Tęsiam pokalbius toliau..
Sena tema čia
Sveikos mamytės
Jungiuosi ir aš į jūsų gretas
Dukrytei už 4 dienų 8 mėnesiai, o meniu mūsų toks:
6val ryte mišinukas
9val bananas arba obuolys arba vaisinė tyrelė
12val daržovienė su mėsyte
15-16val mišinukas
19val kruopų košytė
22val mišinukas
02 val mišinukas
tarpais tarp maitinimų duodu sultyčių, džiūvėsių, barankyčių
Mąstau kuom čia pakeist pietinį mišinuką. Kaip jūs darot? Duodat 2 kartus kruopų košytes? Kaip supratau jogurtas čia kaip pakaitalas nesiskaito? Čia tik tarpuose tarp maitinimų? O kaip varškytė, ar ji pakeistų mišinuką?
Vakarinį mišinuką žadu keist Valling tirštu pieno kruopų mišinuku , gal sočiau bus ir nebereikės mum naktį valgyt

Jungiuosi ir aš į jūsų gretas

Dukrytei už 4 dienų 8 mėnesiai, o meniu mūsų toks:
6val ryte mišinukas
9val bananas arba obuolys arba vaisinė tyrelė
12val daržovienė su mėsyte
15-16val mišinukas
19val kruopų košytė
22val mišinukas
02 val mišinukas
tarpais tarp maitinimų duodu sultyčių, džiūvėsių, barankyčių
Mąstau kuom čia pakeist pietinį mišinuką. Kaip jūs darot? Duodat 2 kartus kruopų košytes? Kaip supratau jogurtas čia kaip pakaitalas nesiskaito? Čia tik tarpuose tarp maitinimų? O kaip varškytė, ar ji pakeistų mišinuką?
Vakarinį mišinuką žadu keist Valling tirštu pieno kruopų mišinuku , gal sočiau bus ir nebereikės mum naktį valgyt

QUOTE(slyfka @ 2010 04 22, 17:04)
19val kruopų košytė

Kokias kruopas verdat? Ko dar įdedat į košę? Mano sūnus visas daržovienes su mėsa labai mėgsta, o kruopos nelabai jam... Avižinius dribsnius skaniai valgo. O vakar padariau grikių... suvalgė, bet mačiau, kad nelabai skaniai...
Aš jau nebeduodu išvis mišinėlio. Vien tik valling'ą ryte/vakare palikau. Dar kartais ir pavakariams duodu.
QUOTE(AiNi @ 2010 04 23, 14:39)
Kokias kruopas verdat? Ko dar įdedat į košę? Mano sūnus visas daržovienes su mėsa labai mėgsta, o kruopos nelabai jam... Avižinius dribsnius skaniai valgo. O vakar padariau grikių... suvalgė, bet mačiau, kad nelabai skaniai...
Aš jau nebeduodu išvis mišinėlio. Vien tik valling'ą ryte/vakare palikau. Dar kartais ir pavakariams duodu.
Iš visų krupų valgo tik grikius ir tai retai, pagal nuotaiką

Vakar prieš miegą valling'ą daviau, galvojau gal daugiau išmiegos, bet ne, kėlės vis tiek naktį, bet manau čia jau įprotis , nes kelias kasnakt tą pačią valandą ir neužmiega kol nepamaitinu.
QUOTE(slyfka @ 2010 04 23, 15:19)
Duodu Milupos užpilamą. Šiandien pabandžiau į daržovienę ryžių įdėt, tai sukirto net nepajausdama jų, va taip ir gudrausiu toliau
Vakar prieš miegą valling'ą daviau, galvojau gal daugiau išmiegos, bet ne, kėlės vis tiek naktį, bet manau čia jau įprotis , nes kelias kasnakt tą pačią valandą ir neužmiega kol nepamaitinu.

ilgai vargstat, maniske nuo 6 su trupuciu naktim nebevalgo

tarpuose duoniukai, tyrele, duonytes plutos pagrauzia
mano mazelabai megsta avizine kose i ja truputi pienuko ipilu kai verdu.kitu kosiu nevalge.dar nusipirkau triju grudu dripsniai /avizos,mieziai,kvieciai/ skaniai suvalgo .nuo grikiu ziaugcioja.misinuka duodu kai atsikele ryte ir kai einam naktinio miegucio tai buna 22val.nakti nevalgom.
Na o mum jau ryt 8 menesiukai
Musu dienos meniu toks
7 val misinukas
10 val vaisine tyrele, bananas (o nuo obuoliuko mus beria
)
13 val darzoviene su mesyte
16 val misinukas
19 val kruopu kosyte
Mano kleckutis jau nuo 5 menesiu naktimis nebevalge, budavo paskutinis maitinimas 22 val, o dabar jau daugiau i mus lygiuojasi, vakariene kaip suauges, 19 val, valgo
Va cia tik toks klausimas iskilo. Visad duodavau Milupa uzpilamas koseles, bet noreciau pereiti prie paprastu kosiu, tik nezinau kaip ir kiek jas virti?
Zinau, kad geriausia dribsniai. O verdat jus su vandeniu ar kaip? Nes karves pienas gali alergizuoti ir jo iki metuku atrodo nepataria. Cukriuko ir druskytes iki metuku irgi nepatartina duoti tai kaip jus darot, kad maziukai valgytu?

