Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek brangiausiai yra tekę pakloti už karoliuką? (72 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Noa @ 2010 04 25, 13:29)
Erszebeth - supratau, kam reikia daugiau apyrankių. Kelios apyrankės - tai kaip Rubiko kubikas, žinok.  Vat vieną kraštinę sudėt - lengva, o tu visą sudėk. Taip ir su apyrankėm - yra troliai, yra apyrankės.  Vieną apyrankę gražią suvert lengva, o vat paimk ir suverk, kad visos trys (keturios, penkios... bigsmile.gif ) padoriai atrodytų? A? AAaaa? bigsmile.gif

Už ką aš nemėgstu Rubiko kubiko doh.gif Visada sudėdavau jį tik su špargalke.

Erilukaha našlaitė tikrai kokia neįprastai skaidri bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 04 25, 13:44)
Erilukaha našlaitė tikrai kokia neįprastai skaidri  bigsmile.gif

Aš jau googlinu, ieškau minčių kaip čia man ją reiks prisiderint g.gif Bijau, kad gali man per daug žalia būt ir teks keliaut į mainų skyrelį unsure.gif

O gal, visgi, ji natūroj panašesnė į šias:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tvynė @ 2010 04 25, 13:01)
Aš jau googlinu, ieškau minčių kaip čia man ją reiks prisiderint g.gif Bijau, kad gali man per daug žalia būt ir teks keliaut į mainų skyrelį  unsure.gif

Iš karto stoju į rezervinę eilę bigsmile.gif Tikiuosi, pirmoji biggrin.gif

Erzebeth, aš kubiką lengviau įveikdavau (nuo ko ne kartą esu gavus nuo senelio per nagus) - perklijuodavau lipdukus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dasha: 25 balandžio 2010 - 13:17
Erszebeth
Uzrode man tuos sand , tai nuo ryziku susilaikiau, dar tuos stebiu
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 25, 14:17)
Iš karto stoju į rezervinę eilę  bigsmile.gif Tikiuosi, pirmoji biggrin.gif

OK mirksiukas.gif

Pasigilinus sužinojau, kad jos tikrai labai skirtingos gali būt. Iš pradžių purpuriniais žiedlapiais buvo, po to melsvais ir dar tas žalumas žalumui nelygu. Koks įdomus karoliukas: pasirodė 2009 m. pavasarį ir kiek modifikacijų iki 2009 m. lapkričio, kuomet tapo baltu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tvynė: 25 balandžio 2010 - 13:40
O tos pirmosios kokios nuostabios bordiniais žiedais bigsmile.gif
Atsakyti
Žiū, girdit, Klaipėdoj perlų yra - gerai jiems ten Klaipėdoj, įdomu, ko ten dar yra? rolleyes.gif

Knisau internetą kitu klausimu, ir te ką radau:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 04 25, 15:48)

O kas tas per fintas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2010 04 24, 22:14)
Sveikos, išlysiu iš pogrindžio  blush2.gif  Jau seniai jūsų temas skaitinėjuir sergu ta pačia nepagydoma liga  doh.gif  O tas laimėjimas man buvo labai netikėtas, iš pradžių nesusigaudžiau ko iš manęs nori, tik paskui prisiminiau, kad perkant kažkokį lapelį pildžiau. Taigi, gavau gavo vardo pirmą raidę smile.gif Smagu

Sveikinu laimejus thumbup.gif Ir sveika prisijungus 4u.gif

QUOTE(Dasha @ 2010 04 24, 22:20)
Dabar varu neišvarytų  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 25, 11:10)
Ir va mano saulute  wub.gif :

saulute wub.gif laaaabai grazu wub.gif

o del naslaiciu, tai manoji baltam fone su violetiniais lapeliais, o va pries pora dienu VCUPe maciau baltam fone, bet su sviesiai melynais ziedukais blink.gif negalvojau, kad jos taip gali skirtis viena nuo kitos blush2.gif

Erilukaha, grazus pirkiniai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 25 balandžio 2010 - 15:21
QUOTE(Laisvė @ 2010 04 25, 15:51)
O kas tas per fintas???  g.gif

Čia tikriausiai tokia gyvenimo istorija: aštuonis kartus ištartas "taip" biggrin.gif Tik apyrankei pritrūko, tad nusimezgė unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(victory25 @ 2010 04 25, 13:35)
Sveikos, merginos, žvaigždučių su perliukais Klaipėdoje yra...

O cia tai jau pardaveja sniukstineja.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 04 25, 14:17)
Erzebeth, aš kubiką lengviau įveikdavau (nuo ko ne kartą esu gavus nuo senelio per nagus) - perklijuodavau lipdukus  doh.gif

Gerai apsisukdavai thumbup.gif

QUOTE(Noa @ 2010 04 25, 15:48)

Originalu biggrin.gif
Atsakyti