H.Montag tai man isvis gaila...Susidarke kaip tik begalejo. Jauciu,40-ies atrodys isvis...
Iš to pačio serialo Audrina Padridge (su minimaliu makiažu):
Papildyta:
jooo, visiškai pritariu.. veidas pripumpuotas ypač nenatūraliai atrodo
tikrai traLialiuška pavirto.. o dar tik tiek metelių.. na, jei proto nėra, pati kalta
Papildyta:
Nepamenu, gal dėjau
Nicole Scherzinger be špakliaus, bet gerai atrodo
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 08 10, 00:24)
H.Montag tai man isvis gaila...Susidarke kaip tik begalejo. Jauciu,40-ies atrodys isvis...
jooo, visiškai pritariu.. veidas pripumpuotas ypač nenatūraliai atrodo
tikrai traLialiuška pavirto.. o dar tik tiek metelių.. na, jei proto nėra, pati kalta
Papildyta:
Nepamenu, gal dėjau
Nicole Scherzinger be špakliaus, bet gerai atrodo
Montag arklys, i transvestita tapo panasi
Nicole siose nuotraukose be make up'o net grazesne:)
Alessandra Ambrosio
Marisa Miller
Papildyta:
aha, man paskutinėje tobulai graži bet ten iš jos vieno klipo, tai manau minimalus makiažas yra. bet tokia natūrali, super.
Marisa Miller
Papildyta:
QUOTE(Portishead @ 2010 08 10, 00:44)
aha, man paskutinėje tobulai graži bet ten iš jos vieno klipo, tai manau minimalus makiažas yra. bet tokia natūrali, super.
QUOTE(Maserati @ 2010 08 10, 01:24)
H.Montag tai man isvis gaila...Susidarke kaip tik begalejo.
As net neatpazinau, kad cia ji
QUOTE(Tutia @ 2010 08 10, 00:51)
A. Ambrosio koks grazus makiazas jusu idetoj foto o be makiazo visai padoriai atrodo Miller man tiesa sakant ir su makiazu nelabai patinka, tik figuryte daili
QUOTE(NORIKA @ 2010 08 08, 23:22)
Manau ne į tą temą įšokot
Žinau ir labai atsiprašau. Neplanavau to daryt,bet pokalbio eigoj teip išėjo
QUOTE(Tutia @ 2010 08 10, 02:17)
Amerikiečių serialo "Hills" aktorė, Heidi Montag-Pratt (bet čia ir plastinės operacijos prisidėjo.. )
kažkaip nepavyksta vienos foto įdėt pakomentuot Bet ten kur susiraukęs ar liūdnas veidelis,jis niekada nebus foto gražus ar su ar be makiažo
Marsha Thomason
SU
BE
Molly Sims
BE
SU
Papildyta:
paris hilton
SU
BE
SU
BE
Molly Sims
BE
SU
Papildyta:
paris hilton
SU
BE
Paris su makiažu net užblokavo.
ta pirmoji juodukė, tai šakės, koks skirtumas. ir arba dėl to, kad šypsosi, arba tobulai pirmoj makiažas padarytas, atrodo, kad antroj foto nosis žymiai didesnė
Molly Sims gerokai pavargus, paakiai pajuodę
ta pirmoji juodukė, tai šakės, koks skirtumas. ir arba dėl to, kad šypsosi, arba tobulai pirmoj makiažas padarytas, atrodo, kad antroj foto nosis žymiai didesnė
Molly Sims gerokai pavargus, paakiai pajuodę
Dar pora variantu:
Nereikia pamirsti, kad jei su bet kuria is musu padirbetu visa profesionaliu visazistu komanda, tikrai atrodytu ne ka prasciau uz visas zvaigzdes.
Nereikia pamirsti, kad jei su bet kuria is musu padirbetu visa profesionaliu visazistu komanda, tikrai atrodytu ne ka prasciau uz visas zvaigzdes.
ta molly sims (nezinau, kas ji tokia) antroj nuotraukoj, kur nepasidazius, visai ne molly sims, o uma thurman
nu ir i tema: be dazu eva longoria
nu ir i tema: be dazu eva longoria