Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(Smilla @ 2010 05 03, 19:08)
Kodel? kas buto savininkas? Mama broli isregistruoti bando dabar, tai reikejo kaimynu paraso, kad negyvena jis pas mama...bet mama yra savininke namo.

mano mama savininke...kai nuejo bandyti jo isregistruoti sake reikia tevo sutikimo....nes atset tvarka pasikeite ir pan... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

noriu iš anksto susižinoti kaip ten būna su šildymo kompensacijomis. Jeigu mes su vyru visas sąlygas kompensacijai gauti atitinkame, bet jis nėra oficialiai registruotas mūsų bute. Ar dėl kompensacijos privaloma jį registruoti ar užteks vien to, kad mes vedę ?
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 05 04, 07:44)
Labas rytas,

noriu iš anksto susižinoti kaip ten būna su šildymo kompensacijomis. Jeigu mes su vyru visas sąlygas kompensacijai gauti atitinkame, bet jis nėra oficialiai registruotas mūsų bute. Ar dėl kompensacijos privaloma jį registruoti ar užteks vien to, kad mes vedę ?

aš kai ėjau kompensacijos dėl šildymo trvarkytis, tai žiūrėjo kas deklaruotas

tame bute. Man atrodo reikia registruoti.
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2010 05 03, 18:25)
mano mama savininke...kai nuejo bandyti jo isregistruoti sake reikia tevo sutikimo....nes atset tvarka pasikeite ir pan... smile.gif

Tai gal nebutinai jo sutikimo reikia, galbut yra ir kitu salygu isregistravimui, reiketu pasiskaityti istatyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2010 05 04, 09:36)
aš kai ėjau kompensacijos dėl šildymo trvarkytis, tai žiūrėjo kas deklaruotas

tame bute. Man atrodo reikia registruoti.

Kažin ar tokiu atveju apskritai kompensacijos negalima gauti, ar ją skaičiuotų tik pagal tuos gyventojus, kurie registruoti. g.gif Nes registruoti tame bute mano vyro neišeina, o kompensacija bent šiokia tokią gerai būtų gauti.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 05 04, 10:44)
Kažin ar tokiu atveju apskritai kompensacijos negalima gauti, ar ją skaičiuotų tik pagal tuos gyventojus, kurie registruoti.  g.gif Nes registruoti tame bute mano vyro neišeina, o kompensacija bent šiokia tokią gerai būtų gauti.

ziures pagal tuos kurie registroti tame bute.bet vyro pazymos is darbo reikes vistiek.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 05 04, 12:13)
ziures pagal tuos kurie registroti tame bute.bet vyro pazymos is darbo reikes vistiek.

Aišku tada gerai, nes suprantu kad kompensaciją galėsim gauti ir be jo registracijos. O tokiu atveju vyras kaip nors įtakos tą kompensaciją ? g.gif Ar ji bus paskaičiuota tik tiems, kurie registruoti ar ir jį kaip asmenį pridės (ta prasme ten juk būna norma kiek kvadratų gali tekti vienam žmogui).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 04 gegužės 2010 - 11:20
QUOTE(Singerita @ 2010 05 04, 12:19)
Aišku tada gerai, nes suprantu kad kompensaciją galėsim gauti ir be jo registracijos.  O tokiu atveju vyras kaip nors įtakos tą kompensaciją ?  g.gif  Ar ji bus paskaičiuota tik tiems, kurie registruoti ar ir jį kaip asmenį pridės (ta prasme ten juk būna norma kiek kvadratų gali tekti vienam žmogui).

