Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių vaikučio meniu

nu va padaviau vakar saviskei Milupa bio 7-korn uzpilama kose su desrele thumbup.gif fainiausia buvo tai, kad net ziojosi pries sauksta nereikejo grusti ir kamsyti thumbup.gif . siandien kakas geras, aciu d vaikas neisbertas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 05 04, 13:17)
bandėm triušieną, kalakutieną ir veršieną g.gif

Gal liezuvi pabandykit, maniske labai skaniai valge
Atsakyti
QUOTE(DO&RU @ 2010 05 04, 13:28)
nu va padaviau vakar saviskei Milupa bio 7-korn uzpilama kose su desrele  thumbup.gif  fainiausia buvo tai, kad net ziojosi pries sauksta nereikejo grusti ir kamsyti  thumbup.gif . siandien kakas geras, aciu d vaikas neisbertas  biggrin.gif

su desrele? g.gif gal geriau butu gryna mesyte.
mano merginos Milupos koses megstamiausios.
Papildyta:
QUOTE(gylyte @ 2010 05 03, 22:33)
Ir man baisu, ir duoniukai ir barankos ir dziuvesiai. Na bijau ir tiek. Tiesa bandziau duot baranka, labai maziui patiko, bet man net rankos is baimes drebejo, kai stebejau ji, kad nepaspringtu bevalgydamas  doh.gif .
O siaip musu dienos meniu toks:
6.00 - misinukas
10.00 - kruopu kosyte
13.00 - darzoviene su mesyte, kartais be mesos
16.00 - vaisine tyrele
17.00 - misinukas
21.00 - kruopu kose (skysta) pries miega
O porcijos mano mazylio apie 190 ml.

bet,juk turi ismokti pats vaikas valgyti, kramtyti
Atsakyti
desreliu berods iki 3 metu nerekomenduojamos, na iki metu, tai tikrai. Tikrai jau geriau mesyte.
Mamyte teiravosi del darzovienes su mesyte. Mes pradejom nuo kalakutienos, tai jei jums vien darzoves valgo, tai pabandykit tik truputuka ideti mesytes ir taip su kiekvienu kartu didinkite, gal pades wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wilmute4u: 04 gegužės 2010 - 18:26
Sveikos mamos,

dukrai dar tik 7,5 men, bet idomu koki maisto produkta ivesti reikes toliau? Dabar visai sauniai valgo darzoviene su mesa, kruopu kose bet kokia. Pieno produktams ir zuviai dar palauksiu pora menesiu. Ar tiktais didinti porcijas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 05 04, 19:04)
su desrele?  g.gif gal geriau butu gryna mesyte.
mano merginos Milupos koses megstamiausios.
Papildyta:

ji pas mane ziauriai nevalgi, ir per tiek laiko as tik antra karta maciau savo vaika sitaip ziojantis kai atkeliauja saukstas thumbup.gif
aisku nepradesiu dabar piknaudziauti tomis desrelemis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Wilidza @ 2010 05 05, 08:40)
Sveikos mamos,

dukrai dar tik 7,5 men, bet idomu koki maisto produkta ivesti reikes toliau? Dabar visai sauniai valgo darzoviene su mesa, kruopu kose bet kokia. Pieno produktams ir zuviai dar palauksiu pora menesiu. Ar tiktais didinti porcijas ?  g.gif

Aha man irgi tai aktualu ir idomu 4u.gif Beje, o kada reikia ivesti antra karta kose per diena, nes ryte kolkas dar valgo MP, kose tik vakare. Pasidalinkite patirtimi, kokius vaisius duodate, nes as tai sakyciau skurdziai: obuoliai, meliona kartais, kivi, saldytas atsildytas vysnias...
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 08, 21:18)
Aha man irgi tai aktualu ir idomu  4u.gif  Beje, o kada reikia ivesti antra karta kose per diena, nes ryte kolkas dar valgo MP, kose tik vakare. Pasidalinkite patirtimi, kokius vaisius duodate, nes as tai sakyciau skurdziai: obuoliai, meliona kartais, kivi, saldytas atsildytas vysnias...

ne per anksti melionui? nors gal nieko, bet chemijos, juk ten, jei is LT parduotuviu g.gif
as duodu vysnias, braskes, dar turejau melyniu. obuoli kartais, banana. bet dukrai jau 9 men
kokia kose vakare valgo? as jusu amziaus duodavau mesine per pietus ir vakare grudine uzpiltine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 09 gegužės 2010 - 10:31
Na del chemijos gal ir taip, yra jos ten, bet daznai ir neduodu meliono. O su braskem irgi neskubu, nes, kaip zinia, jos ir zemuoges nerekomenduojamos iki metu del alergiju. Ar irgi vakare duodu uzpiltines koses (avizu, grikiu, speltos, septyniu grudu), tai ir galvoju ar ryte jau irgi duoti ar dar neskubeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 08, 21:18)
Aha man irgi tai aktualu ir idomu  4u.gif  Beje, o kada reikia ivesti antra karta kose per diena, nes ryte kolkas dar valgo MP, kose tik vakare. Pasidalinkite patirtimi, kokius vaisius duodate, nes as tai sakyciau skurdziai: obuoliai, meliona kartais, kivi, saldytas atsildytas vysnias...

na manau, kad vaisiu asortimentas tikrai nera skurdus thumbup.gif . as dar tik obuoli ir banana daviau, kadangi ir taip mazo svorio o dar nuo bele ko triedzia tai bijau net tu kitu maziau iprastu musu skrandziams maisto produktu.
Atsakyti
QUOTE(Miolanda @ 2010 05 09, 19:07)
Na del chemijos gal ir taip, yra jos ten, bet daznai ir neduodu meliono. O su braskem irgi neskubu, nes, kaip zinia, jos ir zemuoges nerekomenduojamos iki metu del alergiju. Ar irgi vakare duodu uzpiltines koses (avizu, grikiu, speltos, septyniu grudu), tai ir galvoju ar ryte jau irgi duoti ar dar neskubeti  g.gif

na, kad www.mamosdienorastis.lt jau leidziamos braskes ar nuo 7 men, nors ten jau labai sakyciau pagal PSO puslapis. pabandyti galima. mums nieko neatsitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veitina @ 2010 05 03, 21:27)
Sveikos mamytės  4u.gif

gal kuri galite patarti man, kaip paruošti košę su mėsa ax.gif  jau tris savaites bandom valgyti mėsytę, bet nei per kur doh.gif visą kitą maistą valgo atsipūtusi, nors neskanu, pasirauko, bet vėl žiojasi ir valgo, vėl raukosi, vėl valgo  lotuliukas.gif  bet tik įdedu nors truputį mėsytės, iškart būnu nupurkšta, aplaidyta ir tt su ta koše doh.gif

O pas mus atvirksciai, mano bernaitis visiskai nevalgydavo darzovienes be mesytes, purksdavo viska ant manes doh.gif Visa menesi vargau, maniau ant proto soks, as idedu, jis ispjauna blink.gif Valgyti pradejo tik tada kai mesytes i darzoviene idejau lotuliukas.gif Dabar kaip varniukas issizioja, kai darzoviene pamato lotuliukas.gif Turbut visas i MB, jei maistas be mesos, tai anoks cia maistas bigsmile.gif
Atsakyti