Įkraunama...
Įkraunama...

8 mėnesių vaikučio meniu

Labas visoms mamytems 4u.gif
Mum jau tuoj bus 8 menesiukai, tai mane vis neramina klausimas del kepeneliu? Ar galima duoti tokio amziaus mazyliui? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AiNi @ 2010 04 27, 10:31)

AiNi, 27 Bal 2010 - 10:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

AiNi, 27 Bal 2010 - 10:31, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

kokie?  g.gif  Apie kietus duonos paplotėlius kalbat?  Aš bijau duoti, kad neužspringtų gabalėliu.

kokie?  g.gif  Apie kietus duonos paplotėlius kalbat?  Aš bijau duoti, kad neužspringtų gabalėliu.

ne, taip ir vadinasi duoniukai, yra ekologiski grikiu, paprasti speltos IKI pirkau, dabar patys megstamiausi, jie tirpsta, todel neuzsprings, mano dukra tai jau moka kist lauk su liezuviu,jei ka nepatinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 27 balandžio 2010 - 10:01
QUOTE(Anema @ 2010 04 27, 11:01)

Anema, 27 Bal 2010 - 11:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Anema, 27 Bal 2010 - 11:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

ne, taip ir vadinasi duoniukai, yra ekologiski grikiu, paprasti speltos IKI pirkau, dabar patys megstamiausi, jie tirpsta, todel neuzsprings, mano dukra tai jau moka kist lauk su liezuviu,jei ka nepatinka smile.gif

man tai baisu jie tokie lipnus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugne///: 27 balandžio 2010 - 22:05
QUOTE(ugne/// @ 2010 04 27, 23:05)

ugne///, 27 Bal 2010 - 23:05, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

lotuliukas.gif nieko baisaus, neatkanda bile kiek, kad susiklijuotu ar ka, labai puikiai valgo. tik bijau ,kad atsibos, kaip bananai atsibodo
Atsakyti
as duodu barankytes tos kur per sniureli paervertos.jos taip netrupa .kai valgom labai jau svarios bunam kai paimu tai taip supyksta ooo..... koks koncertas
Atsakyti
Labai gerai mes valgom dziovinta juoda duona, ji visiskai neluzta, todel nebaisu, kad vaikas pasprings, ji graziai susiciulpia trupinukais, o ir ekonomiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyfka @ 2010 04 28, 21:53)

slyfka, 28 Bal 2010 - 21:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

slyfka, 28 Bal 2010 - 21:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Labai gerai mes valgom dziovinta juoda duona, ji visiskai neluzta, todel nebaisu, kad vaikas pasprings, ji graziai susiciulpia trupinukais, o ir ekonomiska biggrin.gif

as irgi duodu
Atsakyti

O mano mažius buvo paspringęs duoniuku.Nežinau kaip ten jis dantenytėm atkando gabaliuko, kuris užklijavo burnytę.Tai gerai, kad MB greit suregavo ir iškrapštė, nes jau buvo buvo pradėjęs springti ir mėlti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuke29 @ 2010 04 29, 10:06)

rasiuke29, 29 Bal 2010 - 10:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

rasiuke29, 29 Bal 2010 - 10:06, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O mano mažius buvo paspringęs duoniuku.Nežinau kaip ten jis dantenytėm atkando gabaliuko, kuris užklijavo burnytę.Tai gerai, kad MB greit suregavo ir iškrapštė, nes jau buvo buvo pradėjęs springti ir mėlti. verysad.gif

Mano pazistamos vaikui taip pat buvo...savo vaikui duodu Holle firmos dziuveselius. jie labai trapus (kai jau nebegrauzia, tai labai smagiai sutrupina) ir greitai tirpstantys. kazkaip abejoju ar jais galima paspringti, nors visko buna.
Atsakyti
Aš duodu paprasčiausių pieniškų džiuvėsėlių, lyg ir nebuvo pavojaus užspringti, jie stori ir ne taip greit atlūžta
Atsakyti
vakar daviau jogurto siandien reakcijos jokios ryt vel duosiu
Atsakyti
sveikos mamos
QUOTE(slyfka @ 2010 04 23, 15:19)

slyfka, 23 Bal 2010 - 15:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

slyfka, 23 Bal 2010 - 15:19, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Vakar prieš miegą valling'ą daviau, galvojau gal daugiau išmiegos, bet ne, kėlės vis tiek naktį, bet manau čia jau įprotis , nes kelias kasnakt tą pačią valandą ir neužmiega kol nepamaitinu.

Vakar prieš miegą valling'ą daviau, galvojau gal daugiau išmiegos, bet ne, kėlės vis tiek naktį, bet manau čia jau įprotis , nes kelias kasnakt tą pačią valandą ir neužmiega kol nepamaitinu.

nu va dabar toookia zalia jauciuosi blush2.gif blush2.gif bet kas tas valling??????

bet jie tik rankytese lipnus o siaip kol mano bedante suciulpia tai nors kuriam laikui uzimta buna thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DO&RU: 01 gegužės 2010 - 22:09