Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 3

QUOTE(Elegant @ 2010 08 05, 14:14)
mano draugė yra ideali figūros atžvilgiu ir veido bruožai daugmaž klasikiniai, bet veido oda rieboka, blizga, o tų spuogų ne tiek daug, vos keli, bet va tas odos riebumas jai ir neleidžia niekur patekt.

Cia rimtai taip ir pasake? Nes zinokit,pazistu modeliu ,kurie sukasi ir pasaulinej rinkoj ir turi spuogu ir viskas ok,gauna uzsakymu. Taip pat zinau modelines figuros,klasikiniu veido bruozu paneliu,su tobula oda,taciaiu ju nepriima,nes sako,kad bruozai neidomus wink.gif
Atsakyti
nu čia ne žvaigždė, bet vistiek ...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nei su makiazu nei be makiazo doh.gif
Atsakyti
Bet skirtumas tai yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 08 05, 16:17)

Tai aisku, kad yra, visada yra.
Bet man ar taip ar taip negrazi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 08 05, 18:17)

Yra ir labai ryškus blink.gif kaip ne tas žmogus. Ale įtariu kaip bachurui turėtų būt baisu atsibust šalia,kai iš vakaro atsigula su viena,o atsikelia jau su kita lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Ji nakti pabega lotuliukas.gif O ryte ir vel grazuole flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 08 05, 16:30)
Yra ir labai ryškus  blink.gif kaip ne tas žmogus. Ale įtariu kaip bachurui turėtų būt baisu atsibust šalia,kai iš vakaro atsigula su viena,o atsikelia jau su kita  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Poema @ 2010 08 05, 16:33)
Ji nakti pabega lotuliukas.gif O ryte ir vel grazuole flirt.gif

Is kur zinot? bigsmile.gif
Atsakyti
o siaube, baisiausia čia, kad ji antakių ir blakstienų neturi g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puikiausioji: 05 rugpjūčio 2010 - 16:57
vargšė mergina, kiek vargo kasdien, kad bent normaliai atrodytum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 08 05, 18:30)
Yra ir labai ryškus  blink.gif kaip ne tas žmogus. Ale įtariu kaip bachurui turėtų būt baisu atsibust šalia,kai iš vakaro atsigula su viena,o atsikelia jau su kita  lotuliukas.gif  doh.gif

o jus tai jau turbut su ar be makiazo bunant vis tokia pat ryski rolleyes.gif ir jusu bachurui salia jusu nebaisu atsibust,jusu nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 08 05, 19:20)
o jus tai jau turbut su ar be makiazo bunant vis tokia pat ryski rolleyes.gif ir jusu bachurui salia jusu nebaisu atsibust,jusu nuomone ax.gif

Taip aš esu ryški,nes tamsi,turiu ir antakius ir blasktienas biggrin.gif Mano vyras iš vis man draudžia dažytis, ale aš neklausau lotuliukas.gif Jam aš pati gražiausia nuoga ir be makiažo tongue.gif Jis galvoja,kad kai aš dažaus noriu patikt kitiems doh.gif
Tuoj mes savo foto pradėsim dėt,kad įrodyt jog esam gražios ir be makiažo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 05 rugpjūčio 2010 - 17:40