Nu neblogai neblogai Ivanova atrodo
Jampolskio moteriškaitė gražiai atrodo, Židonytė taip pat. Ivanovos fotkė čia ne buitinė, todėl taip dailiai ir žiūrisi. Kiek kitose foto esu ją mačius be makiažo, tai ne kažin kas.
QUOTE(Becel @ 2013 03 13, 16:20)
Jampolskio sužadėtinė be makiažo
kažkaip keistai man čia ji atrodo, ne dėl makiažo, bet dėl proporcijų - pati tokia smulkutė o gavla tokia didelė - kaip tų lėlių
L. Mondeikaitė ir kitos
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 10 05, 20:55)
I.Stasiulyte, K. Ivanova, L.Mondeikaite (nors man ji siaip labai ne prie sirdies), R. Zidonyte - simpatiskos moterys
G. Lebedeva, E. Jakstyte, O.Pikul - tiek prisitiuningavusios, kad jau mazai skirtumo, pasidziusios ar ne...
R. Uzialkaite, K. Savickyte-Damanskiene, J, Jegorova ir R. Kulvinskyte - prastokai atrodo be makiazo (lyg pavargusios butu), nors, paskutinioji man labai prie sirdies del savo meniskos dusios...
N. Bunke-Zvonke - chapeau fotografui arba ji isties grazesne be spakliaus, nei pasidzius...
likusias praverciau be menkiausios emocijos.
QUOTE(*Mieloji* @ 2013 10 05, 21:55)
Oi.... Stasiuleviciute, Uzialkike, Savickyte baisios kaip mano gyvenimas...
Visos kitos gali ramiai gatve eit ir be makiažo
man kokia grazi L.Mondeikaite be makiazo!
QUOTE(charizmaaa @ 2013 10 07, 13:09)
Nustebtumet save pamaciusios sulyginus su ir be makiazo ... Tikrai jau ne visos is pieno plaukusios ir t.t.. Taip ir tos zvaigzdes, normalus zmones su savo trukumais ir pliusais
QUOTE(zaliass @ 2013 10 18, 00:40)
man kokia grazi L.Mondeikaite be makiazo!
Labai grazi
nugis nebloga tema sukūrę esat tik kai peržiūrėjau visas foto tai mano išvada kad kai kurios ypač lietuviu zvaigziu be makiažo kur vadinasi foto tai ir pašviesintos fotošopu
http://www.15min.lt/...53-371306?cf=df
Kazlauskaite, pudros sluoksnis ,skruostai nupudrinti, blakstutes pridetos ir cia vadinasi be makiazo
Kazlauskaite, pudros sluoksnis ,skruostai nupudrinti, blakstutes pridetos ir cia vadinasi be makiazo