Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 25, 23:32)

reikia,ale kaina doh.gif
QUOTE(light blue @ 2010 04 26, 07:02)
Labas rytas.
NOa rodytą apyrankę norėjau įkelti, bet pamaniau, kad a nuž nevalia biggrin.gif
Kikire, norėsi turėsi. Bet man...na pasakykit, ar jums taip yra. Vieną dieną noriu vienų karolių, vakare jau kitų doh.gif

noriu noriu,tik ,kad poto nesigailėtum blush2.gif poto nei šiaip nei taip išeis blush2.gif

QUOTE(Laivite @ 2010 04 26, 09:28)
Sveikos,
Jungiuosi ir as i jusu bureli  ax.gif

labukas,sveika prisijungusi 4u.gif prašom pasirodyti savo grožius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
ar pirkot kas pas sita pardaveja? http://shop.ebay.com...p;_trksid=p4340

Papildyta:
QUOTE(simre @ 2010 04 26, 06:19)
labas rytas smile.gif

A nu jo, dabar supratau kame tas kainu skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 10:13)
Sveikos,
ar pirkot kas pas sita pardaveja? [url=http://shop.ebay.com/princecharms

As tai tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti
Kikirike, uogų negailiu wink.gif Man tik tolesnis mano apyrankės dėliojimas vis kaitaliojasi doh.gif

Tai koks laimės mazgo didumas? Labai vos įmatomas?
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 26, 10:28)
Kikirike, uogų negailiu wink.gif Man tik tolesnis mano apyrankės dėliojimas vis kaitaliojasi doh.gif

Nu zinok, mano tai maziukas, o va kai pirkau cia kai kam dovanu... ax.gif tai zinok visai riebus pakliuvo... biggrin.gif
Kaip intarpelis, tai mazokas, o va ant odinukes, kai karoliukai, toliau vieni nuo kitu super atrodo... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 26 balandžio 2010 - 09:31
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 10:27)
As tai tikrai ne  schmoll.gif

O kaip jauti, tikri pas ji ar ne g.gif Vakar ant durniaus uz 4 pastaciau ir visus nukoviau, bet kainos juokingos. Tai abejoju ar nebus padielkos. Ku daryt? Patarkit ka doh.gif
Atsakyti

Kazka praleidau,...bet siulau, jei jau pazadejai ka kikirikei tai jau tesek...matai koks pas ja pilvukas.. bigsmile.gif sako jei atsakysi besilaukenciai mamytei, peles uzpuls... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aisku, kad cia jumoras...
Atsakyti

viskas gerai,aš ir nemanau,kad tu gaili 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Įmetu savo apyrankę su visais papildymais. Iki pilnos laimės (ir apyrankės biggrin.gif) trūksta 3 sidabriukų, planuoju kiekviena sidabriuką skirti vienu stikliuku.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 10:35)
Kazka praleidau,...bet siulau, jei jau pazadejai ka kikirikei tai jau tesek...matai koks pas ja pilvukas.. bigsmile.gif  sako jei atsakysi besilaukenciai mamytei, peles uzpuls... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aisku, kad cia jumoras...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif eik jau,nesu tokia bjauri,o vat pilvas tai milžinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 10:32)
O kaip jauti, tikri pas ji ar ne g.gif Vakar ant durniaus uz 4 pastaciau ir visus nukoviau, bet kainos juokingos. Tai abejoju ar nebus padielkos. Ku daryt? Patarkit ka doh.gif

Nu gi turi matosi raidytes, ir skaiciukus...panasu, kad geri...gal naujokas, nemoka pats zaist... o beto gal jau visi apsipirko lotuliukas.gif
Juokauju... tu paskaityk kokie ten 6 neigiami atsiliepimai...
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 26, 10:32)

Jeigu juokingos kainos, tai tik džiaukis, pasisekė biggrin.gif Kodėl turėtų būti padielkos?

QUOTE(Rimaz @ 2010 04 26, 10:36)
Laba diena smile.gif
Įmetu savo apyrankę su visais papildymais. Iki pilnos laimės (ir apyrankės biggrin.gif) trūksta 3 sidabriukų, planuoju kiekviena sidabriuką skirti vienu stikliuku.

Labai graži tavo apyrankė thumbup.gif
Atsakyti