Įkraunama...
Įkraunama...

"Žvaigždės" be makiažo - 3

QUOTE(Turkish @ 2011 03 02, 22:03)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tongue.gif
jau seniai nebeskaitau to LT foto albumo (kuris pats save vadina "žmonėmis") tai tų ŽVAIGŽDŽIŲ ant mūsų svieto jau nebežinau nail.gif
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2011 03 02, 22:41)
As pirma kart apie ta Egle girdziu, tikrai, kas ji tokia?  g.gif

Dalyvavo berods "Muzikos akademijoj". Ir galbūt, nesu tikra, ją laimėjo.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2011 03 02, 17:56)
Eglė dažosi, ir tikrai be saiko, draugės ją senai protina nebeiti į soliariumą,nes įdegis vargu bau ar įdegiu pavadinsi - skrudinėlis.  plaukus dažo kas 2 savaites kad neprarastų blizgesio... Mergaitei labai svarbi išvaizda, o per interviu pravėrus išpuoselėtą burnelę išplaukia "šūdeliai"  smile.gif

na, as turiu galvoje tai, kad ji jauna yra, dar nespejo veido isdarkyti besaikis kosmetikos naudojimas. bet praeis pora metu ir atrodys tragiskai nepasidaziusi. o veido bruozai tai tikrai labai thumbup.gif
Atsakyti
Televizijoj jau antri metai žmėžuoja. bet faktas, kad jūs nežinot rodo, kad nykoka mergaitė matomai lotuliukas.gif
Ai ten ji Muzikos akademiją laimėjo, dabar lyg ir Žvaigždių duetuos vaidentis pradėjo
Atsakyti
Jauciasi pavydas ir kazkokia neapykanta is kazkieno lupu cool.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anila* @ 2011 03 03, 00:57)
Jauciasi pavydas ir kazkokia neapykanta is kazkieno lupu  cool.gif  laugh.gif

Pavydo tai nesijaučia bent jau man visiškai nail.gif hihihi.gif labiau juntamas žmogaus pažinojimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anahi @ 2011 03 02, 10:44)

Kokia vaikiška smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 03 kovo 2011 - 09:43
QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 02, 14:42)

fergie "plastikine" karjera bigsmile.gif

Kokia man ji baisi ir po visu tu ,,grazinimusi"
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 03 03, 10:43)
Kokia vaikiška smile.gif

Keista, kad apskritai atliko pagrindinį vaidmenį - nelabai jau kokia ax.gif tos juodai išbrėžtos nelaimingo šuniuko akys, na ne kažką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 03 03, 09:30)
Pavydo tai nesijaučia bent jau man visiškai nail.gif hihihi.gif labiau juntamas žmogaus pažinojimas  mirksiukas.gif
Pazinojimas,bet ne is geros puses.... biggrin.gif ir jauciasi pavydo gaidele irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Anila*: 03 kovo 2011 - 18:28
na kokia ten jos gera pusė - moka dainuot ir gražiai save pateikt smile.gif
suprantu gi kad man adresuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2011 03 03, 19:34)
na kokia ten jos gera pusė - moka dainuot ir gražiai save pateikt smile.gif

suprantu gi kad man adresuota  biggrin.gif

O,tai cia blogai? biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti