Laba mergytės,
Gal galite man paaiškint nesusipratusiai, kuo skiriasi AN ps. Rasulo molis nuo Gasulo molio, nes kažkaip galvojau kad čia tas pats..
Dėkui
ir yra tas pats, tik vienų vadinamas rasulu, o kitų - gasulu. Bet esmė ta pati
Tai tas pats molis, tik vieni ji vadina Rasulo moliu , o kiti - gasulo
kai susitarusios
kai susitarusios
QUOTE(pushelė @ 2010 04 28, 11:45)
Laba mergytės,
Gal galite man paaiškint nesusipratusiai, kuo skiriasi AN ps. Rasulo molis nuo Gasulo molio, nes kažkaip galvojau kad čia tas pats..
Dėkui
Dėkui
Rasulas/Gasulas - tas pats molis Čia pavadinimo variacijos, nes berods vienaip taria, kitaip rašo, tai taip ir išėjo, kad du pavadinimai naudojami
Nu ir prisidubliavom mes čia su atsakymu...
QUOTE(pushelė @ 2010 04 28, 10:45)
nesiskiria, tik pavadinimas kitas.
na, levandos-vienas iš mano pasididžiavimo produktų .Jos gi iš Prancūzijos kalnų, brangokos, bet kitur dar brangesnės Profai visada jas pagiria Aš va mąstau, ar reiktų pigesnių levandų ar levandinų pasiūlyti
QUOTE(Monica @ 2010 04 28, 10:55)
na, levandos-vienas iš mano pasididžiavimo produktų .Jos gi iš Prancūzijos kalnų, brangokos, bet kitur dar brangesnės Profai visada jas pagiria Aš va mąstau, ar reiktų pigesnių levandų ar levandinų pasiūlyti
Tikrai jos vertos ir pasididžiavimo ir kainos
Aš tai siūlyčiau jas bent pauostyti visiems, kad galvoja, kad jiems nepatinka levandų kvapas
QUOTE(Satura @ 2010 04 28, 11:30)
kadangi norisi vis geriau ir geriau, tai ožkų miltelius bėriau į ramunėlių hidrolatą ir kvapas gavosi mažiausiai dieviškas Kaip kokio vanilinio pieniško gėrimo, ne paprasto žalio pieno MB labai nudžiugo pamatęs, kad pagaliau išėjo kažkas balto
su sudėtim dar galvosiu ką daryti ir kaip tobulinti, nes akivaizdžiai per mažai įdėjau drėkiklių, bet šitie milteliai labai pasiteisino - jų geliu pasitepus oda pabalo lyg pienu prausta
toks pastebėjimas, nors gal tik pasirodė, kad guaras sunkiau nei aloe į gelį tą pieno mišinį traukė
Paakiam man laaabai tiko, gal vis dėlto ir veidui pasigamint, kokio aliejaus ar glicerino primaišius?
Man ir su ksantanu tas pieno mišinukas sunkiau susigelino, bet vis tiek susigelino. Gailal, kad jau baigiu tuos miltukus, jaučiu, taps vieni mano mėgstamiausių.. Į kremus super
QUOTE(Monica @ 2010 04 28, 11:55)
Monika, gaila, kad nesimato parduotuėlėje šio ea (arba nemoku ieškot?..).. O gal jau užsakei retesnių ea?
QUOTE(adrija @ 2010 04 27, 08:22)
O kaip darei?Pagal kunigundos receptuka ar dvi savaites varnalesas kur ant gyvatuko kankinai?Ir dedi kaip kauke ar dejai i kazkoki lengva aliejuka ir neisplauni?
kazkada cia buvo diskutuota, kad galima dviem budais, as dariau saltuoju, uzpyliau, laikiau, vis pakratydama (kiek laikiau nepasakysiu, esu pasiklydus laike gal kokias 3 savaites)
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 04 27, 19:20)
Turbut reiktu kiekviename naujos temos pirmajame poste (tiek sios, tiek naturalios kosmetikos gamintoju) pateikti atsakyma i si klausima, nes kiek gi galima to paties klausti nors koks skirtumas, nes kartais atrodo, kad pradedancios dometis tu pirmuju postu vistiek arba neskaito, arba paskaito pro pirstus
nu bet tikrai
as tai taip dziaugiuosi, kad Kaune glaima jau nusipirkti AN produktu
QUOTE(Monica @ 2010 04 28, 10:55)
Aš va mąstau, ar reiktų pigesnių levandų ar levandinų pasiūlyti
šalia šitų turimų gali nors ir distiliuoto vandens padėti pasirinkimui
QUOTE(Joliee @ 2010 04 28, 11:25)
Gailal, kad jau baigiu tuos miltukus, jaučiu, taps vieni mano mėgstamiausių.. Į kremus super
galvojau į voneles dėti, bet kad AN jų nebelikę - teks taupyt
Sveikos zinoves
Turiu klausima ir buciau labai dekinga uz atsakyma:
Glicerinas. Ji galima deti, kaip supratau i kremus, sampuna. Kur dar? Ir kaip? Turiu omenyje, jei as pilsiu i sampuna, tai as turiu i sampuno buteliuka supilti tam tikra glicerino kieki (jei taip, tai kokiomis proporcijomis) ar, tarkim, isipilu sampuno i ranka pries plaunant, tada keletas lasu glicerino ir issimozoju Tas pats ir su kremais. Ar i visa indeli, ar tik tuomet, kai pasiruosiu teptis tam tikra kieki?
Labai aciu Jums uz atsakyma
Turiu klausima ir buciau labai dekinga uz atsakyma:
Glicerinas. Ji galima deti, kaip supratau i kremus, sampuna. Kur dar? Ir kaip? Turiu omenyje, jei as pilsiu i sampuna, tai as turiu i sampuno buteliuka supilti tam tikra glicerino kieki (jei taip, tai kokiomis proporcijomis) ar, tarkim, isipilu sampuno i ranka pries plaunant, tada keletas lasu glicerino ir issimozoju Tas pats ir su kremais. Ar i visa indeli, ar tik tuomet, kai pasiruosiu teptis tam tikra kieki?
Labai aciu Jums uz atsakyma
Monica, kiek vis dėlto reiktų kofeino miltelių dėti į kremą? Žinau, kad nedaug, bet kad bent maždaug orientuotis koncentraciją - ar 1%, ar pvz., 0,1%?