Bar Rafaeli
Tokio "sustumto" veido, nedailiai atrodo
Bar Refaeli tikrai graži. Kai padažyta
Visai tai tik įrodo, kad makiažas visagalis ir labai panorėjusios bet kuri mūsų galim atrodyt super. Tereikia pinigų ir visažisto man labai patiko kažkuriam vokiečių Glamour kur buvo paimtos paprastos merginos ir rodyta žingsnis po žingsnio kaip jas padažo, sušukuoja ir kaip jos gražiai ima atrodyt
QUOTE(Shana @ 2010 08 10, 09:50)
Kokia plauku spalva
Ir plaukai, ir makiazas, ir veido bruozai grazus
QUOTE(lisa_nova @ 2010 08 13, 08:06)
Nereikia pamirsti, kad jei su bet kuria is musu padirbetu visa profesionaliu visazistu komanda, tikrai atrodytu ne ka prasciau uz visas zvaigzdes.
Galbut, taip. Bet grazus bruozai labai daug duoda. Pvz. A. Jolie man be galo grazi ir be makiazo ir su juo, zinoma. Tiesiog isskirtiniai veido bruozai, o tinkamas makiazas niekuomet vaizdo nepaprastina
daugumai zvaigzdziu truksta bruozu, tokios blankios atrodo be makiazo. antakiu nerasta mus visas kai ismaliavotu ir motinos neatpazintu
QUOTE(Lanka @ 2010 11 05, 18:33)
Tokie sukritę, pavargę veidai... Dauguma paprastų moterų be makiažo atrodo daug geriau.
QUOTE(*Pabuciuota @ 2011 02 01, 13:03)
Tokie sukritę, pavargę veidai... Dauguma paprastų moterų be makiažo atrodo daug geriau.
Aš manau,kad negailestingai pagautos mimikos, nuotaikos ir pan Bet kaip bebūtų, šioje temoje reiketų akcentuoti,ne tai kokios jos negražios be makiažo, bet tai, kokios gali būti gražios su makiažu ir prisitaikyti kiekvienai asmeniškai
QUOTE(miss.elle @ 2010 10 24, 23:15)
Visai gerai atrodo Rihana be makiazo Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 12, 16:43)
Nu su tom kelnėm tai "super" atrodo, vyrai gali visą anatomiją studijuot iš šono žiūrėdami
Kaip skaniai prajuokinai
QUOTE(Niufa @ 2011 02 01, 17:08)
Aš manau,kad negailestingai pagautos mimikos, nuotaikos ir pan Bet kaip bebūtų, šioje temoje reiketų akcentuoti,ne tai kokios jos negražios be makiažo, bet tai, kokios gali būti gražios su makiažu ir prisitaikyti kiekvienai asmeniškai