QUOTE(ajaz @ 2010 05 10, 10:39)
dekui
Tuberosa, reiks pabandyti. O ersketuogiu alieju gal galima su kaskuo sumaisyti pvz glicerinu? jeigu taip, tai kokios butu laikimo salygos? kambario tem ar saldytuve
(naujoke
)
Nea, manau ,kad tepti vieną ,arba gal tiesiog paklauskite tos Monikos, gal ji patars kaip paakiam kokį kremą susikurti , ji kartas nuo karto čia lankosi, paakių oda itin jautri, tai galima sakyti epidermis , o jei dar pvz. nešiojate kontaktinius lešius, tada reikia būti ypač atsargiai. o dėl laikymo, tai paprastai sako, kad galima ir šaldytuve, ir ne- šaldytuve kai kurių aliejų konsistencija pasikeičia, bet kokybės nekeičia.
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 05 10, 09:29)
labiau nei su DUK'u ir neprijuokausi
ne ar galima, o reikia
Ekologijos subforumo kosmetikos temoje jau prisikalbėjo
Miela Satura, ekologišką kosmetiką naudoju pagal galimybes, nei gyvenime nei forume nieko nesistengiu įžeidinėti ,žmogus gali turėti labai daug žinių vienoje srityje ir neturėti kitoje, ypač kosmetikos temoje esu davusi ir gavusi nemažai patarimų , beje labai mandagia forma , tai natūralu ir gyvenimiška, tikrai nesuprantu kodėl jūs mane įžeidinėjate ,beje labai kategoriška nuomonė man visada asocijuojasi arba su fanatišku požiūriu, arba tas žmogus yra itin jauno amžiaus, dar nemoka mandagumo taisyklių ir nėra realiai susidūręs su gyvenimu.