ikvepta tmerginu ir as gaminu aloe geliuka, bet jau labai skurdzios sudeties, nieko jau nebeturiu, net konservanto
dabar laukiu kokl atves mano sultys siek tiek, tada tirstinsiu.darau is aloe milteliu, ksantano, lasiuka aliejaus ilasinsiu. o alieju lasint kai jau ksantanas isbrinks?
labai tingejau daryt maza kieki(nes be konservanto), tai darau 20ml gelio, naudosiu paakiams ir kad nesugestu uzsidesiu kaip plauku kauke ir 50ml purskiklio, purksiu plaukus issiplovus, molio kauke, kad nenudziutu, gal veiduka. tik vat maniau lasiuka glicerino ilasint ar riebins plaukus?
tokie vat bandymai
Papildyta:
kokios spalvos jusu geliukai gavosi?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 24, 10:07)
kokios spalvos jusu geliukai gavosi?
Na, alavijų be nieko - tai bespalvis praktiškai
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 04 24, 10:26)
Na, alavijų be nieko - tai bespalvis praktiškai
mano is ankstesnio uzvezimo, tai tamsus labai gelis gavosi. o paakiu netempia?ipyliau aliejuko dar
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 24, 10:57)
mano is ankstesnio uzvezimo, tai tamsus labai gelis gavosi. o paakiu netempia?ipyliau aliejuko dar
Mano, matyt, iš naujesių Patys aloe miltukai - šviesiai rusvi tokie.
Paakiams aš dariau su žaliosios arbatos milteliais ir glicerinu. Man vis tiek tempia... Tai įpyliau dar vanilės fitolio sezamuose
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 24, 09:07)
ikvepta tmerginu ir as gaminu aloe geliuka, bet jau labai skurdzios sudeties, nieko jau nebeturiu, net konservanto
o alieju lasint kai jau ksantanas isbrinks?
50ml purskiklio, purksiu plaukus issiplovus, molio kauke, kad nenudziutu, gal veiduka.
o alieju lasint kai jau ksantanas isbrinks?
50ml purskiklio, purksiu plaukus issiplovus, molio kauke, kad nenudziutu, gal veiduka.
mano irgi nešviesūs geliukai gaunasi Nesakyk, kad skurdžios sudėties, nes jau vien aloe koks gėris yra vienas pats
aha, aliejus pačioje pabaigoje
labai gera idėja dėl purškiklio, nusižiūrėsiu
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 04 23, 21:51)
Ir man, prasau, pebelskit i az
Pačių pagrindinių AN produktų (aliejų, hidrolatų, molio) Kaune galima rasti ekolinija.lt. Netyčia užtikau, ir labai pravertė man, kai nepastebėdama išbaigiau turimus hidrolatus.
labai gera idėja dėl purškiklio, nusižiūrėsiu
[/quote]
tik reikia pora kartu net perkost, nes anksciau dariau neperkosiusi, tai sugadinau ir buteliuka ir purkstuka snd viskas gerai gavosi.
Papildyta:
gal kas naudojat morku seklu hidrolata i vidu?niekada nebandziau hidrolatu gerti, o vat dabar uzsimaniau
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 24, 12:13)
gal kas naudojat morku seklu hidrolata i vidu?niekada nebandziau hidrolatu gerti, o vat dabar uzsimaniau
aš Pradėjau, dabar pertraukėlė, ir vėl tęsiu. Man patiko
20 dienu kursa perejai?kaip gerei?sauksteli litrui vandens per diena?
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 24, 09:57)
jei daroma su nemažai ksnatano, tai bsu tempima,s reikai aleijuko bent trupučio.
QUOTE(Lucie @ 2010 04 24, 11:46)
Pačių pagrindinių AN produktų (aliejų, hidrolatų, molio) Kaune galima rasti ekolinija.lt. Netyčia užtikau, ir labai pravertė man, kai nepastebėdama išbaigiau turimus hidrolatus.
tai kol aš galvojau, kada man viešai paskelbti šią naujieną, (kai kurias mergians asmeniškai informavau ) norėjosi dar asortimentą papildyti kai kuriais Rasucci pageidaujamais pop. produktais, tai ir pačios atradot Panašu, kad ir Klaipėdoj toks taškas greitu metu atsiras
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 04 24, 13:11)
20 dienu kursa perejai?kaip gerei?sauksteli litrui vandens per diena?
nea Pradėjau gerti, tada peršalau ir atsikėlusi staigiai bėgdavau ką nors karštut karštutėlio gerklei darytis, tai hidrolato jau nebegadinau. Man atrodo, kad jį nieko nevalgius ir negėrus reikia gerti... Bet atnaujinsiu nuo ryt ar nuo pirmadienio, tik pertraukas darysiu tik kai užplauks, ne po 20 dienų. Kadangi ne grožio, o sveikatos tikslais aš jį gersiu, tai nujaučiu, kad daugiau ir reikės
Monica nebepaklausiau taves ar sie milteliai tirpus:
mangu, agurku, jazminu ziedu, roziu, zemuogiu, ersketuogiu
mangu, agurku, jazminu ziedu, roziu, zemuogiu, ersketuogiu