QUOTE(Rasma @ 2010 05 03, 09:13)
Galbūt ir vertėtų paklaust gyd. ar tai kosmetinė, ar jau rimtesnė problema Gal nebeverta švaistyti pinigėlių kosmetinėms priemonėms, jei jos nieko nepakeis.
Jei pilvukas nebeatsistatęs per nusilpusią linea alba (t.y. 'nebesuėję' raumenys), tai nelabai sportas padės, nebekalbu apie kosmetinius produktus Sportas sutvirtins tam tikrus pilvo raumenis, bet pvz. jei tiesieji pilvo raumenys išsiskyrę, tai ne taip jau paprasta mankštomis pasiekti rezultatų
O po Cezario pjūvio ne taip jau retai tiesiog ydingai būna susiūta pilvo siena (o tai sunku padaryti, nes gyd. nors ir žiūri to kosmetinio grožio, bet nereik pamiršti, jog pilvukas metu labai ištemptas, tad ne tas pats, kad siūti audinius, kurie nebuvo ilgą laiką įtampoje) ir gali mirti sporto salėje nuo išsekimo, o nieko nebepadarysi..laisvos odos raukšlė kris virš randinio audinio ir atrodys nelabai gražiai
Kadangi lygiai tokia pati problema pas artimą žmogų, o moteris tik vieną vaikelį Cezario pjūvio pagalba pagimdžiusi ir nerealiai lieknutė 48 kg, 170 cm, bet ta užkritusi virš rando oda (galima net suimti, kabo praktiškai..) jau pasiduotų tik skalpeliui..ir tai neaišku, plastikos chirurgas su didelėm abejonėm konsultavo..
Jei pilvukas nebeatsistatęs per nusilpusią linea alba (t.y. 'nebesuėję' raumenys), tai nelabai sportas padės, nebekalbu apie kosmetinius produktus Sportas sutvirtins tam tikrus pilvo raumenis, bet pvz. jei tiesieji pilvo raumenys išsiskyrę, tai ne taip jau paprasta mankštomis pasiekti rezultatų
O po Cezario pjūvio ne taip jau retai tiesiog ydingai būna susiūta pilvo siena (o tai sunku padaryti, nes gyd. nors ir žiūri to kosmetinio grožio, bet nereik pamiršti, jog pilvukas metu labai ištemptas, tad ne tas pats, kad siūti audinius, kurie nebuvo ilgą laiką įtampoje) ir gali mirti sporto salėje nuo išsekimo, o nieko nebepadarysi..laisvos odos raukšlė kris virš randinio audinio ir atrodys nelabai gražiai
Kadangi lygiai tokia pati problema pas artimą žmogų, o moteris tik vieną vaikelį Cezario pjūvio pagalba pagimdžiusi ir nerealiai lieknutė 48 kg, 170 cm, bet ta užkritusi virš rando oda (galima net suimti, kabo praktiškai..) jau pasiduotų tik skalpeliui..ir tai neaišku, plastikos chirurgas su didelėm abejonėm konsultavo..
Pas mane irgi buvo klaikus susiuvimas,ta papilvė nesveikai kabojo,kažkokia tragedija.Dietos nepadėjo nieko,aš pati buvau kūda,o ta papilvė taip ir kadarojo.
Sporto salė su geru treneriu buvo sutvarkę viską Dar vienas dalykas.Kaip moterys pradeda sportuooti,jos įsivaizduoja,kad po poros mėnesių visos formos jau turi būti idealios.Ne.Tam reikia pusės metų,o paskui jau žiūrėti rezultato.Ir turi būti būtinai geras treneris,kad moteris pratimus atliktų taisiklingai.Aš iš savo patirties galiu pavyzdį duoti-ėjau į vieną kluba ,ten buvo netikęs treneris,būdavo bile kaip ten tuos treniruoklius maskatuoji ir nieko.Paskui perėjau-ir po 4 mėnesių pradėjo matytis rezultatas.Man treneris surašė ką kiek valgyti,pora savaičių vos nešalia stovėjo,kad taisiklingai atlikčiau visus pratimus,kad raumeniui būtų nauda.Susitvarko raumuo ir susitvarko oda.
Kitas dalykas-jei kažkas negerai su hormonais,tada gal visa šita gali ir būti netikslinga
Papildyta:
QUOTE(kice @ 2010 05 03, 09:35)
jus maisote du dalykus - poodini riebalini sluoksni ir operacijos pasekmes.. Ir : su amziumi oda vis sunkiau grizta i savo vieta..
Paskaicius atrodo, kad su senstancia, glembancia veido oda irgi kovojate taip pat- sportu.. Guma muset intensyviai kramtot, kad veido oda neisrauksletu?
Paskaicius atrodo, kad su senstancia, glembancia veido oda irgi kovojate taip pat- sportu.. Guma muset intensyviai kramtot, kad veido oda neisrauksletu?
Aš tikrai nieko nemaišau.
Beje,man buvo 34 ,kaip ta oda buvo gryžusi į savo vietą po operacijos.
Gumos nekramtau,nes dantų gaila-man paskui plombos krenta.Beje veido pratimai ,tam tikkri ,mankštinant raumenis yra labai sveika ir gerai.
Beje,sportuojančios vyresnio amžiaus moterys atyrodo super.
Ir čia kalbama ne apie veido odą ,o apie problemą po cezario pjūvio.
Aš surašiau savo patirti,o jūs kaip norite,taip galvokite.Žinomma,geriausia tai nieko nedaryti,o tik apsižliumbti ir po skalperiu.