Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių vaikučio meniu

QUOTE(jautuke21 @ 2011 10 17, 20:32)
maniškė tai mamos pienuką gauna tris kartus į dieną - ryte, per pietus ir vakare. priešpiečiams - daržovienė su mėsyte, o pavakariams - kruopų košė. valgom košes nelabai noriai, bet žiojamės visada (taip ir nesuprantu, kada jau nebenorim, nes tiek pradedant ją valgyti, tiek baigiant nelabai jos norim, bet lauk nestumam  lotuliukas.gif ) dar pagraužiam obuoliuko, kartais banano. aš irgi jogurtą jau pradėjau duoti.. o džiūvėsėlių ir barankyčių dar nebandėm.. bet greit pradėsim. tik nenoriu visko iš karti pradėti įvedinėt, paskui nežinosiu, kas netiks, jei išbers  g.gif
o jogurtas irgi mums kol kas feee...  lotuliukas.gif bet kai alkana, truputį valgo.. o po jo - mamytės pienukas desertui  tongue.gif

Na pas jus tada normaliau, reikės ir mums kaip nors jau mažinti pienuko valgymo skaičių, nes dabar mažiausiai penkis kartus per dieną dar valgo.
O maniškė tas ir blogiausia, kad nesižioja kai pamato, kad bus kruopų košė, Sėdi sučiaupus lupytes, o jei jau įkiši tą šaukštuką, tuomet ir suvalgo. Taip ir vargstam.
Atsakyti
Mano mažiui kol kas irgi pagrindinis maistas mamos pienas kokius 6-7 kartus per dieną, o košių tikrai labai sunku įsiūlyti (išskyrus daržoves su mėsa) daugiau nelabai ką ir tevalgo. Kažkaip reikia to pienelio mažiau maitinti suprantu, bet siūlant tas košes jis net klykia kaip jis jų nenori ....
Atsakyti
Ir aš susidariau tokį įspūdį, kad daugiausia prisiragavę tie, kurie buvo maitinami mišinukais.. na, bet aš kažkaip sumažinau maitinimą pieneliu iki trijų kartų (ir kartais naktį, jei atsibundam) ir su kitu maistu jau geriau thumbup.gif beje, ir mišinuko kartais paragaujam.. blush2.gif kai įvedinėju naują kruopų košytę ir jos mažai teduodu.. tai būna košė+mišinukas. Tada (.)(.) jau nebesiūlau.. blush2.gif
Atsakyti
Musu meniu..panasiai kaip ir 7 menesiu buvo g.gif
9-10 ryto MP
13 darzoviu kose su mesa
17 val. MP(o jei nebunu namie tai vaisiu tyreles, koks bananiukas ar pan.)
21val. ivairios grudu koses
21.30 Mp ir miegot 2.gif
paskutiniu metu pradejo valgyt nakti doh.gif apie 4-5 ryte. Nors nuo 6 savaiciu nebevylgydavo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 10 18, 15:22)
Musu meniu..panasiai kaip ir 7 menesiu buvo g.gif
9-10 ryto MP
13 darzoviu kose su mesa
17 val. MP(o jei nebunu namie tai vaisiu tyreles, koks bananiukas ar pan.)
21val. ivairios grudu koses
21.30 Mp ir miegot 2.gif
paskutiniu metu pradejo valgyt nakti doh.gif  apie 4-5 ryte. Nors nuo 6 savaiciu nebevylgydavo. g.gif

valgot labai panašiai kaip ir mes mirksiukas.gif tik mums dažniau gaunasi maitinimai... blush2.gif ir mes paskutiniu metu naktį keliamės, nors to išvis beveik niekada nebūdavo doh.gif
Atsakyti
O pas mus nuo gimimo dar nebuvo nė vienos nakties,kad nesikeltų valgyti. Kartais valgo kokius du kartus,kartais tris,o kartais dar ir dažniau.
Atsakyti
QUOTE(jautuke21 @ 2011 10 18, 16:10)
valgot labai panašiai kaip ir mes  mirksiukas.gif tik mums dažniau gaunasi maitinimai...  blush2.gif ir mes paskutiniu metu naktį keliamės, nors to išvis beveik niekada nebūdavo  doh.gif

Tai gal tiem vaikam mazai maisto diena, uztai eme keltis nakti? g.gif Nors mano tai nepanasus i nusibadavusi tongue.gif aktyvus labai, o zandai dideli rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(e.v.a @ 2011 10 18, 16:32)
O pas mus nuo gimimo dar nebuvo nė vienos nakties,kad nesikeltų valgyti. Kartais valgo kokius du kartus,kartais tris,o kartais dar ir dažniau.

