Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dovis @ 2010 04 25, 23:32)
Kazkam spalviskai tiktu
nefritas

sitas vienas prie vieno yra megoj ax.gif
Papildyta:
Kazkam spalviskai tiktu biggrin.gif
[cmd=ViewItem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item45f27d58b4]http://cgi.ebay.com/Authentic-Trollbeads-C...=item45f27d58b4[/url]
Papildyta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzaska: 25 balandžio 2010 - 22:38
Merginos, o gal kuri žinot kada tie visi amazonitai, labradoritai, ametistai, oniksai ir kvarcai buvo paleisti į apyvartą? g.gif
Atsakyti
nukopint nesiseka vadinasi einu sapnuot troliu Geru sapnu 4u.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
O sita avis skiriasi[/url] blink.gif nuo dabartines?  Kaina , tai ypatingai.

user posted image
Atsakyti

Labas rytas.
NOa rodytą apyrankę norėjau įkelti, bet pamaniau, kad a nuž nevalia biggrin.gif
Kikire, norėsi turėsi. Bet man...na pasakykit, ar jums taip yra. Vieną dieną noriu vienų karolių, vakare jau kitų doh.gif Vakar tėtis su maže atmintį lavino trolių knygelėje lotuliukas.gif Skirstėsi, kur kurio karolis. Ir svarbiausias tikslas, kad antrą kartą lygiai tuos pačius pasiimti biggrin.gif Tai paskui aš lavinausi ir nusižūrėjau voveraitę ir dar du doh.gif Na kažkaip net nepatogu, kad taip keičiasi norai g.gif

Beje, laimės mazgas tik to mažo dydžio būna? Man jo labai reikia sad.gif Trys viename gal labiau patinka, bet...pavadinimas ir reikšmė kita g.gif

ENITA, labai apsipatenkino draugė. Vakar sms parašiau, kad gimtadienį iš birželio pab galima atkelti į dabar thumbup.gif Sako, žinau, ką gausiu biggrin.gif Bet nežino, kad be žvaigždutės dar gaus lotosą, šokoladinę papūgą ir kvietkų smile.gif Bet kaip man smagu trolius dovanoti g.gif Ir nepavydu g.gif Keista...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo light blue: 26 balandžio 2010 - 06:09
QUOTE(light blue @ 2010 04 26, 07:02)
Labas rytas.
Bet man...na pasakykit, ar jums taip yra. Vieną dieną noriu vienų karolių, vakare jau kitų doh.gif Vakar tėtis su maže atmintį lavino trolių knygelėje  lotuliukas.gif Skirstėsi, kur kurio karolis.

Labas rytas...
As tai tiksliai zinau ko noriu...einu link tikslo tikslyngai lotuliukas.gif ... Bet buna isimciu kai paperku kazka ir netikslyngo, tuo metu susisvietusio, lyg ir pries tai nelabai noreto, bet paskutine min uzsinoreto... lotuliukas.gif Bet,...o,... taciau....ne del vieno nesigailiu... Jei reiktu kuri pakeist, ar atiduot, nu nera tokio, schmoll.gif

Sestadieni vcup pas trolius pirkau skysty sidabrui valyt ir serveteles...Jei kam reik...

Ir dar vienas reikalas, tik nz ar cia viesai galim apie tai diskutuot...Akre vilniui , paklausiau kodel gintaro neturit...sakau Mega veza tokius grozius...tai zinot ka pasake... kad gal jie Lietuviska gintara pardavineja... doh.gif Tai man net akys issoko blink.gif ir nz ar juoktis, ar cia ka... Kaip jums patinka... Ir dar pasake kad karas vyksta tarp Panoramos ir vcupo... o jie kariauja tada su kuo g.gif su Mega...Apsurdas... doh.gif

Kiek buvau Panoramoj, ne vieno blogo zodzio apie Mega ar apie kitus konkurentus negirdejau schmoll.gif ... Kas cia su kuo kariauja, suprasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 26 balandžio 2010 - 07:29
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 26, 07:53)
Akre vilniui , paklausiau kodel gintaro neturit...sakau Mega veza tokius grozius...tai zinot ka pasake... kad gal jie Lietuviska gintara pardavineja... doh.gif  Tai man net akys issoko blink.gif  ir nz ar juoktis, ar cia ka... Kaip jums patinka...