Kai jus susituoke,tai ji irgi skaiciuos.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 05 04, 08:44)
Labas rytas,

norint gauti kompensacija skaiciuoja visus registruotus bute, tiek tevus tiek vaikus, tiek brolius (reikalingos visos ju pajamos)
bet jei norit pvz gauti 100 proc kompensacija uz sildyma (jei esate soc remtina) - tada privalo buti registruota visa jusu seima ir nieko pasalinio (tik tie zmones kurie tvarkesi soc parama) - tada galima gauti 100 proc jei pagal kvadratura ir panasiai viskas atitinka normas mirksiukas.gif
o jei priregistruotumet vyra dabar - tai kompensacija moketu tik nuo kito menesio pirmos dienos (nes zmogus turi buti registruotas pilna menesi, kad gauti kompensacija)
nes mes kai nusipirkom buta, mums buvo aktualu (nes susitvarkem soc parama), jei vienas prisiregistruos anksciau,o kiti veliau - tai pasake ,kai prisiregistruosit visi- tada ir galesim tvarkytis ir tai tik nuo kito menesio 1 dienos, nes viduri menesio prisiregistraves uz menesi kompensacijos negausi, o uz puse niekas nemoka)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 04 gegužės 2010 - 14:48
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 04, 15:44)
norint gauti kompensacija skaiciuoja visus registruotus bute, tiek tevus tiek vaikus, tiek brolius (reikalingos visos ju pajamos)
bet jei norit pvz gauti 100 proc kompensacija uz sildyma (jei esate soc remtina) - tada privalo buti registruota visa jusu seima ir nieko pasalinio (tik tie zmones kurie tvarkesi soc parama) - tada galima gauti 100 proc jei pagal kvadratura ir panasiai viskas atitinka normas mirksiukas.gif
o jei priregistruotumet vyra dabar - tai kompensacija moketu tik nuo kito menesio pirmos dienos (nes zmogus turi buti registruotas pilna menesi, kad gauti kompensacija)
nes mes kai nusipirkom buta, mums buvo aktualu (nes susitvarkem soc parama), jei vienas prisiregistruos anksciau,o kiti veliau - tai pasake ,kai prisiregistruosit visi- tada ir galesim tvarkytis ir tai tik nuo kito menesio 1 dienos, nes viduri menesio prisiregistraves uz menesi kompensacijos negausi, o uz puse niekas nemoka)

Socialiai draustino nėra nei vieno, bet pajamos mažos, todėl ką kompensuoti tikrai būtų. Bet dabar po jūsų pasisakymo vėl nebeaišku, neregistruojant mano vyro šitam bute ar galima gauti kompensaciją, ar vis dėlto ta registracija būtina. Mums tai iš tiesų tiktų bet koks kompensacijos variantas, tik va klausimas su ta registracija.

Suprantu kad jo pajamų vis vien reikės, bet va kaip kompensuotų kaip vienam gyvenančiam zmogui (man) ar kaip dviems (nors jis neregistruotas) ? Nes nuo to priklausytų kompensacijos suma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 04 gegužės 2010 - 14:57
QUOTE(Singerita @ 2010 05 04, 14:54)
Socialiai draustino nėra nei vieno, bet pajamos mažos, todėl ką kompensuoti tikrai būtų. Bet dabar po jūsų pasisakymo vėl nebeaišku, neregistruojant mano vyro šitam bute ar galima gauti kompensaciją, ar vis dėlto ta registracija būtina. Mums tai iš tiesų tiktų bet koks kompensacijos variantas, tik va klausimas su ta registracija.

Suprantu kad jo pajamų vis vien reikės, bet va kaip kompensuotų kaip vienam gyvenančiam zmogui (man) ar kaip dviems (nors jis neregistruotas) ? Nes nuo to priklausytų kompensacijos suma.

mano vyras registruotas kitur bet kompensavo už šildymą ir vandenį.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif norejau paklausti ar galime pretenduoti i socialine ismoka jei turime zemes ir pinigu siek tiek banke g.gif ir ar teisingai suprantu kad jei tris men. pajamos yra 700 lt. vyro o mano 0 nes uzsiregistravau darbo birzoje taciau geguzes 17 d bus lygiai 3 men. kaip negavau is jos ne cento nors pasalpa buvo paskirta, tai mums esant 4 asmenims seimoje turetu kompensuoti 700 l;t g.gif
Atsakyti