Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių vaikučio meniu

QUOTE(kosmonaute:) @ 2011 09 14, 15:27)
Mano pupai uz keliu dienu 8 men. bet musu meniu irgi toks pat. Tik vakarinis misinukas buna 21 val. ir dar nakti atsikeliam karteli atsigerti... mirksiukas.gif As dar trynio neduodu.  ax.gif

Tai taip juk kiekvienas vaikas skirtingai pripranta valgyti ir skirtingai mėgsta , tai mamos tikrai geriausiai žino, kaip nori jų vaikutis. Taip dabar manau valgysim iki metukų laiko, o paskui žiūrėsim, nes jau daugiau pradės valgyti įvairesnio maisto, ir nuo bendro stalo smile.gif
Atsakyti
o mes valgom taip essen.gif

8-9val kruopu kose(kukuruzu,ryziu,grikiu,aviziniu dribsniu.)
10-11 jogurtas arba varskes kremas
1-2 darzoviu kose su mesyte(jautiena,triusiena,paukstiena)
3-4vaisius arba sausainuku pamirkom i pienuka
5-6 kruopu kosyte
7-8 banana
pienuko galima sakyti kaip ir negerem einant miegoti koki nepilna100g gerem visokias arbateles ir sultytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(widulka @ 2011 09 16, 13:25)
o mes valgom taip essen.gif

8-9val kruopu kose(kukuruzu,ryziu,grikiu,aviziniu dribsniu.)
10-11 jogurtas arba varskes kremas
1-2 darzoviu kose su mesyte(jautiena,triusiena,paukstiena)
3-4vaisius arba sausainuku pamirkom i pienuka
5-6 kruopu kosyte
7-8 banana
pienuko galima sakyti kaip ir negerem einant miegoti koki nepilna100g gerem visokias arbateles ir sultytes 4u.gif

o sakykite kokeis kiekeis duodate maista
Atsakyti
QUOTE(saulyte-x @ 2011 09 16, 13:44)

as nematuoju duodu tiek kiek vaikutis valgo,jau kai privalgo daugiau ir neisiulisi thumbup.gif nezinau net kaip pasakyti gal po koki 150g kosytes o jogurto tai induka sausainius tai "gaidelis" sumirkom keturis i pienuka toke tyrele pasidarom labai skaniai valgo. 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(widulka @ 2011 09 16, 15:08)
as nematuoju duodu tiek kiek vaikutis valgo,jau kai privalgo daugiau ir neisiulisi thumbup.gif nezinau net kaip pasakyti gal po koki 150g kosytes o jogurto tai induka sausainius tai "gaidelis" sumirkom keturis i pienuka toke tyrele pasidarom labai skaniai valgo. 4u.gif  thumbup.gif

i krupu kosyte idedu truputuka sviestuko ir laseli grietineles saldzios vaikutis skaniau valgo.
Atsakyti
QUOTE(saulyte-x @ 2011 09 16, 12:44)

Skirtingai vaikuciai valgo, ziuriu. Mano leliuikui tik bus 8 men, bet valgo 5 kartus per diena po 200 gr, ir kas idomiausia, nera jis koks storuliukas apvaliukas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilgutexxx: 26 rugsėjo 2011 - 10:20
Sveikos,
pasidalinkit zinomis ir patirtimi rolleyes.gif Nuo kada galima vaikui duoti buroka? Gal jau duodate? Ar dar anksti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 10 10, 12:08)
Sveikos,
pasidalinkit zinomis ir patirtimi rolleyes.gif  Nuo kada galima vaikui duoti buroka? Gal jau duodate? Ar dar anksti? g.gif

Aš jau daviau nuo 8 mėnesiuko po trupučiuką ir nieko smile.gif
Atsakyti
o musu mieniu toks:
12.30 misinukas,nes tik tokiu laiku mes atsikeliam kartu:)
sausainiukai,duonyte
15.30 darzoviene su mesyte+ arbatyte,veliau obuoliukas,bananas
18.00 kruopu kosyte+arbatyte,vandenukas,veliau sausainiukai,riekele batono
20.00 vaisiu tyrele,sausainiukai
22.00 misinukas.
Nakti nesikeliam:)

