Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 3

QUOTE(rogrinta @ 2010 08 05, 19:38)
Taip aš esu ryški,nes tamsi,turiu ir antakius ir blasktienas  biggrin.gif Mano vyras iš vis man draudžia dažytis, ale aš neklausau  lotuliukas.gif Jam aš pati gražiausia nuoga ir be makiažo  tongue.gif Jis galvoja,kad kai aš dažaus noriu patikt kitiems  doh.gif
Tuoj mes savo foto pradėsim dėt,kad įrodyt jog esam gražios ir be makiažo  lotuliukas.gif

visi vyrai taip sako ax.gif naivu tuo tiket..beto kad turit ryskius antakius ir blakstienas jau ryski? tai tada visos kurios nusidazo antakius ir blakstienas chemiskai juodais dazais,visos labai ryskios ...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 18:49)
visi vyrai taip sako ax.gif naivu tuo tiket..

ne visi irnesakyk.gif ar tikrai jau taip naivu? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 05, 19:54)
ne visi irnesakyk.gif ar tikrai jau taip naivu?  g.gif  biggrin.gif

as nesakau kad mylinciam vyrui,jo mylimoji be makeup negrazi,aisku grazi..bet kiek moteru be makeup grazesnes nei su? 1%?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 18:57)
as nesakau kad mylinciam vyrui,jo mylimoji be makeup negrazi,aisku grazi..bet kiek moteru be makeup grazesnes nei su? 1%?

Su tinkančiu makiažu.. 0%
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 18:57)
kiek moteru be makeup grazesnes nei su? 1%?

apie 90%
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 08 05, 18:05)

Dėl skonio nesiginčijama, bet manau, kad visos moterys, jei moka gražiai pasidažyti, su makiažu gražesnės.
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 08 05, 21:42)
Dėl skonio nesiginčijama, bet manau, kad visos moterys, jei moka gražiai pasidažyti, su makiažu gražesnės.

drinks_cheers.gif jau vien kai pasidazo blakstienas akys tampa zymiai israiskingesnes..
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 19:49)
visi vyrai taip sako ax.gif naivu tuo tiket..

Tai vat netikiu,todėl ir neklausau biggrin.gif Man bet kuri moteris su makiažu tikrai gražesnė nei be jo. O vyrai pavydi,kad kažkam kitam nepatiktumėm tai ir burba kai maliavojamės doh.gif
Atsakyti
Briedus kalbat. "vyrai pavydi,kad kažkam kitam nepatiktumėm tai ir burba kai maliavojamės " - siaubas, žioplys tada tas vyras, nes savim pasitikintis vyras visada norės, kad jo moteris atrodytų gražiai, ne tik jam, bet ir kitiem vyram.
Graži moteris nereiškia prisimaliavojusi, bent man gražus makiažas yra toks, kuris matosi minimaliai, kiek žinau, vyram taipogi.
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 06, 01:41)
siaubas, žioplys tada tas vyras..

Nesiginčyju lotuliukas.gif

Oi kaip nukrypom nuo temos,merginos doh.gif Iš tikrųjų kažkokia beprasmiška tema,mano nuomone unsure.gif Pradžioj tenorėjau pasakyt,kad mes kiekviena graži susitvarkę,pasidažę ir papuolę į gero fotografo rankas,ką liūdija visų žvaigždžių ir nežvaigždžių foto. O kaip įsitraukėm į kvailas diskusijas doh.gif Grįžtant prie temos,po interą tingiu knistis, tad įdėsiu savo foto "su" ir "be" .Nors ne žvaigždė,bet viešintis nebijau biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 08 05, 10:57)
o siaube, baisiausia čia, kad ji antakių ir blakstienų neturi  g.gif  blink.gif

Dauguma azijatų neturi nei antakių, nei blakstienų. Užtat plaukai ant galvos dažniausiai kokie bigsmile.gif

QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 13:55)
drinks_cheers.gif  jau vien kai pasidazo blakstienas akys tampa zymiai israiskingesnes..

Moteriškomis akims žiūrint tai turbūt. Daugumai vyrų nelabai rūpi tas papildmas sluoksnis ant blakstienų...

QUOTE(rogrinta @ 2010 08 05, 18:24)
Grįžtant prie temos,po interą tingiu knistis, tad įdėsiu savo foto "su" ir "be" .Nors ne žvaigždė,bet viešintis nebijau  biggrin.gif

Nematau esminio skirtumo. Kai bruožai malonūs, tai ar su makiažu, ar be, vistiek normaliai žiūrisi. Pirmoj nuotraukoj plaukus taip pat sušukavus, kaip antroj ir pozą išlaužus, būtų tas pats.
Aišku, kompozicija, nuotraukos kokybė skiriasi, tačiau veidas... Nepasakyčiau.
Atsakyti
rogrinta-man jus ir be makiazo ir su labai grazi esat thumbup.gif
Atsakyti