Tema apmirus - gaivinam
Angelina Jolie
Halle Berry
Tori Spelling
J Lopez
Paris Hilton
Julia Roberts
Eva Longoria
Kate Winslet
QUOTE(NORIKA @ 2011 07 01, 12:22)
labai grazi:) dievulis nepagailejo
Jei Pikul cia pries makijaza, tai... visai nieko. Tik tie siuliniai antakiai nepatinka.
O man ji visai eilinių bruožų, nieko įspūdingo... Eilinė mergaitė, tokių gatvėj šimtai ir dar gražesnių
Manau jei musu visas kas nufotkintu ryte be makijazo, biski susivelusias manau ne ka prasciau atrodytumem pries tas zvaigzdes be makijazo Galu gale jau vien nusiprausus, susiukavus ir blakstienas tusu perbraukus, na gal kartais dar paakius pamaskavus vaizdas is ties keiciasi .. Taip kad manau izimybes ar ne visos esam vienodos
Oi geri vaizdeliai
Mazai cia tokiu, kurios ir su makiazu grazios.
Mazai cia tokiu, kurios ir su makiazu grazios.
QUOTE(...spinduliukas... @ 2012 04 15, 17:17)
Manau jei musu visas kas nufotkintu ryte be makijazo, biski susivelusias manau ne ka prasciau atrodytumem pries tas zvaigzdes be makijazo Galu gale jau vien nusiprausus, susiukavus ir blakstienas tusu perbraukus, na gal kartais dar paakius pamaskavus vaizdas is ties keiciasi .. Taip kad manau izimybes ar ne visos esam vienodos
teisingai:)
http://www.youtube.c...h?v=bwMg35-o3Rw
Gal jau buvo įdėtas šis video,bet puikiai parodo,kad tos mūsų žvaigždės yra lyggiai tokios pačios kaip ir mes,nes čia Kristina man atrodo išvis nekokia,paprasta pilka pelytė,niekuo neišsiskirianti,tiesiog geras makiažas daro stebuklus
Gal jau buvo įdėtas šis video,bet puikiai parodo,kad tos mūsų žvaigždės yra lyggiai tokios pačios kaip ir mes,nes čia Kristina man atrodo išvis nekokia,paprasta pilka pelytė,niekuo neišsiskirianti,tiesiog geras makiažas daro stebuklus
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 04 16, 00:27)
http://www.youtube.c...h?v=bwMg35-o3Rw
Nu jo, neitin išvaizdi Bet šiaip dažna šviesaus gymio moteris be makiažo atrodo pilka
QUOTE(_Alba_ @ 2012 05 05, 16:47)
Šiandien Akropolyje mačiau Godą Sabutytę(Alijevą) be makiažo. Ir vaizdas neprastesnis, nei kelis kartus matyta realybėje su makiažu (na nedažytos blakstienos truputį išbalusį veidą sukuria), bet nieko gąsdinančio
Pagirtina drąsa, kai esi žinomas žmogus, rodytis viešai natūraliai.
Pagirtina drąsa, kai esi žinomas žmogus, rodytis viešai natūraliai.
Kad ji šiaip graži, tai, manau, kad ir be makiažo vaizdas neblogas Pagirtina, kad be makiažo, bet juk po galais, man atrodo ir žinomiems norisi kartais išeiti iš namų nepraleidus daug laiko prie veidrodžio