Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 26, 10:36)
Laba diena smile.gif
Įmetu savo apyrankę su visais papildymais. Iki pilnos laimės (ir apyrankės biggrin.gif) trūksta 3 sidabriukų, planuoju kiekviena sidabriuką skirti vienu stikliuku.
[url=http://www.part.lt/perziura/3257f5cbfe8f340b149d6ce3413273f8871.JPG]

wow kaip gražu blush2.gif 4u.gif taip viskas suderinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 10:39)
Nu gi turi matosi raidytes, ir skaiciukus...panasu, kad geri...gal naujokas, nemoka pats zaist... o beto gal jau visi apsipirko lotuliukas.gif
Juokauju... tu paskaityk kokie ten 6 neigiami atsiliepimai...

Jie ne neigiami, o neutralus.
Noa, tavo uosle nieko neuzuodzia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 10:52)

o jis siunčia į LT ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 10:52)

Ane, nu tai tuo labiau... nugis jei ka grazinsi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 26, 10:40)
Jeigu juokingos kainos, tai tik džiaukis, pasisekė  biggrin.gif Kodėl turėtų būti padielkos?

Tai kai pamaciau siryt,kad visus nokoviau ir dar tikrai juokingom kainom, tai ir pradejau galvoti, kas cia ne taip. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2010 04 26, 10:54)
o jis siunčia į LT ?  g.gif

Nea, as per drauge siusiuos.

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 10:55)
Ane, nu tai tuo labiau... nugis jei ka grazinsi... g.gif

Kad nepriima atgal doh.gif jai ne tai, tai nebuciau net parinusi.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 25, 15:48)
Žiū, girdit, Klaipėdoj perlų yra - gerai jiems ten Klaipėdoj, įdomu, ko ten dar yra? rolleyes.gif

Klaipėdoj tikrai nemažai gerų trolių yra. Ir žvaigždučių pilna ir našlaičių žaliame fone. smile.gif

Žinau, kad jau daug kartų kalbėta, bet lipdukus Panoramoje duoda tik už pirktą karoliuką arba sidabriuką?Žiedai, auskarai nesiskaito? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 26, 10:40)
Jeigu juokingos kainos, tai tik džiaukis, pasisekė  biggrin.gif Kodėl turėtų būti padielkos?
Labai graži tavo apyrankė  thumbup.gif
QUOTE(Kikirike @ 2010 04 26, 10:40)
wow kaip gražu blush2.gif  4u.gif taip viskas suderinta thumbup.gif

Ačiū ax.gif
Balti burbulai man kiek iškrenta iš konteksto, labai ryškūs atrodo. Bet gal kai kiekvienas stikliukas bus perskirtas sidbriuku, žiūrėsis geriau.

Beje, kas čia klausė dėl laimės mazgo. Nu mažas jis. Bet atrodo tikrai gerai, ant apyrankės man asmeniškai patinka net labiau nei kokie dideli sidabriukai. Nors pradžioj abejojau dėl jo mažumo, pas mane kiti troliai kiek didesni.
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2010 04 26, 10:36)
Laba diena smile.gif
Įmetu savo apyrankę su visais papildymais. Iki pilnos laimės (ir apyrankės biggrin.gif) trūksta 3 sidabriukų, planuoju kiekviena sidabriuką skirti vienu stikliuku.
user posted image

Labai graži. O tu ją pilną rinksi, ar paliksi tarpelį, kad karoliukai slankiotu?
Aš irgi praktiškai susirinkau savo apyrankę, liko vienas apsilankymas Trolių pardavykloj rolleyes.gif . Turiu vieną libduką, tai reikia dar tris nusipirkti, ir mano kelekcija pasipildys paskutiniais keturiais karoliukais. Gal merginos patartumėte spalviškai kokių spalvyčių iterpti g.gif ? Man tik ryškios spalvos nepatinka.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devde: 26 balandžio 2010 - 10:14
Sveikos,

Rimaz, labai gražu thumbup.gif

QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 10:32)
O kaip jauti, tikri pas ji ar ne g.gif Vakar ant durniaus uz 4 pastaciau ir visus nukoviau, bet kainos juokingos. Tai abejoju ar nebus padielkos. Ku daryt? Patarkit ka doh.gif

O man įtartina unsure.gif

Panašu į mūsų "Prettygirl"... Kodėl neturi sidabro su dichroidiniu stiklu, kas, kiek žinau, techniškai sudėtinga? Ir patyrinėjus pvz. didelio žiedo užsegimą, tas liežuvėlis turi būti lygus, be jokių čia esančių linijų g.gif
user posted image

user posted image

Papildyta:
Tiesa, Laivite, sveika, prisijungus 4u.gif
Devde, gražu thumbup.gif

Tai kas čia tos, jau net penkios, pirkusios kažką virš 4000? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 26 balandžio 2010 - 10:24
RIMAZ, DEVDE, dailu smile.gif Nors nedailių čia dar nemačiau smile.gif Vienos labai limpa, kitos įdomios, bet visos savitos, superinės wub.gif

Laimės mazgą reiškia atmetu smile.gif Jamsiu tada matuotis trys viename ir kitką biggrin.gif Man dar labai imponuoja mažas drambliukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 26, 11:18)

Tai kas čia tos, jau net penkios, pirkusios kažką virš 4000?  lens.gif

Tai kad tokio karolio ner, schmoll.gif supliusavo turbut... g.gif
Neprisipazysta ne viena... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 26, 11:18)
Tai kas čia tos, jau net penkios, pirkusios kažką virš 4000?  lens.gif

Greičiausiai kokios atsitiktinės balsuotojos ne į temą unsure.gif
Atsakyti