Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas vakaras,
light_blue, tavo žvaigždutė:

user posted image

ir dar baisiai noriu pasigirt doh.gif Gavau šiandien išankstinę mamos dienos dovaną biggrin.gif bigsmile.gif Rodau:

user posted image

Galvojau pasidemonstruosiu po savaitės, kaip ir priklausytų, bet kadangi paėmiau priešpaskutinę, tai pamaniau, kad galbūt dar kas nors užsimanys kol yra cool.gif Ir žvaigždučių ten dar dvi su perliukais liko, o ir visokių kitokių pilna. Kad kas perskaitęs nenušvilptų, kam įdomu kur ta vieta su šitiek gėrybių, sakykit - informaciją gausit až mirksiukas.gif
Atsakyti
Enita, gal žalių našlaičių toj stebuklų pievoj yra?
Beje, dovanėlė nuostabi bigsmile.gif - matai, kaip tav bigsmile.gif šeima vertina wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 25 balandžio 2010 - 18:32
QUOTE(Enita @ 2010 04 25, 19:25)

ir dar baisiai noriu pasigirt doh.gif Gavau šiandien išankstinę mamos dienos dovaną biggrin.gif  bigsmile.gif Rodau:

Vaau bigsmile.gif thumbup.gif Abi akys mėlynos?

Aš mamos dienai užsiprašiusi Koalą, ale jeigu neras, tada bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 25, 18:25)
ir dar baisiai noriu pasigirt doh.gif Gavau šiandien išankstinę mamos dienos dovaną biggrin.gif  bigsmile.gif Rodau:

super thumbup.gif labai faina dovanele wub.gif

Tiesa, gi pamirsau pagirti Drugeliuko baltaji sedevra wub.gif Superine apyranke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 25 balandžio 2010 - 18:39
QUOTE(Dasha @ 2010 04 25, 19:32)
Enita, gal žalių našlaičių toj stebuklų pievoj yra?
Beje, dovanėlė nuostabi  bigsmile.gif  - matai, kaip tav bigsmile.gif  šeima vertina wub.gif

Na žinok lyg nebuvo, nors specialiai jų neieškojau, bet gal būtų užkliuvus akis, jei būtų buvę g.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 25, 19:32)
Vaau  bigsmile.gif  thumbup.gif Abi akys mėlynos?

Aga, abi mėlynos bigsmile.gif O tų, ku liko, tai viena akis melsva/žalsva priklausomai nuo žiūrėjimo kampo, o kita gelsva.
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 25, 11:18)
Na, va kaip pataikiau  thumbup.gif 

Parašyk, kai pritapo, kai jau turėsi mirksiukas.gif

gali būti kad neturės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(light blue @ 2010 04 25, 19:57)
gali būti kad neturės tongue.gif

g.gif
Papildyta:
Enita,labai graži dovanėlė wub.gif
Atsakyti
http://global.ebay.c...0465172202/item

Griztu prie seniai retirintu. Sakykim, sumoku ir gaunu. Ir kyla abejoniu. Tai kaip man jas patvirtinti ar paneigti? Niekaip. Pardavejas ne kinietis, bet tas nieko negarantuoja.

Na, raso kad turi zymejima.Bet man butu sunkiau pati karoli padaryt, negu ta zyme imusti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 25 balandžio 2010 - 20:44
QUOTE(danske @ 2010 04 25, 21:43)
http://global.ebay.c...0465172202/item

Griztu prie  seniai retirintu. Sakykim, sumoku ir gaunu. Ir kyla abejoniu. Tai kaip man jas patvirtinti ar paneigti? Niekaip. Pardavejas ne kinietis, bet tas nieko negarantuoja.

Na, raso kad turi zymejima.Bet man butu sunkiau pati karoli padaryt, negu ta zyme imusti.

Šitas konkretus tai laisvai gali būt tikras, čia gi unika, mačiau tokių ir Lietuvoj pereitą rudenį.

Šiaip tai niekaip nepatikrinsi, ypač seniai retirintų, nes jie aplamai nežymėti turi būt. Gi kontora veikia nuo 1974, jei neklystu, metų, stiklą pradėjo gamint nepamenu kada, gal 1990? O žymėt tik prieš tris metus. Tai kur dingo tiek metų gaminti nežymėti...
O tą pažymėjimą atlikt tai tikrai baika...
Atsakyti
Atrodo Drugeliukas minejo, kad nera ji sena, ta unica. Bet ko jos tokios brangios.
Tose parduotuvese USA perziurejau viska, niekada nepasitaike tokiu. Nors visokiu pitonu ir seniausiu sarvuociu bei tibetieciu , daznai yra.
Atsakyti
Na ir pakvipo pas jus gelem net pasiziurejau i savo dezute ir suveriau ka turejau.Ir as noriu naslaites..
Siandien man tevai norejo nupirkt neatspesit suni Jorksiro bet as pagalvojau ne... mastau.gif karsta.gif geriau begalini auksa jei suniti nori, nu nieko pries juos neturiu ax.gif tat jau troli i lauka vest nereiks lotuliukas.gif laukiu tos mamu dienos ... blush2.gif
poto i sendaigcius izejau ir va ka nusipirkau lai saugo namu zidini trolei ir antyte. biggrin.gif
user posted image flirt.gif
Atsakyti
Ar dar reikia kam raudono sarvuocio biggrin.gif
Papildyta:
O sita avis skiriasi blink.gif nuo dabartines? Kaina , tai ypatingai.
Jebejuje sulindus sedziu, tai tokiu brangenybiu atknisu,kad akys issoka blink.gif
Papildyta:
Kazkam spalviskai tiktu biggrin.gif
http://cgi.ebay.com/...=item45f27d58b4
Papildyta:
Uzgavenes
http://cgi.ebay.com/...=item1e5b62b09a
Atsakyti