QUOTE(Flos @ 2010 05 19, 11:20)
Kadangi vakar niekas neužsukot į šią temą, geliuką teko pabaigti gaminti
papasakosiu ką į jį prikroviau

Levandų ir hamamelių hidrolate ištirpinus padariau aloe geliuką. Tada įbėriau mango ekstrakto miltelių ir tada tirštinau ksantanu.. pritirštinau iki tokio jau tirštoko kisieliaus konsistencijos, tada dalis oranžinio šaukštelio melionų aliejuko ir ekokonservanto

padariau tokį geliuko variantą sau ir draugui, tik jam truputi daugiau aliejuko įlašinau, nes mano oda labiau riebaluojasi

vakar susitepiau liekanas iš indelio kur sukau - na super jausmas, netempia, oda švelni, iki pat miego joks blizgesys neišlindo

šiandien jau dieną išbandysiu
Aš irgi panašiai dariau gelį (pirmą kartą apskritai gaminau

), tačiau man nekaip gėrėsi į odą (oda liko blizgi), o ir toks lipnumo jausmas lieka. Gal glėtumėt pasakyti kodėl? Sudėtis buvo tokia: rugiagėlių hidrolatas (na jau kvapelis

), tirštintas ksantanu iki stipriai tiršto kisieliaus (bet dar įmanoma teptis iš buteliuko su rutuliuku), erškėtuogių aliejus, bosvelijų ea, vitaminas E.
Be to, dar dariau kremą (šito nors tikslią sudėtį atsimenu): eršketrožių al. 6 ml+tamanų 2 ml+hamamelių hidrol. 11 ml+rugiagėlių hidrol. 9 ml+bosvelijų ea 5 laš.+ vitaminas E (netyčia kliuktelėjau atidarius kamštelį, tai nežinau tiksliai, bet ne mažiau 3 laš.)+ rozmarinų CO2 1 laš. Šiandien pasitepiau drėgną odą, bet neįsigėrė gerai ir liko riebumo jausmas. Ką padariau ne taip?
Prašau paaiškinkit nemokšai