Balti burbulai man kiek iškrenta iš konteksto, labai ryškūs atrodo. Bet gal kai kiekvienas stikliukas bus perskirtas sidbriuku, žiūrėsis geriau.

man kaip tik gražu tie balti burbulai ax.gif

QUOTE(devde @ 2010 04 26, 11:13)
Labai graži. O tu ją pilną rinksi, ar paliksi tarpelį, kad karoliukai slankiotu?
Aš irgi praktiškai susirinkau savo apyrankę, liko vienas apsilankymas Trolių pardavykloj  rolleyes.gif . Turiu vieną libduką, tai reikia dar tris nusipirkti, ir mano kelekcija pasipildys paskutiniais keturiais karoliukais. Gal merginos patartumėte spalviškai kokių spalvyčių iterpti  g.gif ? Man tik ryškios spalvos nepatinka.

labai gražu wub.gif
Atsakyti
Atkeliavo mano bulbe su gaidziuku...

user posted image
Atsakyti