Ateinu ir aš čia- greit švesim aštuonis mėnesius

QUOTE(flamencita @ 2010 05 13, 10:37)
mamos kurios MP maitinat, negi visos taip ir duidat pagal grafika valgyt kas kelios valandos?mes tai valgom kada norim, kartais ne valgom o tik atsigeriam
gaunas labai daug kart dienoj.plius nakti pora kartu
paisulykit koku receprtu darzovienes be morkos.bet kad skanu butu
morka saldina gerai..kol praeis alergijos morkos negalesim 

paisulykit koku receprtu darzovienes be morkos.bet kad skanu butu

aš irgi pasigedau čia dienos meniu, kai vaikas maitinamas MP

taigi, dedu saviškį:
8:00 grūdų košė su vaisių tyrele
10:30 MP
13:30 daržovės su mėsa
17:00 MP
19:00 pieniška grūdinė košė (paprastai užplikoma, kurios sudėtyje yra pieno mišinio)
21:00 MP
naktį- MP pagal poreikį, nuo 1 karto iki begalybės

košėje morkos nemėgsta, tai stengiamės apsieiti be morkų, molūgas saldus

tarpuose duodu pagraužti duoniuko, iš grynų vaisių kol kas valgėm tik obuolį ir bananą, o košes ir vaisių tyreles stengiuosi keisti, kad būtų įvairiau
nežinau, man patogu, kai yra dienos režimas- o dukrelei irgi jis tinka, sveika, žvali, svorio priauga normaliai, o aš galiu lengviau planuotis savo dieną

dieną migdau be MP, paglostau, padainuoju ir užmiega

QUOTE(Rasked @ 2010 05 15, 00:39)
Ai, norejau dar jusu paklaust, kaip jusu vaikuciai geria ( cia tom kas maitinat MP)? Bandau pratint prie vandenuko ar sultyciu, nu negeria, nei is bonkutes, nei is puoduko su snapeliu...Ar jusu geria?
geriam tik virintą vadenį- iš paprasto puoduko
bandžiau duoti iš tos gertuvėlės su silikoniniu snapeliu- vaikas pažaidė, o paskui vis tiek atsigėrė iš puodelio
pabandykit- į stiklinį puodelį (kad matyčiau, kiek ten jo) įsipilu labai nedaug vandens ir po truputėlį sugirdau; pradžioj žaisdavo su tuo vandeniu, pūsdavo į jį