QUOTE(e.v.a @ 2011 10 17, 17:24)
Aš ir pradėjau skaitinėti šią temą, nes labai įdomu pasidarė ką tokio amžiaus vaikiukai jau valgo. Nes maniškė valgo mano pienuką ir daugiau nelabai ko nori. Ryte kai atsikelia pavalgo pienuko. Vėliau pasiūlau kruopų košės, nenori. Nepatinka jai kruopienės. Vargstam ir ryte, ir vakare. Kad pati žiotųsi, retai taip būna. Vis tenka nutaikyt momentą. O valgo taip jau rimčiau daržovienę su mėsa pietums. Kartais ten kokią baronką pagraužia. Jogurto tik dabar po truputį pradedu siūlyti, bet irgi nelabai kol kas sužavėta juo. Žodžiu, pas mus valdo mamos pienukas
maniškė tai mamos pienuką gauna tris kartus į dieną - ryte, per pietus ir vakare. priešpiečiams - daržovienė su mėsyte, o pavakariams - kruopų košė. valgom košes nelabai noriai, bet žiojamės visada (taip ir nesuprantu, kada jau nebenorim, nes tiek pradedant ją valgyti, tiek baigiant nelabai jos norim, bet lauk nestumam

) dar pagraužiam obuoliuko, kartais banano. aš irgi jogurtą jau pradėjau duoti.. o džiūvėsėlių ir barankyčių dar nebandėm.. bet greit pradėsim. tik nenoriu visko iš karti pradėti įvedinėt, paskui nežinosiu, kas netiks, jei išbers
o jogurtas irgi mums kol kas feee...

bet kai alkana, truputį valgo.. o po jo - mamytės pienukas desertui
Kai pamatai, kiek yra tave aplenkusių, pagalvok, kiek nuo tavęs atsilikusių.