Linkiu stiprybes soske.gif Man ir nuo to vieno karto jau negera blink.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif ir as noriu pasireiksti: maniskei irgi kolkas mano pienukas skaniausias, koses,ypac darzoviu, nelabai patinka, bet as stengiuosi pienuka po truputi mazinti, nes tada ji kosiu nedaug tesuvalgo.ir dar yra viena beda pas mus, kad pries dienos miegelius, ji nezmiega be (.), visada dar turi atsigertis jo. del to taip ir buna, kad pasisotina pries miegaa pieneliu, o atsikelus koses nedaug suvalgo.
mes valgom taip:pabudus MP
9.30 grudu kose
pries miegeli MP
13 darzoves su mesyte
15 vel miegelis ir vel MP
16 vaisiu
19 grudu kose
21Mp
o kazin kiek tokio amziaus kudikiui uztektu kartu i diena MP?
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 10 19, 15:39)
Tai gal tiem vaikam mazai maisto diena, uztai eme keltis nakti? g.gif  Nors mano tai nepanasus i nusibadavusi tongue.gif  aktyvus labai, o zandai dideli rolleyes.gif

vis dėlto maniškė pradėjo keltis ne dėl maisto.. kalti dantys.. doh.gif o jau maniau, kad jogurtas kaltas.. prieš naktį dar ir mišinuko daviau po (.) nes pamaniau, kad pienuko per mažai buvo.. tai suvalgė dar 100ml mišinuko, bet naktį vėl kėlėsi, o kai pamaitinau, ilgai per miegus blaškėsi verysad.gif bet jau turim vakar pasirodžiusį 5-tąjį dantuką.. blush2.gif

QUOTE(liux gyvenu @ 2011 10 20, 23:30)
o kazin kiek tokio amziaus kudikiui uztektu kartu i diena MP?

tiek, kiek jis nori 4u.gif juk vienas prisivalgo daugiau ir rečiau gauna (.), o kitas dažniau, bet po nedaug.. ax.gif jeigu jau nusprendei mažinti, gali bandyti kokį kartą vietoj pienuko duoti mišinuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke21 @ 2011 10 21, 10:09)
vis dėlto maniškė pradėjo keltis ne dėl maisto.. kalti dantys..  doh.gif o jau maniau, kad jogurtas kaltas.. prieš naktį dar ir mišinuko daviau po (.) nes pamaniau, kad pienuko per mažai buvo.. tai suvalgė dar 100ml mišinuko, bet naktį vėl kėlėsi, o kai pamaitinau, ilgai per miegus blaškėsi  verysad.gif bet jau turim vakar pasirodžiusį 5-tąjį dantuką..  blush2.gif 
tiek, kiek jis nori  4u.gif juk vienas prisivalgo daugiau ir rečiau gauna (.), o kitas dažniau, bet po nedaug..  ax.gif jeigu jau nusprendei mažinti, gali bandyti kokį kartą vietoj pienuko duoti mišinuką  4u.gif

misinuko tikrai nenoriu duoti...ir neduosiu 4u.gif sakau, ji prisivalgo mano pienuko, po to koses mazai tesuvalgo
Atsakyti
QUOTE(jautuke21 @ 2011 10 17, 11:23)
o jūsų mažylis pusryčiams pavalgo iš varškytės ar jogurto?  g.gif (na, turbūt žiūrint koks kiekis.. )

maniškė pusryčiams prisiryja MP kokias dvi porcijas  lotuliukas.gif

aha,pavalgo... o suvalgo jogurto apie 200ml,gal siektiek daugiau... varskytes irgi panasiai..

seip musu porcijos gan dideles,apetitnas bernuzelis lb.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 10 19, 15:39)
Tai gal tiem vaikam mazai maisto diena, uztai eme keltis nakti? g.gif  Nors mano tai nepanasus i nusibadavusi tongue.gif  aktyvus labai, o zandai dideli rolleyes.gif
Papildyta:

Linkiu stiprybes soske.gif  Man ir nuo to vieno karto jau negera  blink.gif

Ačiū. Man tai kažkaip nėra sunku atsikelti, džiaugiuosi tik, kad ji greit pavalgo ir ramiai paguldau toliau miegoti. Nors vakar ir man sukirbejo tokia mintis, kad gal jai pienuko mažai, kad taip dažnai keliasi. Žiūrėsiu kaip čia bus toliau.
Atsakyti