Musu dienos meniu toks
7 val misinukas

16 val misinukas
19 val kruopu kosyte
Mano kleckutis jau nuo 5 menesiu naktimis nebevalge, budavo paskutinis maitinimas 22 val, o dabar jau daugiau i mus lygiuojasi, vakariene kaip suauges, 19 val, valgo

Va cia tik toks klausimas iskilo. Visad duodavau Milupa uzpilamas koseles, bet noreciau pereiti prie paprastu kosiu, tik nezinau kaip ir kiek jas virti?

QUOTE(Visad.su.tavimi @ 2010 04 26, 15:03)
Na o mum jau ryt 8 menesiukai
Musu dienos meniu toks
7 val misinukas
)
16 val misinukas
19 val kruopu kosyte
Zinau, kad geriausia dribsniai. O verdat jus su vandeniu ar kaip? Nes karves pienas gali alergizuoti ir jo iki metuku atrodo nepataria. Cukriuko ir druskytes iki metuku irgi nepatartina duoti tai kaip jus darot, kad maziukai valgytu? 

Musu dienos meniu toks
7 val misinukas

16 val misinukas
19 val kruopu kosyte

Sveika, nors mums nėra dar 8 mėn. bet atsakysiu

O man įdomu kiek ml. per diena suvalgo 8 mėn. mažiukas be arbatyčių ir vaisinių tyrelių? Nes maniškis po 200ml. sukerta košių ir dar nori o mišinio po 220darau. O nepasakyčiau kad meės labai stambuoliai.

QUOTE(Dodže @ 2010 04 26, 16:53)
Sveika, nors mums nėra dar 8 mėn. bet atsakysiu
, pvz arbatėles mėgsta saldesnes tai fruktozės įdedu, tai ir tu gali šiek tiek jos idėti, nes ji yra saldesnė nei cukrus, o dribsnius jai per stambūs gali su blenderiu išvirtus permalt. Aš taip ryžiu dribsius daviau kai viduriukai buvo suskystėję ir greitai reikėjo virt košytę. 
O man įdomu kiek ml. per diena suvalgo 8 mėn. mažiukas be arbatyčių ir vaisinių tyrelių? Nes maniškis po 200ml. sukerta košių ir dar nori o mišinio po 220darau. O nepasakyčiau kad meės labai stambuoliai.

maniske 8men pradzioj valge turbut apie 180ml. cia nuo vaikuciu priklauso, o kiek is tikro priklausytu,tai galima to sformules pagalba pasiskaiciuot (daug jau ji rasyta)
as niekada nesaldinau arbatos, kiek geria, tiek
[...]

O kodel dribsiai geriau?
QUOTE(aaangelika @ 2010 04 26, 21:23)
O kodel dribsiai geriau?
čia turbūt turėjo omeny, kad dribsniai išvrda greičiau nei kruopos

QUOTE(slyfka @ 2010 04 23, 14:19)

Grikius šiandien vėl bandysiu duoti, gal valgys... nelabai jis mėgsta. Avižiniai dribsniai mylimiausi.
Bandyk duoti vandens naktį, vietoj mišinio. Sako, padeda...

Maniškis nuo trijų mėnesių išmiega visą naktį, todėl būdo su vandeniu pati neišbandžiau

QUOTE(Anema @ 2010 04 23, 17:10)
ilgai vargstat, maniske nuo 6 su trupuciu naktim nebevalgo
iki pietu dukart misinukas, paskui mesyte, paskui uzpilama kruopu, ar grikiu ir vel misinukas.

kokie?

O verdat jus su vandeniu ar kaip? Nes karves pienas gali alergizuoti ir jo iki metuku atrodo nepataria. Cukriuko ir druskytes iki metuku irgi nepatartina duoti tai kaip jus darot, kad maziukai valgytu? 

Avižinius dribsnius truputį paverdu vandenyje, į pabaigą įdedu sviesto. Viskas.. jokio cukraus, jokios druskos. Suvalgo labai skaniai.