Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių vaikučio meniu

Kokios čia košės Milupos su dešrele? Ar pačios dešrelės įdedat į košę? g.gif
Aš tokių nedrįstu duoti... O dar žiūrint kokia ta dešrelė... jei virtos mėsos/pieniška , tai mes net patys tokių neperkam ir nevalgom. Mėsos ten nedaug, vien "blogi" priedai, neduodantys nieko gero organizmui. O dar vaikui duoti... na, nei minčių nėra ax.gif
Bet aš labai už sveiką mitybą ir eko produktus, tai prašom mano pasisakymo labai kritiškai nenužvelgti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AiNi: 12 gegužės 2010 - 12:37
o kam ta mesa grusti jei vaikas nenori g.gif ?
mes dar net neragave mesos.
pabandysim ryt strutienos issivirt.nenores-tai palauksim kai uzsinores biggrin.gif

mamos kurios MP maitinat, negi visos taip ir duidat pagal grafika valgyt kas kelios valandos?mes tai valgom kada norim, kartais ne valgom o tik atsigeriam smile.gif gaunas labai daug kart dienoj.plius nakti pora kartu rolleyes.gif
paisulykit koku receprtu darzovienes be morkos.bet kad skanu butu biggrin.gif morka saldina gerai..kol praeis alergijos morkos negalesim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2010 05 13, 09:37)
o kam ta mesa grusti jei vaikas nenori g.gif ?
mes dar net neragave mesos.
pabandysim ryt strutienos issivirt.nenores-tai palauksim kai uzsinores biggrin.gif

mamos kurios MP maitinat, negi visos taip ir duidat pagal grafika valgyt kas kelios valandos?mes tai valgom kada norim, kartais ne valgom o tik atsigeriam smile.gif gaunas labai daug kart dienoj.plius nakti pora kartu rolleyes.gif
paisulykit koku receprtu darzovienes be morkos.bet kad skanu butu biggrin.gif morka saldina gerai..kol praeis alergijos morkos negalesim schmoll.gif

Va va, as galvojau, kad mes vienos cia tokios valgancios kada norim ax.gif mes taip pat MP valgom-geriam kada tik nori, o kartais tik nusiraminimui blush2.gif gal ir blogai darom, nes atejus kosiu laikui nebuna labai alkana, tai tenka gudrauti, kad tik valgytu..bet per daug nekisu, jei augam pagal visas n"normas", tai manau kad viskas ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei negalima buvo morko, o tik zalios spalvos darzoviu, t.y. brokoliai, cukinija, ziediniai kopustai ir pan. Valge thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi maniškė garsiai ir iš anksto nereiškia noro, tai mp geria pagal man patogų grafiką - 8, tarp 10-11 užsimigdymui, tarp 14-15, 18, 21.30 ir 2 val. Man taip gerai. O kam tinka pagal pareikalavima - irgi gerai
Atsakyti
QUOTE(flamencita @ 2010 05 13, 10:37)
mamos kurios MP maitinat, negi visos taip ir duidat pagal grafika valgyt kas kelios valandos?mes tai valgom kada norim, kartais ne valgom o tik atsigeriam smile.gif gaunas labai daug kart dienoj.plius nakti pora kartu

drinks_cheers.gif manau, kad pagal valandas lengviau maitintis "misininiams" vaikiukams g.gif nes MP maitinant nevisad pavyksta pagal valandas grafiko laikytis.
Mano dukryte isvis nelabai valgo kosiu verysad.gif bandem ir mesyte jau, net zuvi ivedziau, nors ir ankstoka, bet darzovienes su zuvim zymiai daugiau suvalgo. Isbandziau ir pirktines, ir pati verdu, dukrai nesvarbu ar darzoviene, ar su mesa, ar grudine kose, ar skaniausia tyrele - suvalgo tik 40-60ml unsure.gif net pavydu skaityt, kad jusu vaikiukai taip valgo ax.gif gal kas susidure su tokia sutuacija? svorio priauga gerai, kraujo tyrimai geri, gydytoja sako ir toliau maitint MP ir nesukt galvos, kazkada juk tures pradet valgyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(erossa @ 2010 05 14, 22:05)
drinks_cheers.gif manau, kad pagal valandas lengviau maitintis "misininiams" vaikiukams  g.gif  nes MP maitinant nevisad pavyksta pagal valandas grafiko laikytis.
Mano dukryte isvis nelabai valgo kosiu  verysad.gif bandem ir mesyte jau, net zuvi ivedziau, nors ir ankstoka, bet darzovienes su zuvim zymiai daugiau suvalgo. Isbandziau ir pirktines, ir pati verdu, dukrai nesvarbu ar darzoviene, ar su mesa, ar grudine kose, ar skaniausia tyrele  - suvalgo tik 40-60ml  unsure.gif net pavydu skaityt, kad jusu vaikiukai taip valgo  ax.gif gal kas susidure su tokia sutuacija? svorio priauga gerai, kraujo tyrimai geri, gydytoja sako ir toliau maitint MP ir nesukt galvos, kazkada juk tures pradet valgyt tongue.gif

mano jau 9,5 men ir visai nebenori kosiu valgyt, visko spjaudo. dar nepradedu duot ji jau purskia, tik pamato lekstute savo. nebezinau ka ir daryt ar isvis nebevirt,bet is kur vitaminu gaus, negi vien misinuku, duoniukais bus gyva. priaugo labai mazai, bet kuda labai neatrodo, zandukai apvalus
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 05 14, 21:28)
mano jau 9,5 men ir visai nebenori kosiu valgyt, visko spjaudo. dar nepradedu duot ji jau purskia, tik pamato lekstute savo. nebezinau ka ir daryt ar isvis nebevirt,bet is kur vitaminu gaus, negi vien misinuku, duoniukais bus gyva. priaugo labai mazai, bet kuda labai neatrodo, zandukai apvalus

