aš vis prabėgomis skaitydavau įvairias natūralisčių temas. Nuo praėjusios vasaros nebeperku tradicinių kūno losjonų, kremų. Turiu mišrią odą, padidėjusias poras T zonoje, tad mečiau visas tas chemijas ir ėmiau žaisti su aliejais, veidui prausti naudojau tai Juodajį muilą iš akomaskincare.co.uk, vėliau nusipirkau Weledos muiliuką. Patį veidą teplioju melionų aliejuku, žiemą jis man itin patiko, o dabar reikės kažkaip lengvinti tą odelę, nes greičiau riebaluojasi. Savo namiškes sesę ir mamą taip pat aprūpinau aliejukais: persikų, kokoso, abrokosų, kakavos. Mama skaitydama žurnaluose straipsnius apie G.Karaliūnaitę, ar Eglijos naujus pomėgius man vis pabambėdavo, ko aš jokio kremo nesuplaku

Kiek skaičiau, tai supratau, jog emulsinis vaškas lengviausiai suriša ingredientus, na, o aš turiu alyvų vaško (http://www.akomaskincare.co.uk/product.php/295/olive_wax_), įdomu kaip jis veiks ar negrės pavojs sugadinti produktus, kaip kad gali būti su bičių vašku? Nors kai dariau iš galvos sumąstytą losjoną (įvairųs aliejai, keli sviestukai, paprastas vanduo) man jis puikiai surišo. Gal kas nors naudojate alyvų vašką?
Be to užsisakiau mango miltelių, o dabar galvoju kaip juos į kremą įmaišyti? į galutinai suplaktą kremą, ar pradžioje į aliejų?