Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 3

QUOTE(rogrinta @ 2010 08 05, 17:30)
Yra ir labai ryškus  blink.gif kaip ne tas žmogus. Ale įtariu kaip bachurui turėtų būt baisu atsibust šalia,kai iš vakaro atsigula su viena,o atsikelia jau su kita  lotuliukas.gif  doh.gif

biggrin.gif net balsu prisijuokiau is jusu posto.
Atsakyti
rogrinta, antroje nuotraukoje atrodote nuostabiai wub.gif Jums labai tinka kirpciukai mirksiukas.gif

Atsakyti
Ačiū merginos už komplimentus blush2.gif 4u.gif Reiškia mano vyrui ne taip jau baisu ryte šalia manęs atsibust hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Camea @ 2010 08 06, 10:57)
Jums labai tinka kirpciukai  mirksiukas.gif

Vat visi taip sako ir man pačiai taip atrodo. O vat yra vienas žmogus,kuris kasdien zyzia kad atsiauginčiau plaukus- tai MB.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 06, 05:33)
Dauguma azijatų neturi nei antakių, nei blakstienų. Užtat plaukai ant galvos dažniausiai kokie  bigsmile.gif

Is tikro idomiai.
As dabar pagalvojau, kad azijatams vyrams barzdos irgi nelabai zelia g.gif

Manau, kad Himalaia teisi, vyrai nelabai pastebi makiaza, jei neprispakliuota sluoksniais ir karo spalvom. Jau ne karta teko isitikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milky @ 2010 04 30, 23:20)
tobulai atrodo..kaip kada nors pasiekti,kad mano oda butu tokia lygi,svytinti ir grazios vientisos spalvos  ax.gif

Labai grazi be makiazo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgeresta @ 2010 08 06, 08:51)
rogrinta-man jus ir be makiazo ir su labai grazi esat thumbup.gif

drinks_cheers.gif grazi
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2010 08 06, 10:31)
Manau, kad Himalaia teisi, vyrai nelabai pastebi makiaza, jei neprispakliuota sluoksniais ir karo spalvom. Jau ne karta teko isitikinti smile.gif

aha, jie tada sventai tiki, kad mes beveik naturaliai tokios nail.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Oho unsure.gif paskutiniu nuotrauku skirtumas doh.gif
Atsakyti
gali buti, kad antra foto daryta po operacijos
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 08 06, 10:07)
Ačiū merginos už komplimentus  blush2.gif  4u.gif
Vat visi taip sako ir man pačiai taip atrodo. O vat yra vienas žmogus,kuris kasdien zyzia kad atsiauginčiau plaukus- tai MB.

Manau ne į tą temą įšokot cool.gif , čia kalbama apie žmones, kuriuos visos mes daugiau ar mažiau pažystam (aktoriai, atlikėjau, režisieriai ir t.t.) Jūsų deja niekas nepažysta, tai kažkaip kvaila diskutuot apie konkrečiai apie jus prieš ir po makiažo... 4u.gif Ir tas Jūsų drąsumas čia nevisai vietoj g.gif Nors sveikintina tongue.gif

Yra tokia tema, kur mergaitės dažosi ir rodosi foto, ten manau būsit į temą smile.gif
Atsakyti
Bandom į temą (vėl neturiu ką veikt biggrin.gif ):

Katy Perry
user posted image user posted image

matosi, kad antroj su minimaliu makiažu, bet skirtumas - didelis..
Man ji šeip labai simpatiška smile.gif Bet kur be ryškaus make-up'o, tai atrodo, visai kitas žmogus..

Amerikiečių serialo "Hills" aktorė, Heidi Montag-Pratt (bet čia ir plastinės operacijos prisidėjo.. )

user posted image

Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti