Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(Singerita @ 2010 05 04, 15:54)
Socialiai draustino nėra nei vieno, bet pajamos mažos, todėl ką kompensuoti tikrai būtų. Bet dabar po jūsų pasisakymo vėl nebeaišku, neregistruojant mano vyro šitam bute ar galima gauti kompensaciją, ar vis dėlto ta registracija būtina. Mums tai iš tiesų tiktų bet koks kompensacijos variantas, tik va klausimas su ta registracija.

Suprantu kad jo pajamų vis vien reikės, bet va kaip kompensuotų kaip vienam gyvenančiam zmogui (man) ar kaip dviems (nors jis neregistruotas) ? Nes nuo to priklausytų kompensacijos suma.

kompensacija priklauso mirksiukas.gif jei registruotu bute mazos pajamos. (vyras gali buti registruotas kitur) o jus galite buti registruota pas tevus- tada reikes jusu ir tevu pajamu mirksiukas.gif o vyras gali savo bute tvarkytis kompensacija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 05 gegužės 2010 - 13:23
Cia klausymas ne i tema blush2.gif
Ar jusu vaikam irgi mokykloi nedave taloneliu pusryciams? ax.gif
mano 2 mokiniai valge pusrycius ir pietus,o si menesi pusryciu nedave, pasake kad valstybe prieme del nemokamo maitinimo mokyklose kita istatyma verysad.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes
gal kas is klaipedieciu zino kada maisto daviniai,si menesi,ten prie( triju mylimuju),sake kazkur,as pirma karta eisiu tai sake geguze,o kada kaip,nieko nesake
Atsakyti
sveiki, o kokiu dokumentu reikia del sauso davynio susitvarkymo, bei soc. pasalpai gauti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2010 05 05, 22:50)
Cia klausymas ne i tema  blush2.gif
Ar jusu vaikam irgi mokykloi nedave taloneliu pusryciams? ax.gif
mano 2 mokiniai valge pusrycius ir pietus,o si menesi pusryciu nedave, pasake kad valstybe prieme del nemokamo maitinimo mokyklose kita istatyma verysad.gif  rolleyes.gif

Naujienos / Informacija dėl mokinių nemokamų pusryčių mokykloje gavimo (2010-04-29)
(http://www.spcentras.lt/spc/index.php?m=3&l=5552)
Informuojame, kad vadovaujantis Vilniaus miesto savivaldybės tarybos 2010 m. kovo 17 d. sprendimu Nr. 1-1444, mokiniai turi teisę į nemokamus pusryčius, jeigu vidutinės pajamos vienam šeimos nariui per mėnesį yra mažesnės kaip 0,75 vidutinių remiamų pajamų (262,50 Lt) dydžio ir esant socialinio darbuotojo rekomendacijai, šiais atvejais:

· šeimoje auga 3 ir daugiau vaikų;
· įvykus gaisrui, padariusiam žalą šeimos turtui, sveikatai;
· šeimos namuose nesant galimybių gaminti maistą;
· mokinys auga socialinės rizikos šeimoje.

Platesnė informacija rubrikoje „Atmintinės klientams“ – „Informacija apie socialinę paramą mokiniams“.
Dėl nemokamų pusryčių gavimo kreiptis į Socialinio darbo skyriaus darbuotojus
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2010 05 05, 06:01)
Labas rytas 4u.gif norejau paklausti ar galime pretenduoti i socialine ismoka jei turime zemes ir pinigu siek tiek banke g.gif ir ar teisingai suprantu kad jei tris men. pajamos yra 700 lt. vyro o mano 0 nes uzsiregistravau darbo birzoje taciau geguzes 17 d bus lygiai 3 men. kaip negavau is jos ne cento nors pasalpa buvo paskirta, tai mums esant 4 asmenims seimoje turetu kompensuoti 700 l;t g.gif

Žemės žiūrint kur turit (ar didelis miestas, ar tik kaime žemės ūkio paskirties) ir ar gaunate už žemę išmokas iš ES fondo.

Pinigėlių turi būti ne daugiau kaip 2000 lt banke padėta.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2010 05 06, 10:12)
Žemės žiūrint kur turit (ar didelis miestas, ar tik kaime žemės ūkio paskirties) ir ar gaunate už žemę išmokas iš ES fondo.

Pinigėlių turi būti ne daugiau kaip 2000 lt banke padėta.