Neturiu dabar po ranka katalogiuko, bet ar nebuvo prie gintarų vėliavėlės lietuviškos papaišytos? Lyg skaičiau, kad tie karoliai, kur su vėliavėlėm - LT gaminti. Taip, kaip ir ABBA ir pan. stikliniai iš tos giminės.
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 26, 07:02)
ENITA, labai apsipatenkino draugė. Vakar sms parašiau, kad gimtadienį iš birželio pab galima atkelti į dabar  thumbup.gif Sako, žinau, ką gausiu biggrin.gif Bet nežino, kad be žvaigždutės dar gaus lotosą, šokoladinę papūgą ir kvietkų smile.gif Bet kaip man smagu trolius dovanoti g.gif Ir nepavydu g.gif Keista...

Bet tai kaip gausiai tu čia žadi apdovanot tą draugę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 04 26, 08:36)
Neturiu dabar po ranka katalogiuko, bet ar nebuvo prie gintarų vėliavėlės lietuviškos papaišytos? Lyg skaičiau, kad tie karoliai, kur su vėliavėlėm - LT gaminti. Taip, kaip ir ABBA ir pan. stikliniai iš tos giminės.

Jie lietuviu sukurti...bet gamina tai gamyklelej savo, danijoj turbut...
Pardaveja kazka girdejus, bet pati nz...nervina tokios...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 26 balandžio 2010 - 08:22
Sveikos,
Jungiuosi ir as i jusu bureli ax.gif
Nes vakar patapau troliu myletoja thumbup.gif
Nors labai ilgai save apdirbinejau kad man to nereikia cia tik mazu mergaiciu zaidimas doh.gif
Bet vis nedave ramybes matytas vaizdas uzsieni kodel ten tos suauge moterys apgule toliu ir pandoru stendus g.gif
Ir jus cia visos taip graziai apie juos kalbat ir dar pataikiau pas jus kai rinkot graziausia apyranke tai uzbalsavau kaip issiaiskinau uz Tvynes apyranke 4u.gif
O dabar viskas patapo aisku kai ant rankos skalambiuoja dar tik keturi karoliukai wub.gif
Tikuosi ir as per motinos diena ko nors grazaus sulaukti is savo seimos wub.gif
Tai tada pasirodysiu 4u.gif
Dar buciau pamirsus kad mano dukryte jau senokai savo apyranke dziaugiasi nes buvo nuvyke su teciu vieni kokios dovaneles tai gryzo su apyrankyte is triju karoliuku wub.gif
Tai siam kartui kaip ir viskas ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(dzaska @ 2010 04 25, 23:04)
lai saugo namu zidini trolei ir antyte. biggrin.gif 

Troliai gražūs, ir antytė tokia nebloga thumbup.gif

QUOTE(Laivite @ 2010 04 26, 09:28)

O dabar viskas patapo aisku kai ant rankos skalambiuoja dar tik keturi karoliukai  wub.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Tai bent jau papasakok, kokie karoliukai bigsmile.gif O dukrytės kokie? Ir kokio ji amžiaus?
Atsakyti
Taip is mano menko isprusimo ant mano apyrankes tupi pleksne,pakrantes turtai toks rausvas karoliukas su viduj esanciais mazais taskiukais ,apskui pardaveja pasiule melyna su violetinem ir giliau esanciom rozinem gelytem ir paskui toks lengvos spalvos violetinis su baltais dryziukais viskas 4u.gif
Uzsegimas gleyte ir dar pamirsau kad pirkau viena apyranke o vyras nupirko dar viena tai sudetos dvi thumbup.gif
O dukrytei birzeli bus keturi metukai tai bus ir ketvirtas karoliukas tik dabar apyrankes nematau pries save tai negaliu nupasakot prisimenu tik drugeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laivite: 26 balandžio 2010 - 08:47