Va, pas mus tas pats...nebezinau ka daryt..antradieni einam pas gyd, profilaktiskai, tai ziuresiu ka sakys... vyras jau ir misisnukus liepia duot, sako priprato prie MP ir nebenori nieko kito...nu ir ka, nupirkau (idomumo delei)...galvojat valge?Spjauna lauk ir ekia...Gavusi papuka patenkinta... Nu bet juk nemaitinsiu iki metu vien MP...
Ai, norejau dar jusu paklaust, kaip jusu vaikuciai geria ( cia tom kas maitinat MP)? Bandau pratint prie vandenuko ar sultyciu, nu negeria, nei is bonkutes, nei is puoduko su snapeliu...Ar jusu geria?
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2010 05 15, 00:39)
Va, pas mus tas pats...nebezinau ka daryt..antradieni einam pas gyd, profilaktiskai, tai ziuresiu ka sakys... vyras jau ir misisnukus liepia duot, sako priprato  prie MP ir nebenori nieko kito...nu ir ka, nupirkau (idomumo delei)...galvojat valge?Spjauna lauk ir ekia...Gavusi papuka patenkinta... Nu bet juk nemaitinsiu iki metu vien MP...
Ai, norejau dar jusu paklaust, kaip jusu vaikuciai geria ( cia tom kas maitinat MP)? Bandau pratint prie vandenuko ar sultyciu, nu negeria, nei is bonkutes, nei is puoduko su snapeliu...Ar jusu geria?

bandykit su sauksteliu.
tai ir as nezinau, vien misinukais gyva nebus,jai skaniausia,bet greit jau isalksta
Atsakyti
QUOTE(Rasked @ 2010 05 15, 00:39)
Va, pas mus tas pats...nebezinau ka daryt..antradieni einam pas gyd, profilaktiskai, tai ziuresiu ka sakys... vyras jau ir misisnukus liepia duot, sako priprato  prie MP ir nebenori nieko kito...nu ir ka, nupirkau (idomumo delei)...galvojat valge?Spjauna lauk ir ekia...Gavusi papuka patenkinta... Nu bet juk nemaitinsiu iki metu vien MP...

mūsiškė tai ne tai kad nebevalgo košių, o net nepradėjo jų normaliai valgyt doh.gif nuo 6mėn kai pradėjau primaitint, taip ir vargstam unsure.gif
aš irgi mąsčiau apie mišinuką, bet kai MP yra, kažkaip griekas duot jį blush2.gif mano dukra nėra nei karto gavusi mišinio, nėra net iš buteliuko gėrusi, kai nusipirkau nestuke.gif taip ir liko supakuotas, todėl vandenį duodu iš puodelio su snapeliu rolleyes.gif tik dabar jau suprato, kad atsigerti iš ten galima, na,išgeria nedaug, gal 30-40ml. bandžiau ir iš paprasto puodelio (taip rekomenduoja logopedai), irgi gėrė, tik,aišku, daug ir pro šalį išbėgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erossa @ 2010 05 14, 22:05)
Mano dukryte isvis nelabai valgo kosiu  verysad.gif bandem ir mesyte jau, net zuvi ivedziau, nors ir ankstoka, bet darzovienes su zuvim zymiai daugiau suvalgo. Isbandziau ir pirktines, ir pati verdu, dukrai nesvarbu ar darzoviene, ar su mesa, ar grudine kose, ar skaniausia tyrele  - suvalgo tik 40-60ml  unsure.gif net pavydu skaityt, kad jusu vaikiukai taip valgo  ax.gif gal kas susidure su tokia sutuacija? svorio priauga gerai, kraujo tyrimai geri, gydytoja sako ir toliau maitint MP ir nesukt galvos, kazkada juk tures pradet valgyt tongue.gif

bet uztat svorio priauga gerai, tai tikrai nera ko jaudintis. mano kruopelyte koses suvalgo po 100-120 , i men priaugam tik po 300g.
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 17, 07:40)
bet uztat svorio priauga gerai, tai tikrai nera ko jaudintis. mano kruopelyte koses suvalgo po 100-120 , i men priaugam tik po 300g.

tai kad tokio amžiaus sakyčiau normalus svorio priaugimas g.gif
mūsiškė tai labai daug juda, praktiškai nenustygsta vietoj, tai jaučiu dabar tikrai nieko nebus priaugus unsure.gif
Atsakyti