Sakė man, kad pagal naują įstatymą, 3000 Lt. blush2.gif
Atsakyti
Tai kad mano kinderiai jau nuo kovo pirmos pusryciu nebegauna...
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 05 06, 08:27)
sveikutes
gal kas is klaipedieciu zino kada maisto daviniai,si menesi,ten prie( triju mylimuju),sake kazkur,as pirma karta eisiu tai sake geguze,o kada kaip,nieko nesake

snd viena akim sosialiniam uzmaciau kad nuo geguzes berots 20d dalins.turejo duoti tel nr kad pasiskambintum pries tai.man ir pirmas kartas. O as nesuprantu kur man reiks eiti,nes nzn kur tokia adresa rasti lotuliukas.gif taikos 117,gyvenu salia,o niekur nematau kur butu tokie skaiciai lotuliukas.gif

o beje kazin ar priklausytu vaikui nemokas maitinimas darzeli jei musu seimos pajamos nevirsija 525lt,abu stovim birzoj,vyrui dar viena men mokes pasalpa bedarbio,o as jau metai laiko is birzos nieko negaunu,vaikas turi negalia(sunkus).socialiniam snd pasake kad jei gautume soc.pasalpa tai automatiskai jie nusiuncia pazyma i darzeli kad kompensuotu 100proc,o va jei nevirsija 525lt tipo reikia susirinkti pazymas (pajamu) ir nunesti i darzeli,kad jie ten pasiskaiciuotu,o darzeli sake,kad turi socialiniam pasakyti ar mum priklauso ar ne, g.gif socialinis skao mes to nedarom tai suprask kaip nori,gal kas galetu paaiskint kanors,kur besikreipti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikma: 06 gegužės 2010 - 09:31
QUOTE(vikma @ 2010 05 06, 09:21)
snd viena akim sosialiniam uzmaciau kad nuo geguzes berots 20d dalins.turejo duoti tel nr kad pasiskambintum pries tai.man ir pirmas kartas. O as nesuprantu kur man reiks eiti,nes nzn kur tokia adresa rasti lotuliukas.gif  taikos 117,gyvenu salia,o niekur nematau kur butu tokie skaiciai lotuliukas.gif
o beje kazin ar priklausytu vaikui nemokas maitinimas darzeli jei musu seimos pajamos nevirsija 525lt,abu stovim birzoj,vyrui dar viena men mokes pasalpa bedarbio,o as jau metai laiko is birzos nieko negaunu,vaikas turi negalia(sunkus).socialiniam snd pasake kad jei gautume soc.pasalpa tai automatiskai jie nusiuncia pazyma i darzeli kad kompensuotu 100proc,o va jei nevirsija 525lt tipo reikia susirinkti pazymas (pajamu) ir nunesti i darzeli,kad jie ten pasiskaiciuotu,o darzeli sake,kad turi socialiniam pasakyti ar mum priklauso ar ne, g.gif socialinis skao mes to nedarom tai suprask kaip nori,gal kas galetu paaiskint kanors,kur besikreipti ax.gif

tai soc. ir turi pasakyti kas kiek priklauso,na musu seimos pajamos tk 325,kiekvienam,tai dukra eina i paruosiama grupe pietus nemokamai gauna,pranese DARZELIUI PATYS IS SOC.nieko i darzeli nereikejo nest g.gif ,o tu kur lankaisi ?vytauto gatvej?coc.?
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 05 06, 10:44)
tai soc. ir turi pasakyti kas kiek priklauso,na musu seimos pajamos tk 325,kiekvienam,tai dukra eina i paruosiama grupe pietus nemokamai gauna,pranese DARZELIUI PATYS IS SOC.nieko i darzeli nereikejo nest g.gif ,o tu kur lankaisi ?vytauto gatvej?coc.?

snd vaziavau i laukininkus,na taip kas gauna soc.pasalpa taip ir sake kad is soc pranesa,o mums nevirsija 525lt tai va niek nepranesa,tai gal turbut ir nepriklausys.arba teks varyt i vytauto g.ten kitaip gal paaiskins smile.gif
Atsakyti
Laba diena.Norejau paklausti.Viena auginu vaika,is sodros gaunu 571lt,tai kiek suprantu socialine pasalpa priklauso?ir kokia jos suma?Vienur vienaip sako,kitur kitaip,tai nebesuprantu
Atsakyti