Papildyta:
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 10 10, 12:08)
Sveikos,
pasidalinkit zinomis ir patirtimi rolleyes.gif  Nuo kada galima vaikui duoti buroka? Gal jau duodate? Ar dar anksti? g.gif

As buvau davus paragaut gabaliuka,daugiau issimurzino,bet suvalge,lyg tais viskas gerai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ksien: 11 spalio 2011 - 23:36
musu meniu:
8-9val. varskyte arba jogurtas
12-13val darzoviene su mesyte
16-17val kosyte
20-21val sriubyte

tarp maitinimu arbatele,sausainiukas,vaisius...
Atsakyti
QUOTE(zhulikele @ 2011 10 17, 12:08)
musu meniu:
8-9val. varskyte arba jogurtas
12-13val darzoviene su mesyte
16-17val kosyte
20-21val sriubyte

tarp maitinimu arbatele,sausainiukas,vaisius...

o jūsų mažylis pusryčiams pavalgo iš varškytės ar jogurto? g.gif (na, turbūt žiūrint koks kiekis.. )

maniškė pusryčiams prisiryja MP kokias dvi porcijas lotuliukas.gif

P.S. Kiek skaitau, tai mamytės tik mišinukais temaitina.. o koks tų vaikučių, kurie vis dar valgo mamos pieną, meniu? Gal dar yra tokių kaip mes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautuke21 @ 2011 10 17, 12:23)

P.S. Kiek skaitau, tai mamytės tik mišinukais temaitina.. o koks tų vaikučių, kurie vis dar valgo mamos pieną, meniu? Gal dar yra tokių kaip mes?  g.gif

Aš ir pradėjau skaitinėti šią temą, nes labai įdomu pasidarė ką tokio amžiaus vaikiukai jau valgo. Nes maniškė valgo mano pienuką ir daugiau nelabai ko nori. Ryte kai atsikelia pavalgo pienuko. Vėliau pasiūlau kruopų košės, nenori. Nepatinka jai kruopienės. Vargstam ir ryte, ir vakare. Kad pati žiotųsi, retai taip būna. Vis tenka nutaikyt momentą. O valgo taip jau rimčiau daržovienę su mėsa pietums. Kartais ten kokią baronką pagraužia. Jogurto tik dabar po truputį pradedu siūlyti, bet irgi nelabai kol kas sužavėta juo. Žodžiu, pas mus valdo mamos pienukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2011 10 17, 17:24)
Aš ir pradėjau skaitinėti šią temą, nes labai įdomu pasidarė ką tokio amžiaus vaikiukai jau valgo. Nes maniškė valgo mano pienuką ir daugiau nelabai ko nori. Ryte kai atsikelia pavalgo pienuko. Vėliau pasiūlau kruopų košės, nenori. Nepatinka jai kruopienės. Vargstam ir ryte, ir vakare. Kad pati žiotųsi, retai taip būna. Vis tenka nutaikyt momentą. O valgo taip jau rimčiau daržovienę su mėsa pietums. Kartais ten kokią baronką pagraužia. Jogurto tik dabar po truputį pradedu siūlyti, bet irgi nelabai kol kas sužavėta juo. Žodžiu, pas mus valdo mamos pienukas  smile.gif

maniškė tai mamos pienuką gauna tris kartus į dieną - ryte, per pietus ir vakare. priešpiečiams - daržovienė su mėsyte, o pavakariams - kruopų košė. valgom košes nelabai noriai, bet žiojamės visada (taip ir nesuprantu, kada jau nebenorim, nes tiek pradedant ją valgyti, tiek baigiant nelabai jos norim, bet lauk nestumam lotuliukas.gif ) dar pagraužiam obuoliuko, kartais banano. aš irgi jogurtą jau pradėjau duoti.. o džiūvėsėlių ir barankyčių dar nebandėm.. bet greit pradėsim. tik nenoriu visko iš karti pradėti įvedinėt, paskui nežinosiu, kas netiks, jei išbers g.gif
o jogurtas irgi mums kol kas feee... lotuliukas.gif bet kai alkana, truputį valgo.. o po jo - mamytės pienukas desertui tongue.gif
Atsakyti